Sex-i memnu:)

ben böyle aşırı duygusal şeyleri izleyemiyorum :1no2:sadece göz gezdiririm o kadar.:bbo:

ben böyle aşırı duygusal şeyleri izleyemiyorum :1no2:sadece göz gezdiririm o kadar.:bbo:

çok duygu yüklü dizi olacağını sanmıyorum :KK1::KK1:
tutan bir dizi olura yeni geyik açarız burda sositososito

bihtere 5 kişi mi tecavüz edecekmiş .d.d 100 kişi de etse alışkın ona bşy olmaz :KK1:

kardelen ben aşka sürgünü izlememiştim ama hatırla sevgiliyi izledim çok güzeldi.boshayallersmile

Ben berenin bütün oynadığı dizileri izledim şimdiye kadar onu da izlerim:1rolleyes:

Allah rahmet eylesin:gitme:

Ben Aşk-ı Memnu'dan başka hiç bir dizisini-filmini izlemedim bak şimdi geldi aklıma delikafadulden
Onu da izlemem heralde hem tecavüz akannehir

slm kızlar meldoş ölumun yaklastı son ısteklerını alalımsempatiksalakcinni

Aşk-ı Memnu’nun 24 Haziran’daki final bölümünde Bihter (Beren Saat) ile Behlül’ün (Kıvanç Tatlıtuğ) yasak aşkı ortaya çıkacak. Behlül, Nihal ile (Hazal Kaya) nikah masasına oturunca Bihter intihar edecek.

Bihter’in toprağa verilme sahnesi dün İstanbul, Zincirlikuyu Mezarlığı’nda çekildi. Bihter’in cenazesi mezarlığa getirildi. Bu sahnede Bihter’in annesi Firdevs Hanım (Nebahat Çehre) ve kardeşi Peyker (Nur Aysan) vardı. Behlül ile eşi Adnan Bey (Selçuk Yöntem) cenazede yoktu.

slm kızlar meldoş ölumun yaklastı son ısteklerını alalımsempatiksalakcinni
senağlamasenağlamasenağlama
behlüle kaçmak son isteğimdi :nazar::nazar:
ölceğime göre tek kaçacak namıssız :eek:klava::eek:klava:
Aşk-ı Memnu’nun 24 Haziran’daki final bölümünde Bihter (Beren Saat) ile Behlül’ün (Kıvanç Tatlıtuğ) yasak aşkı ortaya çıkacak. Behlül, Nihal ile (Hazal Kaya) nikah masasına oturunca Bihter intihar edecek.

Bihter’in toprağa verilme sahnesi dün İstanbul, Zincirlikuyu Mezarlığı’nda çekildi. Bihter’in cenazesi mezarlığa getirildi. Bu sahnede Bihter’in annesi Firdevs Hanım (Nebahat Çehre) ve kardeşi Peyker (Nur Aysan) vardı. Behlül ile eşi Adnan Bey (Selçuk Yöntem) cenazede yoktu.
son ana kadar bir süpriz bekledim bihterin intiharı belliydi de behlül cezasını çekmeyecekse ne anldım ben bu işten :eek:klava::eek:klava:

senağlamasenağlamasenağlama
behlüle kaçmak son isteğimdi :nazar::nazar:
ölceğime göre tek kaçacak namıssız :eek:klava::eek:klava:

son ana kadar bir süpriz bekledim bihterin intiharı belliydi de behlül cezasını çekmeyecekse ne anldım ben bu işten :eek:klava::eek:klava:

Evet ya bence sen Behlül'ü de öldür kötükedihüso

Kesin öldün Bihter
Hilmi Bey de gelmiş cenazeye akannehir
Sen de kamera arkasındasın kaydirigubbakcemile3
Ama iddialar göre ben de ölmüş olabilirim.kadın cenazesi olunca başörtüsü koyuyorlarmış ya akannehir
35674_405690586532_81533016532_4863783_8336620_n.jpg

photo.php

Burda Behlül'ün tipe koptum :roflol:
35674_405690636532_81533016532_4863790_4195280_n.jpg

Ve evettt işteee delikafadulden
35674_405737821532_81533016532_4865094_193136_n.jpg

Bihterrrrrrr kesinlikle behlülüde öldür yalnız gideyim deme:gitme:

Kızlar yeni farkettim sanırım Bihter intihar etmeyecek.İntihar edecek olsaydı,göğsünde kanın ne işi var?Direk kafasına sıkar giderdi. sempatiksalakcinni
Adnan öldürecek bence,hem arkadan o da gözüküyor. laelaelaelaelae

X