Olaaannn var olmayyyaaan var abla yyyaaaaaaaGidem de kocama asilam accik
Birazda taciz de bulunam
Varsa talep hemen halletOlaaannn var olmayyyaaan var abla yyyaaaaaaaaynı yerlerde olmaynca sexting muhabbete kalıyon. ONDa da konu kurguya kayıyo gıskandım çok sanslısın
Bnde oyledusunmekteyim. Cİdden iliskiye guc ve heyecan kattigi kesinOlmamiş bir şeyi hiç kurgulamadık. Yani sexting yaptığımız zamanlarda bu kadar cesur ve açık biri değildim. Simdi fantezilerin iliskiyi güçlü tuttugundan yanayim. Değişiklik her zaman iyidir.
Günlüğü okumamış olanlar bilmiyor olabilirSextingin altın kuralı yapamayacagin şeyleri konusmamaktir. Bilmeyen kalmamıştır diye umuyordum
Benim bahsettiğim sexting içinde olay örgüsü kurgu yapmak o ayrı bir şey. Yani örnek versem abes durur ayıplanırSextingin altın kuralı yapamayacagin şeyleri konusmamaktir. Bilmeyen kalmamıştır diye umuyordum
AHaaa aynen bu gıııııBi ara hayat kadını olmuştum eşimle anlasmıştık o olur mu
Insallah dolar uzerinden anlasmissindir ahshshs dolar artti bayagiBi ara hayat kadını olmuştum eşimle anlasmıştık o olur mu
Eskiden ya şimdilerde hemen olaya girmeye calışiyorum sevmem uzatmayı biraz erkek kafasındayım ama benimkide tersi yaInsallah dolar uzerinden anlasmissindir ahshshs dolar artti bayagi
Yapilabilecek eylemleri hikayelestirmekse kastettigin okayBenim bahsettiğim sexting içinde olay örgüsü kurgu yapmak o ayrı bir şey. Yani örnek versem abes durur ayıplanıro ayrı. Elbette sexting de sana şunu yapıcam derken yapmayacagmx şeyi demeyiz. Benim dediğim ayrı
Daha onceden deneyimedigin ama partnerine hiç denemedim hadi deneyelim diye gazladigin seyler de cekzel oluyoGünlüğü okumamış olanlar bilmiyor olabilir
Konu sahibi, yer zaman mekan kurgulanabilir ama parislinin dediği gibi reelde yapamayacağın şeyleri asla kurgulama, yüzyüze gelince gerçeğini yaşamak isterse zorlanırsın
Benim adamdan çıkmıyor onlar yaaa, bizim en büyük sextingimiz "koynumda sen olduktan sonra beşik de sallarım" dı. Çok utanmıştımDaha onceden deneyimedigin ama partnerine hiç denemedim hadi deneyelim diye gazladigin seyler de cekzel oluyo
Benim adamdan çıkmıyor onlar yaaa, bizim en büyük sextingimiz "koynumda sen olduktan sonra beşik de sallarım" dı. Çok utanmıştımoynaşmaya başlamamıştık daha, sonra sextinge gerek kalmadı zaten ama ikimiz de o işlere teşebbüs etmiyoruz, direk olaya geçiş var. Çocukları sepetleyebilsem denerdim belki ama kostüm işi nanay, onu olduramıyoruz
Hikayelı sevıo demekEskiden ya şimdilerde hemen olaya girmeye calışiyorum sevmem uzatmayı biraz erkek kafasındayım ama benimkide tersi ya