• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevmek

melekzafer55

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2016
36
9
1
31
Sevmek nedır sızce olmekmi aşktan nasıl anlarsın sevdıgını yada sevildiğini baktığında gozlerını alamamakmı ask yoksa hep yanında ıstemekmi ben sevıyorum delicesine ama o sevıyormu benı vazgecmiyecek kadar?????

Sevmek nedır sızce olmekmi aşktan nasıl anlarsın sevdıgını yada sevildiğini baktığında gozlerını alamamakmı ask yoksa hep yanında ıstemekmi ben sevıyorum delicesine ama o sevıyormu benı vazgecmiyecek kadar?????

Kadınımm uleynnn diyorsa seviyor demektir :KK200:

Aşkı mı soruyorsun sevmeyi mi? Bana göre ikisi farklı kavramlar. Aşkı bulunca zaten anlıyorsun. Bambaşka bir duygu. Ama sevmek öyle değil. Herkesi sevebilirsin.

aşk hakkında şunu diyebilirim: birine aşıksan, aşık mıyım acaba demezsin.
o kadar bütün hücrelerinde hissedersin ki, kafan çok nettir. bi de canını yakar.
başka hiçbir şey düşünemez olursun ilk zaman.

aşk ile sevgi başkadı,
sevgi huzur getirir ama aşk nefret ve öfkeyi de barındırır

sevginin yetmediği yerler olabilir, ama aşkın yetmediği yer yoktur,

Adam sana sarılıp kokunu içine çekiyorsa, saçlarını koklayıp öpüyorsa aşıktır bence. Ya da ne bilim ben böyle hissediyorum sevildiğimi. :oops:

Biri de aşklı konu açmaya görsün. Hemen dalıyorum. Mok var dimi, daha akıllanmadın Colin :kızgın::silah:

Adam sana sarılıp kokunu içine çekiyorsa, saçlarını koklayıp öpüyorsa aşıktır bence. Ya da ne bilim ben böyle hissediyorum sevildiğimi. :oops:
Keske oyle olsa bana sarılıyo kokumu ıcıne cekıyo sen herseyımsın dıyo sen gıdersen bıterım dıyo ama bı anlık boşlukta bı baska kadınla konuşuyo

Ask icinın tıtremesıdır soluğunu kesen bı ruzgar gıbıdır istersin ama karsısında durdukça nefesın kesilir ölürsün sevmekse ıcını yumsatır güldürür senı sankı annenın dızlerıne uzanmıssında saçını oksuyomus GB yavaş yavas icini okşar yavas yavas ıcıne işler

Keske oyle olsa bana sarılıyo kokumu ıcıne cekıyo sen herseyımsın dıyo sen gıdersen bıterım dıyo ama bı anlık boşlukta bı baska kadınla konuşuyo
Sen bi kere olaya bi anlık boşluk demeyi bırak önce. Bi anlık boşlukla en fazla düşersin, aniden yola çıkarsın, ağzından birşey kaçırırsın... Bir anlık boşluk budur. Adam seni aldatıyor yav, bunun kılıfı bir anlık boşluk olamaz. Senin boşlugunu..... Tövbeler olsun bu nedir ya.

Bılmıyorum ama kendımınde o boşluğa dogru suruklendıgımı hıssedıyorum acı ama icim yana yana bıtıyorum sureklı arıyo askım yavrum napıyosun nasılsın dıyo bısı dıyemıyorum askım demeye korkuyorum

Back