Sex-i memnu:)

ortalıkta terör estiricek biri lazım kaydirigubbakcemile3
ben gelinliklere bakıyorum şimdi döncem yine arsencim :kedi:

şahestecım sen nye bakıyorsunkı senın ıhtıyacınmı var gelınlıklere bakıcak bırısı varsa oda benım:eek:lmaz:

kız şaheste sen fal bakmasını bılıyormusun belkı banada şöyle beyaz atlı yakışıklı bir şöfer çıkar falda:jeyyar:

arsencimm sana bi imaj değişikliği yapmak gerek zor bu halde :jeyyar:

bacded04f5411393ccc074e7c65e4b6c.jpg

hıh benı herkez havada kapar sahestecım sen bıle bulduguna gorekaydirigubbakcemile3para desen bende güzellık desen oda bendezemuszemus

sülüman beni çağırıyo yatıcam :jeyyar:
sende yatağında tek başına yat iyi geceler arsenciiğiimm

ıyı geceler canım tatlı ruyalar rahat durun ha:jeyyar:

elif sahiplenilmediyse elif olabilir miyim:lepi:
Sahiplenilmedi canım ol , ama keşke bihter olsan da ben şu yalnızlığımdan kurtulsam :jeyyar:
Uyandık bir kahvaltı sofrası bile hazır değil, Beşir gitti gideli iyice saldı kendini bunlar.Gideyim matmazelde kahvaltı yapayım bari :dilcikar:

saçlarım çok gür diye kıskanmayın benı:dilcikar:

aaaaaaa gene kimsecikler yok. ben gidiyorum siz geliyorsunuz şekerler :)

uyanmadı mı kimse daha?

Arsen değil matmazel firdevsi tokatlamıştı ya

Mato deyip durma bak erken doğurttururum seni:eek:lmaz:

Bu mutfak dedikoducu zaten:dilcikar:

pardon yanlış anlamışım bende diyombütün diziyi izledim nasıl kaçırdımsengözlerimebaksanab

Sahiplenilmedi canım ol , ama keşke bihter olsan da ben şu yalnızlığımdan kurtulsam :jeyyar:
Uyandık bir kahvaltı sofrası bile hazır değil, Beşir gitti gideli iyice saldı kendini bunlar.Gideyim matmazelde kahvaltı yapayım bari :dilcikar:

Ah adnan beyciğim aramışsın bugün kahvaltı için yoktum evde..Tüüüühhhh nasıl kaçırmışım ben bugün seni:jeyyar:

Bugün evde kimse yok mu:gitme:

ya şu resmi bi daha koyun da kimin kim olduğunu iyice anlayalım Ednan beyciğim :roflol::roflol:

Elif hoşgeldin canım..Seni yurtdışına postalamamışlarmıydı? Ne işin var bu evde?:roflol:

denız hanımcıgım nasılsınız?nerdeydınız bakıyım bugun?

Gezdim bugün arsen hanımcım..

Yorulmuşummirmirmirmir

sızde amma gezıyorsunuz denız hanım bıraz evde oturunda cocuklara göz kulak olunkaydirigubbakcemile

Çocuklar yoktu ki Nihal Behlülle geziyo..Bülentte sende..yerimseniben

ben geldiimmmm :üzerinde seksi geceliğiyle bihtere benzemeye çalışan üye simili: :nazar:

X