• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

seviyeli bi konusma olsun lütfen satasanlar yazmasın

kız ne zengisini millette öyle zannettcek deme öylee
Kendimden yola çıkarak düşünüyorum evlendikten sonra bi tatile gidemedik h.sonları tatili şöyle dursun.
Pırlantaya gelirsek o tarz hediyeleri ben sevmiyorum eşimde bilir hediye alıcaksa teknoloji ürünü isterim ben mesela telefon istiyorum ama dolar sağolsun fiyatlar uçtu iyice :KK12:

aslında aklımda kapadokta turu var ucakla gidis dönüs yada karadeniz turu nisana dogru falan düsünüyorum eger normal olanı alırsam esim bunlara daha yapıcı olur kapadokta 2 gun 500 kisi bası karadeniz 1000 tl kisi bası 5 gece hesap kitap yapıyorum canım o turlarada gitmek istiyo cokk bunda uygun alırsam bisey kaybetmem zaten 750 lira

Dostlar beni parmağımda pırlantalarla tek taşlarla görsün ;)

Durumunuzu zorlamayacaksa pırlanta tabiki çünkü daha sık duruyor.tasi dusmez merak etme.hem markalı bir yerden alıyorsun hallederler diye dusunuyorum.

Kendimden yola çıkarak düşünüyorum evlendikten sonra bi tatile gidemedik h.sonları tatili şöyle dursun.
Pırlantaya gelirsek o tarz hediyeleri ben sevmiyorum eşimde bilir hediye alıcaksa teknoloji ürünü isterim ben mesela telefon istiyorum ama dolar sağolsun fiyatlar uçtu iyice :KK12:
o isis iyiki yurt dısınsan almısız yoksa asla alamazmısız gecen teknosaya girdim adamlar plus ları kaldırmıs kim alcak abla diye 5 bin olmuss

Bazen sizin yeryüzüne inen son kezban tanesi olduğunuzu düşünüyorum. Kim bilir belki de kutsal altın irmaginda bir sepet içinde bulmuşlardır sizi. Saçları altından olan bir peri kizi ezan okumuştur kulağınıza ya da. Henüz ruhlarimiz bulusmamisken bedenlerle "sonsuzluğa kadar mücevher sevecegime ant icerim" demiştir ruhunuz.

Şüphesiz ki kutsal varlığınız bu dünyaya ait değil.

Bazen sizin yeryüzüne inen son kezban tanesi olduğunuzu düşünüyorum. Kim bilir belki de kutsal altın irmaginda bir sepet içinde bulmuşlardır sizi. Saçları altından olan bir peri kizi ezan okumuştur kulağınıza ya da. Henüz ruhlarimiz bulusmamisken bedenlerle "sonsuzluğa kadar mücevher sevecegime ant icerim" demiştir ruhunuz.

Şüphesiz ki kutsal varlığınız bu dünyaya ait değil.
sana simdi aynen sunu yazıyorum tv 8 dekiler gibi uzatarak

tesekkkür ederimmmmmmmmmmmmmmmm

Mademki eşiniz seçimi size bıraktı. Pırlanta en mantıklısı. Sertifikalı bir ürün alırsanız. Taşı düştüğünde ücretsiz olarak değiştirirler

cam yüzük bile 50 metre öteden prlıyor, sizin marka yüzüğün içinde kalacak, sizden başka kimse görmeyecek.

tavsiyem, tatil

yüzük titanyum olsa bile ilk günkü gibi kalmıyor

beyenirim kismindan sonrasini okumadim.
satasmiyorum yasiniz kac bilmiyorum ama Turkcede beyenmek diye bir kelime yok. BeGenmek var. yumusak g. benim Turkce klavyem yok hani g uzerinde cizgi var ya iste o.
Basılı tutunca harfe çıkmıyor mu canım ben öyle yazıyorum ha tabi direk ingilizce klavyeyse çıkmaya bilir

Hangisini alırsan al zarar yani satmak istesen aldığın fiyata mümkün değil.ama madem alınacak en pahalısını al acıma sakın:KK59:

Aa Eskişehir'e mi geliyorsun. Bende suan Eskişehirdeyim. Dikkat edin kar geliyor soguk zaten kalın giysi alın :)

Taşı düşünce ücretsiz yapıyorlar diye biliyorum. Ama emin degilim internetten ogrenebilirsin. Baska da fikir veremicem yuzukten anlamiyorum takmiyorum da zaten.

Back
X