seviyorum ama

majestecik

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2013
307
72
53
ablalarım kardeşlerim merhaba.. size bi sorum var
öncelikle bakireyim ve cinsel ilişkim olmadı .. sevdiğim çocuğun (evlenmeyi düşünüyorz) penisine dokundum . 1 gun once olmuş ama o gun olmamış o günde organını yıkamamış ben yanlıslıkla daha sonra adet mi oldum diye 3 - 5 dk sonra kendi organıma dokundum ama adet olmamışım .. başka hiçbirşey olmadı aramızda .. gayet seviyeli bi ilişkimiz var ama bi anda oldu çok pişmanım .. adetim 3- 4 gün geçikti bu ay .. bir kere de prolaktinim 37 cıkmıştı ... ben çok üzgünüm hep tövbe ediyorum sürekli ağlıyorum hiçbirşey yemiyorum ...ama sizce hamile olabilir miyim .. lütfen bilen ablalarımdan yardım bekliyorum herşey için çok pişmanım şimdiden teşekkür ederim

Son düzenleme:
cnm için rahat olsun öyle bişey olması milyarda 1 ihtimal çok korktuysan gebelik testi yap rahatla.....................

çok teşekkür ederim Allah sizden razı olsun haftasonu alcaz test sevgilimle ama valla şimdi bile gözlerim dolu civanperçemi içiyorum 2- 3 gündür lütfen benden dualarınızı esirgemeyin

saçmalama canım millet hamile kalmak için ne yollar deniyo öyle hamile mi kalınırmış...
kendine gel..
hamile falan değilsin stresten adetini geciktiriyosun..
bu konuyu düşünmeyi bırakırsan adetin gelicektir emin ol...

bana da saçma geliyo sonuçta çocuk değilim üniversite okuyorum ama kaç gündür aklımdan çıkmıyo uyuyamıyorum geceleri

bana da saçma geliyo sonuçta çocuk değilim üniversite okuyorum ama kaç gündür aklımdan çıkmıyo uyuyamıyorum geceleri

sorduğun soruya bakılırsa daha küçüksün canım üniversitede okuman bir şey değiştirmez..
bir de test alıcaz diyosun..
sevgilinde küçük sende..

erkeğin penisine dokunup sonra vajinana dokunsan sonra hamile kalsan kusura bakma cnm gülüyorum ama minicik bir kızken öpüşülerek hamile kalındığını sanırdım o geldi aklıma. hiçbir şeyin yoktur merak etme o kadar kolay olsaydı dünyada nüfus patlaması yaşanırdı

teşekkür ederim.saolun içimi rahatlattınız

yok be canım daha neler.. Adet oldum diye baktım demişsin,adetin yakınken zaten hamile kalamazsın canım

Hamile kalmak bu kadar kolay degil canim stresten adetini geciktiriyosun rahat ol ama biraz bilinclenmelisin bu konuda oku,arastir derim

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

pek yakın degıldı . akıntı cok hıssedınce baktım enaz 2.5 hafta fln vardı ama saolun yorumlarınız ıcın takmayacagım kafaya
grbself çok teşekkür ederim oturup düşününce bana da hep mantıksız geldi ama bi ihtimal işte stres yaptım ama saolun hepinizden allah razı olsun zaten tovbede ettim zaten boyşe seylerden hoslanmayan bı ınsanım haftalarca pişmanlık çektim dua ettim rabbime
hepinizden allah razı olsun bilgilendirdiğiniz için allah hepinizin gönlüne göre versin

Son düzenleme:

O kadarlık temastan birşey olmaz. Olacak olsa bile adet olmak üzereyken olmaz ovuulasyon evresinde riskli günlerinde olur. Korkma olmaaz

adetime 2.5 3 hafta vardı biteli 1 hafta felan olmutu ... teşekkür ettim yorum için

o zaman tam ovulasyon zamanın oluyo. ama bu şekilde hamile kalma yöntemi henüz yok :) ama sen bır daha dikkatli ol .daha çok küçüksün ilerde pişman olursun seni seven erkek zaten bekler .sen kendini kullandırma .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…