Sex-i memnu:)

Behlül bey hoşgeldin kaydirigubbakcemile3

ayy ev de amma kalabalık bu gece şaheste abla doymak nedir bilmiyolar

biri girer duşa çıkmak bilmez diğeri serada çiçek sular öbürü kahvem nerde der beriki tıngır da tıngır piyano çalar

ay valla bıktım canımdan ya

kaptanım da olmasa geceleri yorgunluğumu almasa naparım bilmem:jeyyar:

ahanda nesrinde geldi ay yetişemiyorum ben bunlara nesrin bülentin sütünü verdinmi kaydirigubbakcemile3

sen iste yeterkiii bitter yengee sempatiksalakcinni

senle herşeye bakarıs aklinialirimsmile

behlül yegenım hoşgeldın aramıza Şeniz

bak bu bıhterden sana hayır gelmez aklını basına devşir :mymeka:

Nesrin nerelerdesin kız sen bi nişanlandın burnun büyüdü.aklinialirimsmile

ahanda nesrinde geldi ay yetişemiyorum ben bunlara nesrin bülentin sütünü verdinmi kaydirigubbakcemile3

verdim sütünü yavrum benim ilgilenen yok ki ne anası ne ablası ilgileniyo ne dadısı ilgileniyo ne de halası attılar çocuğu kenara :mymeka:

nesrın habıre kaytarıp duruyorsun işlerden bak gözumden kacmıyor degil söylerım vallahı kardesıme keser hesabını :mymeka:

verdim sütünü yavrum benim ilgilenen yok ki ne anası ne ablası ilgileniyo ne dadısı ilgileniyo ne de halası attılar çocuğu kenara :mymeka:

Ben ilgileniyorumda noluyo sonra büyüyünce çemkiriyolar bana:dilcikar:

anası kendıne yenı hobiler peşinde bır anda nedense seracılıga merak saldı kendılerı :roflol::roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…