Sex-i memnu:)

fotoda değil
kız topikte yok herkes var bi o yok arsenmi dersin bihtermi dersin matmazelmi istersin

fotoda değil
kız topikte yok herkes var bi o yok arsenmi dersin bihtermi dersin matmazelmi istersin

:roflol::roflol::roflol:
sory canım yannış annadımm
katya olmaya kimse cesaret edemedi sanırsamm :roflol::roflol:
meraklı meleyat

Ben niye yokum bu fotolarda:1closedeyes:

Siz evde Bülentle kalmıştınız Deniz hanım, hayırdır pek bi unutkan oldunuz, geçende de farkettim piyanoda fa yerine mi bastınız -tatlicadiarzu-

Adnan bey alzaymır belirtileri gösteren sizdiniz..

Bak ne güzel tencere kapak olduk hadi bırakın bihteri:asigim:

ahali nerede acaba keşke gece gelmeseler de ben de erkekimle kaptanım kustomla muhabbet etsem rahat rahat:icecream:

Nesriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnn ben geldim..Hemen bi kahve:hulya:

Allahım yarabbim hemen geldiler yaaaa

matmazel kahvenizi nerede alırsınız hadi yine iyisiniz Bihter hanım yok odanızdan çıkabilirsiniz :roflol:

nereye getiriim kahveyi matmazel

Arsen hanım ne istersiniz siz alkol çay kahve içmeyin fazla malum yaş kemale ermiş:roflol:

Arsen hanımla karşılıklı içicem kahveyi..

Piyano odasına getir..

Nihali de çağırkaydirigubbakcemile

ıki tıngırdatsın bize..

Arsen hanımla karşılıklı içicem kahveyi..

Piyano odasına getir..

Nihali de çağırkaydirigubbakcemile

İki tıngırdatsın bize..

ooo deniz hanım bakıyorum da bitter gibi emretmeye başlamışsınız sengözlerimebaksanab

isterseniz ben de iki göbecik atayım başka emriniz var mıydısengözlerimebaksanab

Kıslar 2009un Enleri yarışmasına aday seçimi yapıyorum, aklım burda kaldı kaçırıyorum geyiği :gitme:

Ay Nesrin kalsın senin göbeciğini görmeye tahammül edemem şimdi..

Seni karşımda kıvırırken hayal edemedim bi an:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…