:)) sexy gecelikle bir başkamı oluyor sizce??? :D

ravzzaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2011
4
0
eşinle bir normal gecelikle yatıyorsun birde şu sexy olan açık saçık geceliklerle yatıosun ama genelde tabi ikinci dediğimi giydiğinizd yatamıyorsunuzda neyseeee :))) küs olsak konuşmuyor olsak o gecelikler bizi barıştırıyor aynı durumla karşılaşanlar varmı??

hormonlar var olduğu sürece sexy gecelikle bir başka olacaktır. zaten bir kere odanın enerjisi değişiyor. yaydığın enerji ve verdiğin mesajla elbette onu kendine çekiyorsun. tabi sexy gecelik başrolü oynuyor. sen sadece bir araç oluyorsun. :) düşün ki sexy gecelik o kadar etkili. :)

hotmonlar tükenince sizi ne barıştıracak acaba..bi kere ben asla değil seksi normal gecelikle bile yatamam.rahat edemem.aslında alışsam iyi olacak ama üşüyorum napiim:KK24:

eşinle bir normal gecelikle yatıyorsun birde şu sexy olan açık saçık geceliklerle yatıosun ama genelde tabi ikinci dediğimi giydiğinizd yatamıyorsunuzda neyseeee :))) küs olsak konuşmuyor olsak o gecelikler bizi barıştırıyor aynı durumla karşılaşanlar varmı??

sen yine şanslısın arkadaşım bu seksi gecelik olsada barışmayan huysuz eşler var yani :)))

eskiden bende asla giyemem derdim ama eşim istedikçe ara ara giyiyim derken alıştım. insan kendini bi başka hissediyo yaa :KK1::KK1::KK1:

kesinlikle var:))hele bizimki ağzını bi pislediyse değil seski gecelik adriana lima gelse döner arkasını yatar :KK1:gerçi bi denemek lazım adriana limayı ben böyle diyorum ama:KK17:

X