- 10 Ağustos 2019
- 22
- 8
- Konu Sahibi YesilArmut
Ranza(mecburiyetten)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tel kabini nasıl oluyorSevgiliyken sevgilimin evinde ailesi yokken, turk telekomun telefon kabininde ,aksam parkta gezerken kuytuda arbalarin arasinda opusme oynasma.
Bize misafir geldiginde annem yan odada uyurken salonda ev yerlestirirken sevismistik. Hey gidi günler..
Yillar once turk telekomumun arama kabinleri vardi oda gibiydi arama kabinleriTel kabini nasıl oluyor
Yok be ne cami bildigin tahta kapiydi bizimkilerHa evet hatırlıyorum onları ama yine camlı felandı galiba rahat etmez insan
Ben demir diye hatırlıyor ama demek ki başka bişey hatırlıyorum onları hiç bilmiyorum yaYok be ne cami bildigin tahta kapiydi bizimkiler
bölgesel farkliliklar olabilir...Ben demir diye hatırlıyor ama demek ki başka bişey hatırlıyorum onları hiç bilmiyorum ya
Telefon kabininde mi?Sevgiliyken sevgilimin evinde ailesi yokken, turk telekomun telefon kabininde ,aksam parkta gezerken kuytuda arbalarin arasinda opusme oynasma.
Bize misafir geldiginde annem yan odada uyurken salonda ev yerlestirirken sevismistik. Hey gidi günler..
Ranza(mecburiyetten)
Bide bu yazılan yerlerde güvenlik kamerası yok mu ya. Kabinde falan diyorlar. Ben kabinde biri kamera fln koymuştur diye çoğu zaman deneme yapmadan alıyorum yok bide sevisicemMillet sasirmis iyice.
Nasil zaman ayarliyorlar anlamis degilim bndeBide bu yazılan yerlerde güvenlik kamerası yok mu ya. Kabinde falan diyorlar. Ben kabinde biri kamera fln koymuştur diye çoğu zaman deneme yapmadan alıyorum yok bide sevisicem
Demek kabinleri hızlı kullanın bayanlar diye ondan bağırıyor çalışanlarNasil zaman ayarliyorlar anlamis degilim bnde
Ayni anda nasil giriyorlar ki tikirti falan olmuyor miDemek kabinleri hızlı kullanın bayanlar diye ondan bağırıyor çalışanlar
Bide bu yazılan yerlerde güvenlik kamerası yok mu ya. Kabinde falan diyorlar. Ben kabinde biri kamera fln koymuştur diye çoğu zaman deneme yapmadan alıyorum yok bide sevisicem