MuthisAy cümleyi okuyunca nedensizce "yemekte yaparım salçayla göbekte atarım kalcayla cat cat cat diyesim geldibenimkinden aşırı şeyler çıkmıyor ben uçuyorum adam beni yelliyor sadece Tövbe tövbe yavv çekiniyor benim herif arada şoklar geçiriyor iki üç dakikalık evlenince bakacağız yağlanıp güreşecek mi seyirci mi olacak bilemedim
Telefonda uğraşana kadar alıp adamı uygulama yapsanız hiç gerek kalmaz :))İyi geceleeer.Cümleye dokemedigim ancak bi o kadar da acayip soruyla hevesle geldim. İste gençlik midir kan kaynaması mıdır acayip sorular bulabiliyorum bu soru saddce soru anlamını taşıyor, kısacası “onayladığım bir şey tavsiye ederim” gibi bir şey demiyorum kastetmiyorum :) sadece “soru”.
Sexting muhabbetlerinizde kurgu yapıyor musunuz size göre normal mi?
Misal olmamıs bi cinsel olayı (sizinle ilgili veya birbiriniz (sevgiliniz/eşiniz) ile ilgili) ortamı havaya sokma amacıyla o tarz şeyler yapar mısınız.
Orneklendirme veremedim çünkü kimine göre ayıp kaçabilen ıy olabilen kurgular da var yani (bana göre sexting veya real bi cinsel yakınlasma içinde de olsam başkasına göre ayıp gelebilecek kurguları katmaktan hoslasırım, zevkler tartışılmaz , cinsel muhabbetlerde beynimi devir dışı bırakıyorum k) beni anlayan çıkacaktır belkimeraklanıyorum acaba ben mi sorunluyum :)))) nasıl sorsam bilemedim hahah
herıf uzak da yasıyo:)) ondan bu kıvranmalarTelefonda uğraşana kadar alıp adamı uygulama yapsanız hiç gerek kalmaz :))
Demin ki konunuzdan da yazıyormuşuz şimdi anladım :)))herıf uzak da yasıyo:)) ondan bu kıvranmalar
Sen halledersin şekerim,icinde gizli bir cevher var seninBenim adamdan çıkmıyor onlar yaaa, bizim en büyük sextingimiz "koynumda sen olduktan sonra beşik de sallarım" dı. Çok utanmıştımoynaşmaya başlamamıştık daha, sonra sextinge gerek kalmadı zaten ama ikimiz de o işlere teşebbüs etmiyoruz, direk olaya geçiş var. Çocukları sepetleyebilsem denerdim belki ama kostüm işi nanay, onu olduramıyoruz
Çocukları sepetleyecek yer bulursam deneyeceğimSen halledersin şekerim,icinde gizli bir cevher var senin
Erkeğe güçlü oldugunu sözlerinle belli etmek ve malum kelimeleri açık açık söylemek erkekleri çok cezbediyor, şeylerinin oldugunu duymak mutlu ediyor galiba, hitaplara dikkat ederek film sahnesi gibi kurgulanabilir.atıyorum mutfakta tezgahta şöyle böyle diyeİyi geceleeer.Cümleye dokemedigim ancak bi o kadar da acayip soruyla hevesle geldim. İste gençlik midir kan kaynaması mıdır acayip sorular bulabiliyorum bu soru saddce soru anlamını taşıyor, kısacası “onayladığım bir şey tavsiye ederim” gibi bir şey demiyorum kastetmiyorum :) sadece “soru”.
Sexting muhabbetlerinizde kurgu yapıyor musunuz size göre normal mi?
Misal olmamıs bi cinsel olayı (sizinle ilgili veya birbiriniz (sevgiliniz/eşiniz) ile ilgili) ortamı havaya sokma amacıyla o tarz şeyler yapar mısınız.
Orneklendirme veremedim çünkü kimine göre ayıp kaçabilen ıy olabilen kurgular da var yani (bana göre sexting veya real bi cinsel yakınlasma içinde de olsam başkasına göre ayıp gelebilecek kurguları katmaktan hoslasırım, zevkler tartışılmaz , cinsel muhabbetlerde beynimi devir dışı bırakıyorum k) beni anlayan çıkacaktır belkimeraklanıyorum acaba ben mi sorunluyum :)))) nasıl sorsam bilemedim hahah
Gercektn yaErkeğe güçlü oldugunu sözlerinle belli etmek ve malum kelimeleri açık açık söylemek erkekleri çok cezbediyor, şeylerinin oldugunu duymak mutlu ediyor galiba, hitaplara dikkat ederek film sahnesi gibi kurgulanabilir.atıyorum mutfakta tezgahta şöyle böyle diyevucutta da yukarıdan asagı gidersiniz işte.boyun vs.
Ya bunu duymustum bende. Adam esini oyle hayal ediyor konusuyorlar. Ama kotu hissettirmiyor mi ? Baskasi gib8 hayal etmesiBi ara hayat kadını olmuştum eşimle anlasmıştık o olur mu
Baskasını hayal değil eşini hayal ediyor o konumda kdkdkfkfkf şey gibiişteYa bunu duymustum bende. Adam esini oyle hayal ediyor konusuyorlar. Ama kotu hissettirmiyor mi ? Baskasi gib8 hayal etmesi
Öyle hayal edip başkası gibi düşünmüyor ne alaka orda kurgu yapıyoruz beni göruyor benle muhattap oluyorYa bunu duymustum bende. Adam esini oyle hayal ediyor konusuyorlar. Ama kotu hissettirmiyor mi ? Baskasi gib8 hayal etmesi