Sex-i memnu:)

hiçde bile ben köşkte kalıyorum.bugun bülentıde hiç görmedım bıkere:roflol::roflol:

hoşgeldın halasının kuzusu nasılsın bakalım:1hug:

Nihalcim hoşgeldin canım..Ne ayıp ya giyme şu gecelikleri bakma sen firdevse..Gel ben sana ayıcıklı pijama alcam..yerimseniben

üzerinde ne var diye sorduğumuzu hatırlamıyorum şekerim:1closedeyes::1closedeyes:

hamilesin die ses çıkarmıorum yoksa ablana yatığım gibi çemkirirdim sanada, neyse hormonlar böle yaptı seni sanırım :1closedeyes:
hoşgeldın halasının kuzusu nasılsın bakalım:1hug:

halacım iyiyim, sen nasılsın? bugünde yanındaym sanırım çiftlikte:hulya:

Nihalcim hoşgeldin canım..Ne ayıp ya giyme şu gecelikleri bakma sen firdevse..Gel ben sana ayıcıklı pijama alcam..yerimseniben

hoşbuldum matmezel, ama artık salın beni büyüdüm ben, neden mutlu olmama izin vermiosunuz lütfen beni ve geceliklerimi destekleyin:gitme:

:roflol::roflol:

herkesin içine bihter kaçabilir:roflol::roflol:

yasal süre dolmadan içinizdeki bihteri aldırmanızı tavsiye ediorum size:kahve:
:roflol:

Ya nihalcim sen hala benim gözümde çocuksun..Neden büyümek için acele ediyosun:teselli:

(Babanın lafı bu çaktırma)yerimseniben

Ya nihalcim sen hala benim gözümde çocuksun..Neden büyümek için acele ediyosun:teselli:

(Babanın lafı bu çaktırma)yerimseniben

sizde matmazel babama yaranacam die :eek:lmaz:

yormayın bukadar eninde sonunda size kalıcak ednan beyiniz:roflol:

hamilesin die ses çıkarmıorum yoksa ablana yatığım gibi çemkirirdim sanada, neyse hormonlar böle yaptı seni sanırım :1closedeyes:

halacım iyiyim, sen nasılsın? bugünde yanındaym sanırım çiftlikte:hulya:

gel kuzum gel bülentıde al zaten bu denız hanım gezmekten artık sızınle hıc ılgılenmıyor:kızgın:

sizde izne cıkmak için bahane arıyorsunuz denız hanım:mymeka:

arsen hanım kaçar ıyı geceler ev ahalısı hep behlülmü kacıcak dımı:dilcikar::roflol:

ıyi geceler arsen hanım..Yaşlısın sen git yat erkenden dinlen:gitme:

X