Seviyorum ama düşüncelerim beni öldürüyor :(

çekingendir aslında.herkese karşı öyledir.benle ilk zamanlarda da öyleydi.diyorumya 2 ayda garipleşti iyice.bambaşka bi adam oldu.ay bilmiyorum.
amin inşallah.sağ olun.İnşallah Allah hepimizin tövbesini kabul eder.

Canim o caylaga soyle
Askeriyede evlilik disi iliski zina suctur
Duyulursa sutlarlar haberi yok
Her carsiya ciktiginda takip edilidiginden haberi yok mu?

Canim o caylaga soyle
Askeriyede evlilik disi iliski zina suctur
Duyulursa sutlarlar haberi yok
Her carsiya ciktiginda takip edilidiginden haberi yok mu?

aaa evet o benim aklıma hiç gelmedi gelseydi yazardım bende bi ara harp okullarını araştırıyodum gereken şartlarda nişanlı,evli,dul ve evlilik dışı ilişki yaşayanlar alınamaz diye yazıyodu bide benim bildiğim böyle yerlerde yemeklerin içine şap koyarlar buna etki etmemiş demek ki

Son düzenleme:

yok yok şap tamamen hikaye 40 yıl önce filan vazgeçilmiş ondan.iradesi kesilen erkek zayıf düşer,savaşcı kimliğine zarar gelir diye. evet ya biliyor bilmez mi? benim yüzümden 2 kere teli alındı.1 keresinde 3 hafta çarşı izni yasaklandı.bi keresinde de face şifresini bulup msjları okudular ceza aldı faceyi kapamak zorunda kaldı.ama 2 hafta sonra ilk çarşı izninde başka açtı bi sürü şey oluyor da bana yasıtmamaya çalışıyor.ben üzülüyorum hatta ama olsun diyo,senin için hep.değer boş ver diyo. zaten saçma sapan kurallar.ama ceplerine para koymayı biliyorlar genelevlere gitsinler diye.

Senden bu tarz isteklerde bulunamaz, en azından gerçekten seven birisi bunu yapmaz. Seni zor durumda bırakmaz.
5 yıllık ilişkimde sevgilim benden 1 kere bile böyle bir şey istemedi.
Herkes zaten yapmaman gerektiğini yazmış,sende herşeyin farkındasın ve razı değilsin zaten. Yanlıştan dönüp tövbe etmen çok erdemli bir davranış, umarım tövbeni asla bozmazsın..

Bu ne biçim iş şaştım kaldım yafss Ne yani görüşünce öpüşürüz elleşiriz diye pazarlıkmı yaptınız? Ben 6 sene çıktım kocamla bir ara şüphe ettim bu adam beni kardeşi gibimi görüyor diye Hiç cinsel bir talebi olmadı. Hakkında hayırlısı güzelim mantıklı kararlar ver

aman canim diger arkadaslara katiliyorum sakin mi sakin tövbeni bozma nasuh tövbesi olsun insaALLAH...
akilli müslüman ikincilege ayni delikten bakmazmis bu senin imtihanin bunu bil...

nasilda saf, tertemiz duygulu kizlarimizin kanina giriyorlar nede olsa evlenicez bilmem ne...
sende ozaman diceksin, madem evlenicez o günü mecbur beklicen elime dahil dokundurmam ve birdaha benden böyle isteklerde bulunma lütfen yoksa yollarimiz ayrilir ben RABBIMIN huzuruna yüzüm pak cikmak istiyorum bir anlik heves icin ahiretimi yakamam benden ayrilacaksanda bu sebebten dolayi ayril umrumda olmaz cünkü imtihanimi basari ile gecmis olucam..!
bakim o zaman ne cevap verecek efendi.
aklim ermiyor ya bir insan evlenicegi kiza böyle bir sey teklif edermi hic ya resmen sapiklik

Baya çekingenmiş evet evet
Camı aç sütyenini göster öpüşürüz koklaşırız çekingenlik belirtileri
Askerlik yaramamış anlaşılan
Ben senin yerinde olsam açardım camı yumruğumla terliğimin armonisini gösterirdim
O zaman anlardı ayşeciği

canim aynende öyle olmasi gerekiyor insan hic evlenecegi kiza kiyar mi yaa,
birde isteklere bak .... elim yazmaya bile varmiyor o kadar igrenc yani!!!

Bu adam aşık falan değil bildiğin sapık bana inanacak kız buldum oh yararlanıyım kafasında.
Nedemek benimsin kamerada üstünü çıkar. Valla kamerada bi'güzel seni kaydeder oh izlesin dursun.
Sevdiğini o konumamı layık görmüş, kamerada öyle
Bayılıyorum bu bizim nesilin yarısı aşkı cinsellik sanıyo

Pazarlık yapmış bi'de adam gelince öpüşürüz, dokunuruz kameradan üstünü çıkar diyen yanındayken o kalanı da çıkar diyiverir. Sakın gitme, hatta ayrıl bu sapıktan

Çocuğun istekleri karşısında dehşete düştüm.Bu nasıl bir sapıklıktır ya. Ayşe sakın ama sakın isteklerine razı gelme. Yahu bir erkek seninle ciddi düşünüyorum, gelecek düşünüyorum diyipte nasıl böyle iğrenç şeyler isteyebilir ki . Ciddi düşünen bir erkek helaline el sürmeye korkar bu daha kaç ay öncesinden neler neler istiyor. Aklını başına al madem daha öncesinde böyle birşey yaptın ve pişman oldun tövbe ettin bir daha aynı hatayı yapma. Diğer yazan arkadaşların dediği gibi benimle ciddi düşünüyorsan benden böyle şeyler isteyemezsin de, ben evlenmeden bu tarz şeylere karşıyım de. Eğer çok azıp kudurduysa ki söylediklerinden öyle gözüküyor bu işleri parayla yapan yerler var gitsin ihtiyacını orda gidersin tövbe tövbe...

Bugün o üzülmesin diye yaptığın herşey, yarın vicdanının en büyük düşmanı olacak...

İnsanın eşi bile diyemez "sen benimsin" diye, ne münasebet? Biz kadınlar çok seviyoruz erkeğin malı olmayı, o da senin ya sözde, madem öyleyse o senin dediğini yapsın ve böyle şeyler istemekten vazgeçsin, ben de bunu istiyorum madem benimsin yap de

Böyle konular çok açılıyor burda, hep aynı cümle, "sen benimsin"

iki kelimeye mi tav oluyoruz hanımlar? kendinize gelin... Karşınızdakini mutlu etmek adına kendinize en büyük saygısızlığı yapıyorsunuz.

Bence ayrılman çok gereksiz.. Herkes sevdiğini arzular, kız olsun erkek olsun çok doğaL.. Seninki kendini tutamamış direkt söylemiş Dediği zaman keşke çok sert bi tepki verseydin belki çekinirdi, açmazdı konuyu. Ama en doğrusu bu konuyu onunla konuşman, kendi kararlarını belirtmen. Anlayışla karşılıyosa sorun yok ama arıza çıkarıyosa o zaman ayrılmayı düşünebilirsin Geri sayfaları okumadım, bu adamınki sevgiden değil de sapıklıktansa bence hiç düşünme ayrıl

Son düzenleme:

Çok güzel yazmışsınız, erkekleri bu hale biz getiriyoruz aslında..
Adını hatırlamıyorum ama yabancı bi filmde görmüştüm erkek kızı kıskanıyo kız da 'ben sen senin oyuncağın değilim, beni kıskandığında bana sahip olduğunu mu sanıyosun' gibisinden çook daha güzel bişeydi(ben hatırlayamadım) şeyler söylüyodu.. Erkekleri bu hale-bazı konularda- getiren bizleriz bana göre

Camdan şuranı aç buranı aç demek neyin nesi ve siz neye güvenerek bunu kabul ediyorsunuz cesaretinize hayran kaldım. 5 yıllık sevgilim camdan şunu yap bunu yap dese yapmam yani ki güvenim sonsuzdur kendisine bunu kötü amaçlar için de kullanacağını düşünmüyorum ama yine de böyle şeylere izin vermem asla siz karşınızdaki erkeğe nasıl bu kadar güvenebiliyorsunuz o görüntüleri ilerde başka amaçlar için kullanmayacağının garantisi mi var. Bir de daha buluşmadan resmen şunu yapalım bunu yapalım diye işi iyice ucuzlatıp pazarlığa döken bir erkek var karşınızda niyetinin hiç iyi olduğunu ve size karşı saf duygular beslediğini sanmıyorum. Böyle şeyler konuşulmaz pazarlığı yapılmaz iki taraf da istiyorsa anı gelince yaşanır ya da yaşanmaz ama pazarlığı olmaz.

böyle bir istekte bulunuyor. 3 hafta 1 ay gbi aralıklarla dedim.yapıyorum demedim zaten.ama bir türlü bitmiyor kafasında.konu ne olursa olsun durup durup deniyor beni acaba soyunacak mıyım diye.ama avcunu yalıyor.

Güzel kardeşim, bak burda yerinde yorumlar yapan olmuş. Bu yorumlara kulak vermeni tavsiye ederim.
Sevgi denen şey böyle nahoş istekleri içermez.
Bu Allahın rızasına da asla uygun değil.
Aklını başına al ve bu insandan Allah rızası için uzak dur.

yansıtmıyor hemi
ahh yavrum kıyamam
ne kadar da seviyor seni
aç o zaman garibe nolcak ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…