- 17 Mayıs 2009
- 10.114
- 2
- 42
- Konu Sahibi EU3
- #1.361
hoşbulduk halacım sensin dimi halaaa doğru mu görüorum sempatiksalakcinni
evet göruyorsun goruyorsun bak bıhter gözunu kör etmıstı yenıden görmeye basladın sayemde :roflol::roflol::roflol:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hoşbulduk halacım sensin dimi halaaa doğru mu görüorum sempatiksalakcinni
ayy ev de amma kalabalık bu gece şaheste abla doymak nedir bilmiyolar
biri girer duşa çıkmak bilmez diğeri serada çiçek sular öbürü kahvem nerde der beriki tıngır da tıngır piyano çalar
ay valla bıktım canımdan ya
kaptanım da olmasa geceleri yorgunluğumu almasa naparım bilmem:jeyyar:
sen iste yeterkiii bitter yengee sempatiksalakcinni
senle herşeye bakarıs aklinialirimsmile
evet göruyorsun goruyorsun bak bıhter gözunu kör etmıstı yenıden görmeye basladın sayemde :roflol::roflol::roflol:
AHSEN hanım behlülemi asılyorsun bakimmmmm
şayesteyim ben laelaelaelaelae
Kaptırmam matmazel merak etmeyiniz sengözlerimebaksanab
aklinialirimsmile aklinialirimsmile aklinialirimsmile
sayenizde halacım sengözlerimebaksanabevet göruyorsun goruyorsun bak bıhter gözunu kör etmıstı yenıden görmeye basladın sayemde :roflol::roflol::roflol:
behlül hayatım bu aksam basbasa clup a gidelim sıkıldım artık evde boshayallersmile
nesrın habıre kaytarıp duruyorsun işlerden bak gözumden kacmıyor degil söylerım vallahı kardesıme keser hesabını :mymeka:
Ben ilgileniyorumda noluyo sonra büyüyünce çemkiriyolar bana:dilcikar:
behlül hayatım bu aksam basbasa clup a gidelim sıkıldım artık evde boshayallersmile
halacım neden bugunlerde herkes bihterle behlülü aynı cumle içerisinde kullanıyor boshayallersmile
BEN NEDEN İŞ YAPTIĞINI GÖRMÜYORUM SADECE ÇENEN ÇALIŞIYOR GİBİ
:1closedeyes::1closedeyes::1closedeyes:
ahsen hanım niye bu kadar sinirlisiniz :1closedeyes:
ayol kardeşinize söyleyeceğinize azıcık bülent e bakıverin üzülüyo garip
sanki hayrına bakıyosunuz gibi konuştunuz matmazel
bi dünya para alıyonuz saray gibi eviniz oldu azıcık çemkirmişler çok mu:1closedeyes:
ayyy bu çocuk kesin hastanede karıstı bızede benzemıyor zaten kaydirigubbakcemile3
yengesiyle çok iyi anlasıyorlar ya ondandır bıtanem kaydirigubbakcemile3
Nesrin senin burnun büyüdüğü gibi dilinde uzamışlaelaelaelaelae
şaheste nerdesin sütümü hazırladınmı
bihter isterse neden olmasınBihteeeerrrr Behlülllll nerdesiniz bu akşam bize bi tango gösterisi yapınboshayallersmile
şayesteyim ben laelaelaelaelae
Nesrin senin burnun büyüdüğü gibi dilinde uzamışlaelaelaelaelae