Seviyor mu

modelsthnm

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Mart 2022
5
5
25
Merhaba,ben bir adamdan hoşlanıyorum. Hatta hoşlanmak ne kelime daha fazlası diyelim. Bu kişiyle uzun zamandır tanışıyoruz birkaç kez buluştuk,bana sürekli iltifat eder güzel sözler söyler fakat beni seviyor mu diye de ikilemde bırakır. Şu an kendisi askerde,gitmeden önce benimle görüşmedi bile. Bende onu aradım askerde olduğunu ve sesimi duyduğu için mutlu olduğunu söyledi. Bende şakayla karışık olarak, bekleyenin varmı askerde seni dedim. O da yok dedi,bekleyim mi deyip güldüm o da bekle beni dedi. Tabi ben bunu ciddiye almalı mıyım nezaketen mi dedi bilmiyorum. Sonra birkaç kez mesajlastik kendisi yine güzel kelimeler kullandı. Bende böyle olunca ümitlenip duruyorum kendimce. Sizce nasıl bir yol izlemeliyim. Şuan konusmuyorum kendisi de yazmıyor hala askerde. Ben sevdiğimi belli etmeli ve ondan mı beklemeliyim?

Merhaba,ben bir adamdan hoşlanıyorum. Hatta hoşlanmak ne kelime daha fazlası diyelim. Bu kişiyle uzun zamandır tanışıyoruz birkaç kez buluştuk,bana sürekli iltifat eder güzel sözler söyler fakat beni seviyor mu diye de ikilemde bırakır. Şu an kendisi askerde,gitmeden önce benimle görüşmedi bile. Bende onu aradım askerde olduğunu ve sesimi duyduğu için mutlu olduğunu söyledi. Bende şakayla karışık olarak, bekleyenin varmı askerde seni dedim. O da yok dedi,bekleyim mi deyip güldüm o da bekle beni dedi. Tabi ben bunu ciddiye almalı mıyım nezaketen mi dedi bilmiyorum. Sonra birkaç kez mesajlastik kendisi yine güzel kelimeler kullandı. Bende böyle olunca ümitlenip duruyorum kendimce. Sizce nasıl bir yol izlemeliyim. Şuan konusmuyorum kendisi de yazmıyor hala askerde. Ben sevdiğimi belli etmeli ve ondan mı beklemeliyim?
O kişiyi yeterince tanımadan fazla ümitlenmeyin derim.Hoşlanıp gönül eğlendiriyor da olabilir...Niyetini bilmeden fazla kendinizi kaptırmamanızı tavsiye ederim.

Bekle beniyi nasıl bir tonda söyledi duyamıyoruz haliyle bunu siz daha iyi bilirsiniz. Dalgasına mı yoksa ciddi mi söyledi? Siz şakayla karışık söylemişsiniz zaten, her şakanın altında bir gerçek yatar derler buradan yola çıkıp belki o da şakayla karışık imada bulunabilir ilerleyen zamanlarda bilemeyiz. Eğer niyeti varsa ilgisini mutlaka belli eder zaten.

İki kez açılıp reddedilmiş 😃 (gülerim ağlanacak halime) biri olarak söylemeliyim ki bende güzel sözlerine aldanıp açılmıştım güzel sözler açılmak için yeterli değil. Kesin seviyor diyemem ama sevmiyor da diyemem. Bence biraz bekleyin ve unutmayın ki aşırı utangaç bir erkek bile sevdiğini bir şekilde belli eder. Önceleri kadın da açılabilir diye düşünüyordum ama ilişki koçlarının videolarını, yazılarını didik didik incelediğimde yanıldığımı farkettim.

Adam askere giderken vedalasmamis bile, seviyor mu sorusu halis mi? Sevgi, aşk tanımını merak ettim doğrusu.
Ben hissi oldugunu düşünmüyorum, zaten yazmiyormus da, senin ilgini de fazlasiyla farketmistir diye düşünüyorum, baska bi adim atma bence.

İlk adımı kimin atacağı önemli değil fakat iki taraf için de düşüncem belirli bir seviye sinyal almadıkça çıkıp “ben senin için ölüp bitiyorum” dememeli. Birkaç taş atabilirsiniz “ben mi yanlış anlıyorum yoksa…” diye ama bence askerden gelsin bi. Şu anki psikolojisi ile geldiğinde psikolojisi aynı olmayacaktır. Askerde iken ilişkiye başlamanız sağlıklı olmayabilir. Sadece yalnızlıktan ve boş vakit doldurmak için de sizinle konuşabilir. Ara ara hatrını sorup görevinde kolaylıklar dilemeniz ve gündelik şeylerden konuşmanız yeterli şu an. Ne aşırı arkadaşça ne de flörtöz, dengeli olun bence şimdilik. Duyguları yoğun olsa büyük ihitmalle gitmeden sizi görmek isteyebilirdi çünkü.

He bir de askerden gelip de bir ilişki durumunuz olmadığında “ben onu bekledim, yolunu gözledim” benzeri bir tutumunuz olacak ve beklentiye girecekseniz hiç hiç konuşmayın ve kendinizi üzmeyin. Ne olacağı belli olmuyor.

Adam alt tarafı şaka yapmış ne giderken ne askerdeyken arayıp sormamış. Çok açık değil mi

X