- Konu Sahibi aysecikcikcik
-
Cok cekingen oldugundan bahsetmissin ama istekleri bana gore yuz kizartici... Elbetteki insan sevdigini ister ama bu sekilde degil. Ona neler hissettigini soyle hatta boyle konusmalardan rahatsizlik duydugunu soyle seviyorsa saygi duyar ileriyi dusunuyorsa bekler. Rabbim sana tovbe etme sansini vermis bu hataya bir daha dusmezsin umarim. Allah yardimcin olsun...
Canim o caylaga soyle
Askeriyede evlilik disi iliski zina suctur
Duyulursa sutlarlar haberi yok
Her carsiya ciktiginda takip edilidiginden haberi yok mu?
aaa evet o benim aklıma hiç gelmedi gelseydi yazardım bende bi ara harp okullarını araştırıyodum gereken şartlarda nişanlı,evli,dul ve evlilik dışı ilişki yaşayanlar alınamaz diye yazıyodu bide benim bildiğim böyle yerlerde yemeklerin içine şap koyarlar buna etki etmemiş demek ki
Bu ne biçim iş şaştım kaldım yafssNe yani görüşünce öpüşürüz elleşiriz diye pazarlıkmı yaptınız? Ben 6 sene çıktım kocamla bir ara şüphe ettim bu adam beni kardeşi gibimi görüyor diye Hiç cinsel bir talebi olmadı. Hakkında hayırlısı güzelim mantıklı kararlar ver
Bence ayrılman çok gereksiz.. Herkes sevdiğini arzular, kız olsun erkek olsun çok doğaL.. Seninki kendini tutamamış direkt söylemişMerhaba kk üyeleri.Burda yeniyim ve bir derdim var.Çıldırmak üzereyim bu yüzden bana yardımcı olmanızı istiyorum.Lütfen görüşlerinizi yazın.
liseden sınıf arkdşıma aşık oldum.ama bi türlü yakınlaşamıyorduk.konuşmaya bile zorla yanaşıyordu.ama hep bi çekim vardı aramızda.bana bakışları bile başkaydı.benle ilgileniyordu.başı ağrırdı ben başına masaj yapardım'sen muhteşem bi kızsın ayşe' filan diyordu.edebiyatım iyidir;bana ders anlattırıyordu.gözlerimden gözlerini ayırmadan beni dinliyodu anlatırken.sonra sorular sorduğumda'bilmiyorum ayşe diyordu.dinleyemedim işte..'hep dalıp gidiyordu öyle.hep böyle iyiydi aramız ama bi türlü olmuyorduk yani.neyse okul bitti sınavlara girdik,ben istediğim bölüme gidemedim o ani bi kararla askeriyeye girdi şimdi 1nci sınıfı bitirmek üzere;teğmen çıkacak inşallah. tabi lise bitmeye yakın vazgeçmeye yüz tutmuştum ben.artık olmaz diyordum onca zaman olmadı.ama ne hikmetse bi türlü kopmadı bağlarımız.aradı buldu beni.msjlar attı.buluşmak istedi filan. yalnız dedim ya çekingen biri işte.belkide başak burcu olduğundandır bilmiyorum çok fazla çekinir.öyle bi gün bundan haber gelince 'cam aç yüzünü göreyim ayşem' deyince heyecanlandım çalan telime bakıcam derken pcnin kablosuna takıldım düştüm filan.anlattım ona o gün bunu.o da şaşırdı,sevindi sonra ben itiraf edicem artık;seni seviyorum.birlikte olalım istiyorum dedi.hatta seninle ileriyi görmek istiyorum,uzun bi ilişkimiz olsun dedi.çıkmaya başladık.o sıralar ankaradaydı.hala orda.görüşmek daha nasip olmadı haziranda gelecek.çok mutluyum.o kdr çok mutluyumki anlatamam.onu deli gibi seviyorum.o söylemekten pek hoşlanmasada sevdiğini biliyorum beni.hissediyorum.çok seviyor.
lakin tek kötü şey,askeriyede olmasından mıdır nedir bi fazla garipleşti.bazen camdayken südyenimi görmek istiyor.yani t-shirtü çıkar diyo.çok zorluyor.'benim değil misin zaten,geldiğimde bize gelirsin öpüşürüz.birazcık birbirimize dokunuruz.lütfen sevgilim burda zaten 5 gün kapalıyım.biraz beni düşün' diyo.seni arzulamam suç mu?zate ben senle ciddi düşünüyorum niye bu kdr büyütüyorsun diyo.ama ben ölüyorum vicdan azabından.isteklerini yapmıyorum.yapmayınca kızmıyor. peki diyo kır beni o zmn,sen bilirsin.ama üstelemiyor yinede.yinede azap çekiyorum onu kırıyorum diye.yapsam azap çekiyorum;günah.
üstelik haziran var işin ucunda.gelecek.söz verdim ona gidicem.ama korkuyorum günah işlemekten.bunların hiçbirini ona anlatamıyorum.üzmek istemiyorum.aslına bakılırsa bu nedenlerle benle ayrılmak istemesinden korkuyorum.çok korkuyorum.
ve geçmişimde-çok seneler önce- o zmnki sevgilimle sevişmişliğim de var.ona bunu anlatmadım.geçmişlerimizi umursamıyor;şu anki hallerimizle,geleceğimizle ilgileniyor zaten .ben tövbe etmiş biriyim.bi daha zina yapmıcam affet Allah'ım diye ağlamış,namazlar kılmış biriyim.şimdi yine zinaya koşmak;üstelik sevdiğimi de cehenneme sürüklemek istemiyorum.çok korkuyorum.ağlıyorum onun hiçbir şeyden haberi yok.
onun için de çok dua etmiştim Allah'ıma.'hayırlıysa gönlüme gönlüyle gelsin' dedim. geldide.en ummadık anımda.en vazgeçtiğim zamanda.ama şimdi...
kendi kendime karar almaya çalıştım bi süredir.sevgilime korkularımı anlatıp ondan ayrılıcam.çok canımı yakıyor,bunu hiç istemiyorum ama günaha girmektense ayrılmak daha mantıklıymış gibi geliyor.oturup dua etmek,Allah'tan onu dilemeye devam edip helalim olmasını beklemek daha mantıklıymış gbi geliyor.ama diğer yandan,ayrılırsam onu kaybederim.sonsuza kadar belki.zaten o subay.4 sene bekleyecek mi beni? ona kız mı yok.bulur milyon tane.ayrılmazsam kendi kendimi yiyip duruyorum işte. bilemedim.hiçbir kaba koyamadım.sizlere danışmak istedim.
çok uzun oldu.çok çok özür dilerim ama okuyup yardımcı olmaya çalışırsanız çok memnun olucam.Teşekkürler şimdiden.
Bugün o üzülmesin diye yaptığın herşey, yarın vicdanının en büyük düşmanı olacak...
İnsanın eşi bile diyemez "sen benimsin" diye, ne münasebet? Biz kadınlar çok seviyoruz erkeğin malı olmayı, o da senin ya sözde, madem öyleyse o senin dediğini yapsın ve böyle şeyler istemekten vazgeçsin, ben de bunu istiyorum madem benimsin yap de
Böyle konular çok açılıyor burda, hep aynı cümle, "sen benimsin"
iki kelimeye mi tav oluyoruz hanımlar? kendinize gelin... Karşınızdakini mutlu etmek adına kendinize en büyük saygısızlığı yapıyorsunuz.
Camdan şuranı aç buranı aç demek neyin nesi ve siz neye güvenerek bunu kabul ediyorsunuz cesaretinize hayran kaldım. 5 yıllık sevgilim camdan şunu yap bunu yap dese yapmam yani ki güvenim sonsuzdur kendisine bunu kötü amaçlar için de kullanacağını düşünmüyorum ama yine de böyle şeylere izin vermem asla siz karşınızdaki erkeğe nasıl bu kadar güvenebiliyorsunuz o görüntüleri ilerde başka amaçlar için kullanmayacağının garantisi mi var. Bir de daha buluşmadan resmen şunu yapalım bunu yapalım diye işi iyice ucuzlatıp pazarlığa döken bir erkek var karşınızda niyetinin hiç iyi olduğunu ve size karşı saf duygular beslediğini sanmıyorum. Böyle şeyler konuşulmaz pazarlığı yapılmaz iki taraf da istiyorsa anı gelince yaşanır ya da yaşanmaz ama pazarlığı olmaz.
yok yok şap tamamen hikaye40 yıl önce filan vazgeçilmiş ondan.iradesi kesilen erkek zayıf düşer,savaşcı kimliğine zarar gelir diye. evet ya biliyor bilmez mi? benim yüzümden 2 kere teli alındı.1 keresinde 3 hafta çarşı izni yasaklandı.bi keresinde de face şifresini bulup msjları okudular ceza aldı faceyi kapamak zorunda kaldı.ama 2 hafta sonra ilk çarşı izninde başka açtı bi sürü şey oluyor da bana yasıtmamaya çalışıyor.ben üzülüyorum hatta ama olsun diyo,senin için hep.değer boş ver diyo. zaten saçma sapan kurallar.ama ceplerine para koymayı biliyorlar genelevlere gitsinler diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?