- 30 Aralık 2009
- 22.525
- 87.207
- 40
-
- Konu Sahibi YesilArmut
Baya baya asmissiniz.Biz eşimle çok severiz farklı yerlerde yapmayı
En yakın arkadaşımın gelin odasında yaparken bizi yakalamıştı tam işin ortasındayız tabi sonuç bir gülme krizi geçirdik
Sonra birer shot atıp o çıkınca tekrar devam etmiştik
Ablamın kendi evinde yatağında yapmıştık hatta dolaplarını karıştırıp seksi kıyafetlerini giyip öyle oldu
Yine bir süğünde olmuştu, evet düğünleri seviyoruz
Halamlarda olmuştu, halamda banyo yaparken halam biİmkine nişanlının sırtınınliflese ne demii bir baktım içeri girdi ben banyo yaparken sonrasını biliyorsunuz sonra halam sıhatler olaun canlarım demişti
Plaj kabininde yapmıştı millet dışarıda sıra beklerken
Kayınvalidemlerin yatağında yapmıltık
Baya baya asmissiniz.
Gelin odasında yaparken yakalanip kikirdemek.
İlginç.
Yakın arkadaşı olunca ne oluyor ki ?Yakın arkadaşıdır
Kısaca evetYakın arkadaşı olunca ne oluyor ki ?
Durumu kurtarır hale mi getiriyor.
Peki .Kısaca evet
Peki .
Yakın arkadaş yakalarsa utanmiyoruz.
Çünkü yakın
Uzak olsa sikinti.
Ha pardon hep beraber kısmını şimdi anladım.Siz iğrenin siz utanın, biz eğleniyoruz hepberaber
Ayip bilmiyorlar Allah korusunPeki .
Yakın arkadaş yakalarsa utanmiyoruz.
Çünkü yakın
Uzak olsa sikinti.
Milletin dolabini karistirmak nedir ben anlamadim. Sahsen evime sokmazdim kardes de olsa.Baya baya asmissiniz.
Gelin odasında yaparken yakalanip kikirdemek.
Ablanizin dolabindaki seksi kıyafetleri mahremiyetidir hanımefendi, utanmak lazım.
İlginçsiniz karı koca vesselam.
Milletin dolabini karistirmak nedir ben anlamadim. Sahsen evime sokmazdim kardes de olsa.
Hahaha aynen. Kim bunu yapsa sonu lcw ye çıkıyorLcw de iyi oluyor
Lcw ya sık giderim hiç dikkat etmedim bir dahakine kontrol edeceğimHahaha aynen. Kim bunu yapsa sonu lcw ye çıkıyor
Dağ basında virane kapısı penceresi olmayan bir evdekayınvalidenin yatağında , araba klasik zaten ah ahhh ne günlerdi
Evet bende korkmuştum ,çok uzun sürmedi zaten zaten=
Ben öyle virane yerden korkarım tinerci vs ya
OhaaEltimin evi