Z zerzevat Guru Kayıtlı Üye 13 Eylül 2007 260 5 318 Rize 30 Ağustos 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi zerzevat #1 ben turizm ve otelcilik öğrencisiyim ve seyahat acentasında staj yaptım. 40 iş gününü kapsayan staj dosyamı doldurmam lazım. fakat ben ne yazacağımı bilmiyorum. bana yardımcı olabilimisiniz? acentalarda stajyerler ne gibi işler yapar?
ben turizm ve otelcilik öğrencisiyim ve seyahat acentasında staj yaptım. 40 iş gününü kapsayan staj dosyamı doldurmam lazım. fakat ben ne yazacağımı bilmiyorum. bana yardımcı olabilimisiniz? acentalarda stajyerler ne gibi işler yapar?
bOniTO Yak hayallerini,ısıt evini. Cezmi Ersöz Kayıtlı Üye 12 Nisan 2008 1.173 221 323 15 Haziran 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi zerzevat #2 yaaa bnada lazım bnde turzm işlt. ve otelcilik ögrencisym seyahat acentasında yapıcm stajımı ama dosyaya ne yazıcam bilmiorumm :S:S
yaaa bnada lazım bnde turzm işlt. ve otelcilik ögrencisym seyahat acentasında yapıcm stajımı ama dosyaya ne yazıcam bilmiorumm :S:S
bOniTO Yak hayallerini,ısıt evini. Cezmi Ersöz Kayıtlı Üye 12 Nisan 2008 1.173 221 323 20 Haziran 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi zerzevat #3 cnm bulursam tabi ki yollarım ama mlsf yok hiç bi yerde :/
W WaMpiRceSs Popüler Üye Kayıtlı Üye 16 Nisan 2009 196 0 116 26 Haziran 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi zerzevat #4 Birşey soracağım..Seyahat acentalığında iyi para var mı ? ıyi bir üniversite + 3 yabancı dil biliyor olsak aylık ne kadar kazanabiliriz ?
Birşey soracağım..Seyahat acentalığında iyi para var mı ? ıyi bir üniversite + 3 yabancı dil biliyor olsak aylık ne kadar kazanabiliriz ?