• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevmek yetmiyor dedi bitirdi, başkasıyla evleniyor???

Merhaba, düşündükce canım sıkılıyor, üzülüyorum. Annemin dini konularda eğitim aldığı hocası vardı. Bende katıldım eğitimine birşeyler sordum, bekarmis bilmiyordum.Benimle tanışmak istedi. Mardin de oturuyordu ben İstanbul da. Telefonda konuştuk 3 ay boyunca arada küstük, barıştık. Her telefonda beni sevdiğini söylüyordu.Mardin e gitme konusunda kararsız kaldım ben , bunu çok düşünüp stres yaptım.Sonra birgün aniden bitirdi, 3 hafta sonra nişanlandıgini duydum. Şimdi evleniyor, cinsel içerikli konuşmaları da oluyordu arada telefonda. En son konuyu kapatınca ben dedim ki seni seviyorum diyorsun böyle yapıyorsun, dediki sevmek yetmiyor. Sonra engelledi her yerden. Benim hayatımda kimse yok , o mutlu evleniyor. Bilmiyorum sinirim bozuk, nasıl düşünmem lazım ?
Ne kadar hayatsız insanlarsınız ya altı üstü telden konuştuğun biri ne sevgisi ne sevmesi ya

Nişanlandığı kız düşünsün bence hayatının hatasını yaptığını siz değil. Dini eğitim adı altında kadınlarla kızlarla hoş sohbet. İğrenç ya

Merhaba, düşündükce canım sıkılıyor, üzülüyorum. Annemin dini konularda eğitim aldığı hocası vardı. Bende katıldım eğitimine birşeyler sordum, bekarmis bilmiyordum.Benimle tanışmak istedi. Mardin de oturuyordu ben İstanbul da. Telefonda konuştuk 3 ay boyunca arada küstük, barıştık. Her telefonda beni sevdiğini söylüyordu.Mardin e gitme konusunda kararsız kaldım ben , bunu çok düşünüp stres yaptım.Sonra birgün aniden bitirdi, 3 hafta sonra nişanlandıgini duydum. Şimdi evleniyor, cinsel içerikli konuşmaları da oluyordu arada telefonda. En son konuyu kapatınca ben dedim ki seni seviyorum diyorsun böyle yapıyorsun, dediki sevmek yetmiyor. Sonra engelledi her yerden. Benim hayatımda kimse yok , o mutlu evleniyor. Bilmiyorum sinirim bozuk, nasıl düşünmem lazım ?
zaman geçirmediğiniz bir adamın arkasından ağlamayacaksınız değil mı?

İnsanlar böyledir işte. Madem o kadar kısa sürede nişan yapabiliyordu 3 ayda seninle de yapabilirdi. Hocalar bile cinselliğe giriyorsa flört aşamasında diğerleri hayli hayli yapar o zaman 😂😂😂

Belli ki modern görücü usulü tarzı, aile tarafından onaylanmış bir ilişkisi ilerleme kaydetmiş nişan takarak. Şimdi bu kadını telefonla konuştuğu, tee İstanbul'daki bir kadın için bırakmayacak tabi ki.

Herkese hoca deniyor din hocası olduğu kanısına nasıl vardınız
Aynen taaa istanbulda hoca kalmamış mardinden özel matematik hocası bulmuşlar adam da madem beni buldunuz size din eğitimi de vereyim demiş , bacı sen konuyu okuduğuna emin misin diyo ya dini eğitim işte hacı hoca gibi bişi

Ne zaman bitecek bu her haciyi hocayi gercek dindar, mumin kisi sanma isleri merak ediyorum.

3 ay icinde gormediginiz cok sevgili hocanizin arkasindan aglamayacaginizi dusunuyorum?

Back