Erkeklerin en berbat turunden biride "kiskanc" olanidir.
O kadar kisitlamasina izin verme. Kaldi ki eslerimiz bile oyle mudahele etmiyor.
Herseyin bir siniri var. Bence haddini bilmeli yuz verme.
Bi cok kez bu konular yuzunden tartistik ama hic bi sekilde bi sonuca varamiyoruz ikimizde birbirimize soyliceklerimizi soyluyoruz o kendini hakli horuyo ben kendimi konunun ustu oylecene kapaniyo ta ki bi daha benzer durum yasanana kadar evlenmek istiyo ve ha bire bunun konusunu aciyo bana ve evlenene kadar beni kaybedeceginden korkuyo ama hic duzelmek icin de cabalamiyo ben boyleyim diyip geciyoErkeklerin en berbat turunden biride "kiskanc" olanidir.
O kadar kisitlamasina izin verme. Kaldi ki eslerimiz bile oyle mudahele etmiyor.
Herseyin bir siniri var. Bence haddini bilmeli yuz verme.
Bi cok kez bu konular yuzunden tartistik ama hic bi sekilde bi sonuca varamiyoruz ikimizde birbirimize soyliceklerimizi soyluyoruz o kendini hakli horuyo ben kendimi konunun ustu oylecene kapaniyo ta ki bi daha benzer durum yasanana kadar evlenmek istiyo ve ha bire bunun konusunu aciyo bana ve evlenene kadar beni kaybedeceginden korkuyo ama hic duzelmek icin de cabalamiyo ben boyleyim diyip geciyo
Soylemedigim sey kalmadi ki benim hakli oldugum yerde dicek bi sey bulamayip yav he he diyo ve suratina yumrugu cakasim geliyo ertesi gun hic bi sey olmamis gibi mesaj atiyo ben laf edince de uzatiyo oluyorumEn sinir olduğum tip düzeltmek için ugrasmayan. Şahsen ben yapmam, ki erkek arkadaşım da bir şey dediğinde ben nerde ne yapmam gerektiğini biliyorum derim. Erkekler önce egemenlik kurmaya çalışıyorlar, sonra seni ezik bulup begenmiyorlar. Madem kaybedeceginden korkuyor böyle kıskançlık la kaybedersin de. Bir de sevgiliyle böyle vicik vicik olunmamali, böyle her şeye karışması izin verme.
Soylemedigim sey kalmadi ki benim hakli oldugum yerde dicek bi sey bulamayip yav he he diyo ve suratina yumrugu cakasim geliyo ertesi gun hic bi sey olmamis gibi mesaj atiyo ben laf edince de uzatiyo oluyorum
yaptigim zamanlar da oldu boyle ama yok telefonu acana kadar ha bire ariyo bi kere memleketlerimiz arasinda yaklasik bi 14 saat var kavga ettik ben senin dedigin sekilde davrandim konusmak icin evimin onune kadar geldi ama yine de elde var sifir bi degisiklik yokYa sevmek ne ki. İnsan kendini üzen birini,
Ben bana bir konuda böyle yapsa ve ertesi gün hiç bir şey olmamış gibi davransa hatasını anlayana kadar konuşmam, muhatap olmam. Ben eşek başı mıyım. Hele kavgalı asla uyumam sinirim zıplar yine konuşmam ertesi gün.
kendimden 4 5 yas kucuk erkekleri bile kiskanmasi da normal mi o zaman cok samimi arkadaslarim benim her turlu yardimima kosmus insanlar onlara da nankorluk edip silip hic yoklarmis gibi davranmak agirima gidiyo yolda gordugumde bile bi selam verip gecip gidemiyorum kafami yerden kaldirmiyorum tanidik bi erkek arkadasimi gorunceBen davranışlarını abartı bulmadım ya nedense.Sizin için dersaneye yazılması kıskançlıktan çok sahiplenme içgüdüsü gibi geldi bana.Benim hoşuma giderdi şahsen.Ne güzel daha çok vakit geçirebilcez derdim.Erkek arkadaşlarınızla da çok samimi değilseniz siliverin ne olacakki ? Bende sevgilimin yanında yöresinde çok kız istemem.Ne gerek var ? Neler görüyoruz duyuyoruz. Aşırı olmadığı sürece kıskançlık iyidir.Aşırı olunca adı kıskançlık değil de ''hastalık'' oluyor daha çok.Bilemiyorum ben çok bulmadım ya.Ayrılacak kadar değil en azından.
Hayır ben normal demiyorumki. Tabikide normal değil ama çok seviyorsanız ayrılmak için yeterli değil bence. Sevdiğiniz icin fedakarlık yapmayacaksinizda kim için yapicaksiniz ? Arkadaşlarıniza en azından gördüğünüzde selam verin. En fazla 3 5 kez kavga edersiniz ama oda alisir zamanla. Ayrilmaktansa orta yol bulunabilir. Ben sevdigim insanin rahatsız olmasindansa "şart olmayan bazı seylerden" fedakarlık yapmayi daha uygun buluyorum.kendimden 4 5 yas kucuk erkekleri bile kiskanmasi da normal mi o zaman cok samimi arkadaslarim benim her turlu yardimima kosmus insanlar onlara da nankorluk edip silip hic yoklarmis gibi davranmak agirima gidiyo yolda gordugumde bile bi selam verip gecip gidemiyorum kafami yerden kaldirmiyorum tanidik bi erkek arkadasimi gorunce
iste bi turlu alismadi her seferinde cok buyuk kavgalar ettik ceker giderim yuzumu goremezsin o zaman vurursun o kafani duvarlara da gec olur tarzi bi suru laf sayiyoHayır ben normal demiyorumki. Tabikide normal değil ama çok seviyorsanız ayrılmak için yeterli değil bence. Sevdiğiniz icin fedakarlık yapmayacaksinizda kim için yapicaksiniz ? Arkadaşlarıniza en azından gördüğünüzde selam verin. En fazla 3 5 kez kavga edersiniz ama oda alisir zamanla. Ayrilmaktansa orta yol bulunabilir. Ben sevdigim insanin rahatsız olmasindansa "şart olmayan bazı seylerden" fedakarlık yapmayi daha uygun buluyorum.
Yetmiyor çok net
Yazılmış mı diye aradığım cevap !
Bulamazsam ben yazıcaktım, başlığı görünce içimden geçirdim bu cümleyi o derece....