• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

seviyeli bi konusma olsun lütfen satasanlar yazmasın

ah canım ananem görgü derdi, çulla çaputla olmaz... görgülü olun derdi

Ne yazık ki bende bu konuda görgüsüzlüğün alasını gördüm.

Pırlanta seven, takan herkes=görgüsüz çerçevesine sokulmaya çalışılmış ama gerçekten böyle düşünen -görgülü- insanlar bunu burada bu şekilde ifade etmezler.

Kendi içlerinde "hııhhh, görgüsüz ne olacak" der geçerler.

Benim gördüğüm ise kendisi pırlantanın "p"sine yaklaşamayacak olan kişilerin pırlanta almak isteyenleri nasıl yerden yere vurmaya çalıştığı.

Yazık.

Pırlantayı çıkaranlar ne çekiyormuş, ona bakılırsa kömür çıkarmaya çalışanlar madenlerde ölüyor, kömür kullanmayalım, protesto edelim, üretiminde kömürün kullanıldığı ürünleri satın almayalım, evlerimize temizlikçi almayalım, ne de olsa ne şartlarda çalışıyorlar, markete gitmeyelim, zavallı elemanlar kolileri ne zorlukla taşıyıp yerleştiriyorlar, hatta hiç çöp üretmeyelim, zavallı belediye işçileri o kokuların içinde eve ekmek parası kazanmaya çalışıyorlar.

Yazık yahu, bir şeyi eleştireceğim derken azıcık mantığınızı kullanın.

Pardon canım yalnız yanlış arkadaşı etiketleyip arkasından yorum sallamışsın. Ban kalkınca etiketlersen tepkin doğru noktaya ulaşır sanırım. Saygılar:KK52:
O yorumu yapan banı yiyen arkadaş zaten. Kiblendiği için banlandı ki kiblediğini söylemiş alıntıladığınız mesajda.

Yazmayayin dedim duramadim.

Burada boyle bir konuya gorgusuzluk denilmesinin sebepleri var.

Konu sahibinin eski konulari.

Yanlis bilmiyorsam konu sahibi calismiyor. 2 yıl onceki bir konusundan esinin 1750 tl maas aldigini soylemisti. Simdi olsa olsa 2000 bin kusur alsin.

Esinden sikayet edip duruyordu bir zamanlar onunla luks mekanlara gelmiyor diye.

Ailesinden de sikayet edip duruyordu altin takmadilar diye.

Yani konu sahibi hep bir ozenti pesinde.

Yoksa kim isterse alir takar pirlantayi. Buraya konu acmaya gerek bile duymaz.

Ama biz konu sahibini tanidigimiz kadariyla ne yapacak edecek esinin butcesini zorlayacak aldiracak o pirlantayi.

Peki ne icin? Sırf gosteris icin.

Yanlis bilmiyorsam konu sahibi calismiyor. 2 yıl onceki bir konusundan esinin 1750 tl maas aldigini soylemisti. Simdi olsa olsa 2000 bin kusur alsin.

Esinden sikayet edip duruyordu bir zamanlar onunla luks mekanlara gelmiyor diye.

Ama biz konu sahibini tanidigimiz kadariyla ne yapacak edecek esinin butcesini zorlayacak aldiracak o pirlantayi.

sana göre gösteris olabilir ben seviyorum takıp takıstırmayı zoruna gittiyse yazmasaydın

Ve bazı hanımlar vardır mantık çerçevesinde çok doğru yorumlar yapar:KK73::KK9:

Himm evet cok zoruma gitti senin pirlanta takmam sorma nasil zoruma gitti.
Pırlantanın nazar boncuklu olanı da varmı acaba? Herkes kıskanıyor ya malum :KK51: tek taşını bile kendisi alabilen kendi ayakları üzerinde onca güçlü hatunun olduğu bi sitede kıskançlık kelimesi çok komik

Back
X