Seviştiğiniz En İlginç Yer

Yorumlara bakıyorum da herkes nişanlılik zamanini özlemiş aslinda ordaki ince detay tamamen Heyacan yakalanma korkusunun heyecanı bi ayri guzel durman gereken yeri bilmen baska ayri guzel yani bir seyi tam anlami ile elde edememek cok farkli evlenince erkeklerde nasilsa benim oldu deyip bi bosvermislik oluyor hergun iliskiye girme istegide bi sure sonra bıkkınlık getiriyor burdan yeni arkadaslara onerim olsun hergun hergun yapmayin anacim erken bikiyorlar sonra ayda 2 yi goremez oluyorsunuz 3 gunde 1 yapin adam size doyamasin doyamayinca zaten bikmaz gul gibi gecinir gidersiniz

Bizim tam sevişme denmez ama takside. Sofor bizi dikizliyordu sanırım,kaza yaptı öndeki arabaya daldi. Sonra esime 'Abi ehliyetin var mı?' demişti şok olmuştu.Meger onun ehliyeti yokmuş taksi abisininmiş ödünç almış.

Simdilerdeyse sadece ev. Bazen ust katta, o terasta spor yaparken baskin yapiyorum.Benim çok ilginç fantezilerim var da eşim çok namuslu, bazı durumlarda opturtmuyor bile.

Ne guzel ben hic hatirlatmasalar aklima gelmiyor yahu

Biz eşimle çok severiz farklı yerlerde yapmayı
En yakın arkadaşımın gelin odasında yaparken bizi yakalamıştı tam işin ortasındayız tabi sonuç bir gülme krizi geçirdik
Sonra birer shot atıp o çıkınca tekrar devam etmiştik

Ablamın kendi evinde yatağında yapmıştık hatta dolaplarını karıştırıp seksi kıyafetlerini giyip öyle oldu

Yine bir süğünde olmuştu, evet düğünleri seviyoruz

Halamlarda olmuştu, halamda banyo yaparken halam biİmkine nişanlının sırtınınliflese ne demii bir baktım içeri girdi ben banyo yaparken sonrasını biliyorsunuz sonra halam sıhatler olaun canlarım demişti

Plaj kabininde yapmıştı millet dışarıda sıra beklerken

Kayınvalidemlerin yatağında yapmıltık

Düğün salonu fena etki yapıyor siz de

Düğün salonu fena etki yapıyor siz de
Hahah evet sanırım onların ogün sevişeceklerini bilmek bizi tahrik ediyor , bir keresindede arkadaş grubumuz vardı salonda partilerken biz yan odada halletmiştik bizden sonra bütün çiftler sırayla girdi

Iyyy ablanin seksi kiyafetlerini giymekte nedir bundan biraz igrendim

Hahah evet sanırım onların ogün sevişeceklerini bilmek bizi tahrik ediyor , bir keresindede arkadaş grubumuz vardı salonda partilerken biz yan odada halletmiştik bizden sonra bütün çiftler sırayla girdi

Bu akşam gerdek var aman düğün var

Partiler öyle sağlam ev partisi olur ise hele ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…