• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Seviyorum ama düşüncelerim beni öldürüyor :(

Valla insan sevdiğini arzular vs.bu konu için geçerli değil. Aşkın masum hali nerde ozaman?
100 kişiye sorun kimse sevgilim kamerada basit kızlar gibi soyunmamı istedi napsııın canıııım çok seviyo özledi tabii demez.
Bildiğin ne koparsam kardır kafasında.
Ama saf önden haber veriyo buluşunca öperiz, dokunuruz.
Nekadar romantik di mi?:ssz:
Adamın aşkı kalbinde değil de başka bi'yerlerinde sanki
:19:
Sevmeyin yahu şöyle adamları, üstünü çıkarsan kameranın diğer tarafında aşkla sana bakmayacak olacakları da ben söylemeyim istersin:25:

Değil sevgili nişanlıyken bile normal görmem bu durumu. İstersen nikahlı ol.
Olmaz . Südyenini göreyim falan.Çok çirkin.

Şuna dikkat et bu çocuk sana bunları söylerken utana sıkıla değilde gayet rahat söylüyorsa senden başka kızlara da söylemiştir haberin olsun. YAni südyenini veya dahasını görmek istediği ilk kız sen değilsin.

Çekingen falan diyorsun ya hiç de öyle gelmedi bana.
Sadece senin tepkilerinin ne olacağını kestiremediğinden kendini çekingenmiş gibi gösteriyor.

Bu durumları daha evvel yaşamış pişman olmuş tövbe etmişsin. Tekrarına düşme.
Hiç bir erkek için üzülmeye değmeyeceğini çok geçmeden kendini üzmeden öğren.
Nacizane tavsiyem
Kır,incit, itiraz et, olmaz,Hayır de.
Bu itirazlarına rağmen hala seninle ilgileniyor, peşinden koşuyorsa işte o zaman beni seviyor diyebilirsin.
Zaten ne oluyorsa bu hayırları kullanamamamız yüzünden oluyor herşey

bugün izin vermişler.teli vermişler daha doğrusu.konuştuk ben dedim böyle şeyler istemiyorum.seni istedim sadece ben.bana bir kez daha güzelim de ve mutluluktan öleyim istedim.ayse'n olayım istedim.hep seninle olayım.hiç gitmediğimiz yerlere gidelim istedim birlikte.hiç yaşamadığımız şeyler yaşayalım.hiç yapmadığımız şeyler yapalım.dizlerime yat istedim.dertleşelim istedim saatlerce.birlikte ağlayalım istedim.sen sarılınca cennette hissedeyim istedim.bilgisayar oyunları oynayalım istedim birlikte.eğlenelim istedim.maçlara gidelim avaz avaz bağıralım istedim.boğuşalım istedim.pasta yapalım;ağzımıza yüzümüze kremalar sürelim,gülelim istedim.lunaparka gidip çocuklaşalım istedim;pamuk şeker,elma şekeri yiyelim..Yaşayalım istedim.seninle mal mal şeyler yapmak istedim işte.seninle çocuklar gibi mutlu olmak...Ve sen de beni üzdün! Sen beni incitmeyi,beni orospun zannetmeyi seçtin. Yani farkına vardımki yüreksizin,karaktersizin birisin.Bana layık değilsin. falan falan dedim.sonra diyeceklerim bu kadar dedim ve kapadım.sessiz kaldı çünkü.diyemedi bi şey. aradan 5 dk geçmeden tekrar aradı açmadım. sonra yine yine aradı. hatta birinde meşgule attım. yine arıyor.açıcamı sanmıyorum. kurtuldum yani.galiba.. .s

Konu içeriği nedeniyle ilgili başlığa taşınmıştır.

kızlar düşündüğümüz gibi olmadı hiç.bıkmadı benimki arayıp durmaktan.dün bütün gün aradı.8 olup izni bitmeden cevap verdim ben de.konuştuk soğuk soğuk.daha doğrusu ben soğuktum;onun sesi titriyordu .d yalvardı resmen yalvardı :D sen beni çok yanlış anladın da,ben öyle hissetmeni istemedim öyle şeyler söylemek istemedim bilmiyosun ama tamam çok pişmanım özür mü istiyorsun özür dilerim çok çok özür dilerim nolur ayrılmayalım nolur affet beni aşkım.bak bi daha lafı olmayacak böyle şeylerin.söz bi daha hiç açmıcam böyle konular ama affet lütfen bitmesin bitanem filan daha neler.. :D ne yalvardı kıyamadım açıkcası.ses de bi hüzünlü,bi ağlamaklı.hiç o tonda konuşmamıştık biz.nasıl neşeli biridir ama çok üzüldü iyi koymuş iyi olmuş :9: neyse işte ben de dedim;ben söylicemi söyledim kapatıyorum bitti mi filan.o hala yalvarıyor tabi.tamam dedim bi ara.tamam düşüneyim ama bilmiyorum geri döner miyim çok yaraladın beni dedim.düşün sen istediğin kadar düşün ben iyileştiririm yaralarını.ben özür dilerim.düşün ama düşünmen bitince ara nolur olur mu? dedi.emin değilim kapatıyorum iyi günler sana dedim o kapama dur filan derken kapadım :D biraz sürünsün bakalım.Ama Allah biliyor ya nasıl sevindim adam beni seviyormuş harbi harbi ya,çok gaddarca düşünmüşüz.

yok yok şap tamamen hikaye :D 40 yıl önce filan vazgeçilmiş ondan.iradesi kesilen erkek zayıf düşer,savaşcı kimliğine zarar gelir diye. evet ya biliyor bilmez mi? benim yüzümden 2 kere teli alındı.1 keresinde 3 hafta çarşı izni yasaklandı.bi keresinde de face şifresini bulup msjları okudular ceza aldı faceyi kapamak zorunda kaldı.ama 2 hafta sonra ilk çarşı izninde başka açtı :D bi sürü şey oluyor da bana yasıtmamaya çalışıyor.ben üzülüyorum hatta ama olsun diyo,senin için hep.değer boş ver diyo. zaten saçma sapan kurallar.ama ceplerine para koymayı biliyorlar genelevlere gitsinler diye.

Son cumle ile kimleri kimleri tohmet altinda biraktiginin farkindamisin arkadasim.
Senin icin tehlikeli olabilir haberin olsun da.

üff sanane ya gerizekalı. sen tsk mısın gelmişsin burda laf yapıyosun. hepiniz manyaksınız zaten bi düzgününüz yok hepiniz bi şeylerin bekçisi gibi dolaşuıyorsunuz bi boktan haberiniz yok.sus otur yerinde karışma bana. dedimse ben dedim. seni bağlamaz.

üff sanane ya gerizekalı. sen tsk mısın gelmişsin burda laf yapıyosun. hepiniz manyaksınız zaten bi düzgününüz yok hepiniz bi şeylerin bekçisi gibi dolaşuıyorsunuz bi boktan haberiniz yok.sus otur yerinde karışma bana. dedimse ben dedim. seni bağlamaz.

Hoooop!!!
Ağır olalım!!!:ssz:

Bir erkeğin gerçekten sevdiği birinden bunları istemesi normal değil,tabi düşüncelerini öğrenmek lazım kafasından kim bilir neler geçiyor.Senin ayrılman başlı başına bir saçmalık olur zaten,düşüncelerini anlat ona,evlenmeden yanlış şeyler yaşamak istemiyorum de çünkü elini verirsen kolunu kaptırırsın bu işlerde.Bugün üstünü çıkar diyen yarın başka yönelimler içine girer.Seviyorsa zaten düşüncelerine muhakkak saygı duyacaktır ve bir daha konusunu açmayacaktır.Birine böyle körü körüne bağlanmayın,biraz mantıklı düşünün.Ayrılırsa ayrılsın,zaten bu sebepten seni bırakırsa o bir hiç olmalıdır senin için.Ciddi düşünüyorum diyorsunuz birde.Kendine hakim ol,mantıklı davranmaya çalış.Ortada ayrılmanı gerektirecek bir sebep yok ki hadi mantıksız davrandın ayrıldın diyelim,iki gün sonra tekrar barışırsın...

Hanım hanımcık halleri bir kenara atıvermişsin bir anda..
Vay beeee 8 cümle galiba yanlış saymadıysam 8 cümlede bu kadar çirkin lafı ben kullanamazdım tebrikler:ssz:

ayşecikkkkk büyümüşşşş:46:

yahu git aç kime ne istersen ok mi canım ....

milleti uğraştırma
ama yarın gelip bana şöyle yaptı şöyle elledi diye ağlama...

kaç yıldan sonra buluşcakmışsınız neyine güveniyosan o adamın.....

geriden gelen sensin asıl ....kapasiteni belli ettin....

Bir erkeğin gerçekten sevdiği birinden bunları istemesi normal değil,tabi düşüncelerini öğrenmek lazım kafasından kim bilir neler geçiyor.Senin ayrılman başlı başına bir saçmalık olur zaten,düşüncelerini anlat ona,evlenmeden yanlış şeyler yaşamak istemiyorum de çünkü elini verirsen kolunu kaptırırsın bu işlerde.Bugün üstünü çıkar diyen yarın başka yönelimler içine girer.Seviyorsa zaten düşüncelerine muhakkak saygı duyacaktır ve bir daha konusunu açmayacaktır.Birine böyle körü körüne bağlanmayın,biraz mantıklı düşünün.Ayrılırsa ayrılsın,zaten bu sebepten seni bırakırsa o bir hiç olmalıdır senin için.Ciddi düşünüyorum diyorsunuz birde.Kendine hakim ol,mantıklı davranmaya çalış.Ortada ayrılmanı gerektirecek bir sebep yok ki hadi mantıksız davrandın ayrıldın diyelim,iki gün sonra tekrar barışırsın...

öncelikle yorum için tşk ederim. ama yok ayrılmıyorum attım ortalığa ayrılığı bakalım ne tepki verecek,söküp atmak isteyecek mi beni diye ama çok pişman oldu tavırlarından.2 hafta kadar sessiz kalıcam,ona düşünücemi söyledim,böyle olursa devam etmek istemiyorum dedim ama zaten devam edicem yani.amaç süründürmek.beni üzdüğünü anladı.işte bu bekleme süresinin ardından uzun uzun konuşucaz onunla.uzlaşıcağımızı da düşünüyorum.bakalım artık hayırlısı

valla herkes kendine baksın önce. o arkadaş en başından beri bi korumalar korumalar zaten.hayır konu başka söyledikleri başka.takmışda takmış şu yasak bu yasak sanki kendi yazdı çizdi kuralları.sanırısın albay eşi.ne yapmaya çalışıyorsa artık.sizler de avukatlarsınız herhalde.

ayşe dürüst olalım şimdi senden bunları istiyen birini miden kabul edermi?

hadi desen ki başbaşyken bu konu açıldı konuşuldu vs hadi nesse derim sonuçta her erkek şansını deniyor...

ama webcam olayı şahsen bende anında itici olurdu ...

ayşe dürüst olalım şimdi senden bunları istiyen birini miden kabul edermi?

hadi desen ki başbaşyken bu konu açıldı konuşuldu vs hadi nesse derim sonuçta her erkek şansını deniyor...

ama webcam olayı şahsen bende anında itici olurdu ...

1 yıldır birlikteyiz biz. daha önce de görüştük. ama hep mesafeliydik zaten. hani ben yakınlaşamıyorum.ellerimden uçup gitmesinden korkuyorum.öpüşmedik bile.o kadar temkinliyim. itici bulmadım o yüzden.belkide artık sıkılmıştır diye düşündüm.e sevgilisiyim de sonuçta. bilemiyorum.

valla dengini bulmuşun.
aç da sen de kurtul biz de kurtulalım.

Back
X