- 3 Ağustos 2019
- 14
- 16
- Konu Sahibi YesilArmut
Sagolun ama ayrildik bile hahahha o artik baskalariyladirne diyim sjjsjsjsjTeşekkürler hizmet budur işte
Şaka bir yana mutluluklar size :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sagolun ama ayrildik bile hahahha o artik baskalariyladirne diyim sjjsjsjsjTeşekkürler hizmet budur işte
Şaka bir yana mutluluklar size :)
Bi çekap şart sağlık ihmale gelmezRöntgen sonuçları inanılmaz çıkmıştır
nişanlı iken annelerde ordayken tebriklerKayınvalidemle annem aşağı katta otururken yukarı katta nişanlımın odasında . Ne heyecanlıydı biri gelicek diye
nişanlı iken annelerde ordayken tebrikler
Yakalanma korkusundan zevk alan tek kadının ben olmadığıma sevindim :)
t.i. =tam ilişki
oy/or = oynaşma ya da oral sex
-Kazlıçeşme Marmaray otoparkında (or)
-Denizde şu sınır belirleyen dubaların orada (t.i. )
-Bir bar tuvaletinde (t.i.)
-Nişanlıyken annemlerin evde salonda, herkes uyumaya gitmişken, kapı açıkken (or)
-Nişanlıyken annemlere geldiğimizde evde kimse yok sanıp benim odamda. Sonra kardeşimin odada olduğunu öğrendik ama allahtan sessiz yapmıştık komşular duymasın diye (t.i.)
-Maltepe sahilde bir park cebinde, kış günü kimseler yokken, arabada. Polis camı tıklatınca tüm libidomuz içimize kaçmıştı (or)
-Asansörde
-Lisede sınıfta, beden dersinde kimse yokken kapıyı kilitleyip (oy)
-Nişanlıyken kv evinde, gündüz vakti kv 15dk markete gitmişken (or)
-Datça'da kimsenin olmadığını sandığımız bir koyda (t.i.). Sonra başka bir çift olduğunu orayı terkederken farkettik, kimse kimseye karışmadı herkes sevişti gitti :)
-Balkonda
-Bulunduğumuz kat yüksekliğinde yakında bina olmayan bir otelde camın önünde, akşam vakti. (t.i.)
-Sevgilimin ofisinde, masa üzerinde (t.i.)
-Sevgilimin yeni teslim aldığı evinde, daha inşaat kiri bile temizlenmeden, ayak üstü (t.i.)
-Bağdat caddesinde bilindik bir restaurantta bebek bakım odasını bebek yapım odası olarak kullanmışlığımız var eheheh
Ayyy daha vardır ama aklıma gelmiyor :) Ama tabi evlendikten sonra dışarıda sevişmeler çok çok azaldı. Artık ancak yatıya gittiğimiz birileri olursa onların evinde sevişiyoruz kendi evimiz dışında.
Maşallah Google map gibi de yazmışsın
Konuyu eğlenceli bulunca yazdım valla :) KK'da hep dert dinliyoruz, biraz da eğlenelim :)
Sevişmelere doyamamak bu olsa gerek ben okurken yoruldum siz sevişirken yorulmadınızYakalanma korkusundan zevk alan tek kadının ben olmadığıma sevindim :)
t.i. =tam ilişki
-Nişanlıyken annemlerin evde salonda, herkes uyumaya gitmişken, kapı açıkken (or)
-Nişanlıyken annemlere geldiğimizde evde kimse yok sanıp benim odamda. Sonra kardeşimin odada olduğunu öğrendik ama allahtan sessiz yapmıştık komşular duymasın diye (t.i.)
-Maltepe sahilde bir park cebinde, kış günü kimseler yokken, arabada. Polis camı tıklatınca tüm libidomuz içimize kaçmıştı (or)
-Asansörde
-Datça'da kimsenin olmadığını sandığımız bir koyda (t.i.). Sonra başka bir çift olduğunu orayı terkederken farkettik, kimse kimseye karışmadı herkes sevişti gitti :)
-Balkonda
-Bulunduğumuz kat yüksekliğinde yakında bina olmayan bir otelde camın önünde, akşam vakti. (t.i.)
-Sevgilimin yeni teslim aldığı evinde, daha inşaat kiri bile temizlenmeden, ayak üstü (t.i.)
-Bağdat caddesinde bilindik bir restaurantta bebek bakım odasını bebek yapım odası olarak kullanmışlığımız var eheheh
Ayyy daha vardır ama aklıma gelmiyor :) Ama tabi evlendikten sonra dışarıda sevişmeler çok çok azaldı. Artık ancak yatıya gittiğimiz birileri olursa onların evinde sevişiyoruz kendi evimiz dışında.
Bugün olsa yine yaparım, pişman değilimSevişmelere doyamamak bu olsa gerek ben okurken yoruldum siz sevişirken yorulmadınız
Sevgiliyken çılgınliklarimiz var ama evlendikten sonra yatak odam dışında yapamiyorum. Hele misafirlikte filan asla yapamam(Bugün olsa yine yaparım, pişman değilim
Yakalanma korkusundan zevk alan tek kadının ben olmadığıma sevindim :)
t.i. =tam ilişki
-Asansörde
-Balkonda
Sinema asansör yatak mutfak neresi boşsa oraya konyoo evliyken diye bi ibare yok :) ama sanırım evli değilken bi yaramazlıklar yapılmış