Sex-i memnu:)

denız hanım sızde bıraz bıhterden ders alın kıyafet konusunda bıraz cekıcı olunda kardesım sızede baksın

öyle olmaya devam ederseniz adnan nıye baksınkı sıze bihter varken degıstırın biraz şu kıyafetlerınızı aaa benmı ögretıcem sıze :jeyyar:

Siz de öyle mi düşünüyosunuz adnan bey:asigim:

aaa bıde aleni soruyor kardesıme utanmıyormusunuz hıc denız hanım lmaz:vallahı sızde utanmasanız katya gıbı gecelıklerle dolasıcaksınız evın içinde:roflol::roflol:

Yok canım katya gibi dolaşabilirmiyim ben hiç..

Niye evde kaldım onu araştırıyorum..

SElam kizlarr
hadi kalkin bakalimm bilgisayarinizin basindan ve makyaj malzemelerinizi cikarinn..

yarismamizz basliyorrr..

en güzel hint makyajii yapan üyemizee Kadinlarkulübü tarafindan süpriz kozmetik hediye gönderilecekk !!

sansinizi denemeye degerr..

Ben makyaj yapamiyorum demeyinn.. karsiniza bir örnek makyaj acinn
ve bakin bakalimm neler cikaracaksiniz ..

ayrica maksat eglenmekk
gelin sizde katilin :))
beni kiracaginiza kafanizi kirin demi :))

buyrun buraya tiklayin...:)

Töbe benim gibi has bir erkek makyaj yarışmasında, olacak iş değil..

sen katılsana kız yarışmaya eyeliner matokaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Yok kız sen katıl senin makyajın güzel oluyo..Böyle bi yarışmaya eyelinerla katılınır mı?:umursamaz:

Günaydıııııııııııııııınnnnnnn ev halkı kahvaltıya geldim hazır mı?cokacimcoook

Günaydın adnan bey :asigim:

Haber verseydiniz de beraber yürüseydik..:asigim:

Şaheste nerde niye kahvaltıyı hazırlamamış bi fırçalayın

Günaydın adnan bey :asigim:

Haber verseydiniz de beraber yürüseydik..:asigim:

Şaheste nerde niye kahvaltıyı hazırlamamış bi fırçalayın

O saatte uyuyorsunuzdur diye düşündüm, Şaheste hanımmmm, sülüman beyyy nerdesinizzz, Bihter uyanırsa yıkar ortalığı :1ninca:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…