sevmek bazen gercekten de yetmiyor mu?

Ben bu tarz aşırı kısıtlama, etrafını sarıp sarmalama, dışarıya kapatma işlerinde tek bir gerçeği bilirdim 'Kişi kendinden bilir işi .' Fakat seninkinde bir gariplik var hastalık derecesinde sürekli senin etrafında çocuk, yani seni aldatması gibi bi olasılığı da pek yok sanki:KK51:Bence de bir psikolog iyi gelebilir ona
Aynen aldatma ihtimali hic hic yok zaten o derece de guvenirim ona istedigi tek sey surekli onun yaninda olmam hayatimin merkezine onu koymam o ne derse peki demem

Çalışan, sosyal, özgüveni yerinde olan hanımlar böyle adamlarla yapamazlar. Zira söz konusu kadınlar nerde ne yapacağını çooook iyi bilirler. :KK52:Bu durum sizi yorar, üzer. Ya gerçekten çok ama çok ciddi bir konuşma yapın ya da ayrılın. NET...

Çalışan, sosyal, özgüveni yerinde olan hanımlar böyle adamlarla yapamazlar. Zira söz konusu kadınlar nerde ne yapacağını çooook iyi bilirler. :KK52:Bu durum sizi yorar, üzer. Ya gerçekten çok ama çok ciddi bir konuşma yapın ya da ayrılın. NET...
Fazlasiyla yoruldum ben de artik evden cikmadigim zaman hic bi sikinti yok gayet iyi ne zaman evden ciksam ille bi sey buluyo kavga etcek her sey kadinda biter diyolar da nasil biter nasil bi konusma yapmaliyim ne demeliyim nasil davranmaliyim bilemez oldum

X