- 20 Aralık 2014
- 3.010
- 9.325
- 158
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kendimden yola çıkarak düşünüyorum evlendikten sonra bi tatile gidemedik h.sonları tatili şöyle dursun.kız ne zengisini millette öyle zannettcek deme öylee
bakkk simdii yaa güliyimmi kızıyımmı sana simdiUzun bir aradan sonra efsanevi bir dönüş yaptın Limoncu.
o isis iyiki yurt dısınsan almısız yoksa asla alamazmısız gecen teknosaya girdim adamlar plus ları kaldırmıs kim alcak abla diye 5 bin olmussKendimden yola çıkarak düşünüyorum evlendikten sonra bi tatile gidemedik h.sonları tatili şöyle dursun.
Pırlantaya gelirsek o tarz hediyeleri ben sevmiyorum eşimde bilir hediye alıcaksa teknoloji ürünü isterim ben mesela telefon istiyorum ama dolar sağolsun fiyatlar uçtu iyice![]()
Gül gül seviyorum ben senibakkk simdii yaa güliyimmi kızıyımmı sana simdi((((
sana simdi aynen sunu yazıyorum tv 8 dekiler gibi uzatarakBazen sizin yeryüzüne inen son kezban tanesi olduğunuzu düşünüyorum. Kim bilir belki de kutsal altın irmaginda bir sepet içinde bulmuşlardır sizi. Saçları altından olan bir peri kizi ezan okumuştur kulağınıza ya da. Henüz ruhlarimiz bulusmamisken bedenlerle "sonsuzluğa kadar mücevher sevecegime ant icerim" demiştir ruhunuz.
Şüphesiz ki kutsal varlığınız bu dünyaya ait değil.
Basılı tutunca harfe çıkmıyor mu canım ben öyle yazıyorum ha tabi direk ingilizce klavyeyse çıkmaya bilirbeyenirim kismindan sonrasini okumadim.
satasmiyorum yasiniz kac bilmiyorum ama Turkcede beyenmek diye bir kelime yok. BeGenmek var. yumusak g. benim Turkce klavyem yok hani g uzerinde cizgi var ya iste o.
yok canim. benim telefon Cinli g ye uzun basinca G % ve g cikiyor. Turkce karakter yok malesef.Basılı tutunca harfe çıkmıyor mu canım ben öyle yazıyorum ha tabi direk ingilizce klavyeyse çıkmaya bilir