merhabalar
burda kendimden bahsetmiştim.belki bazı arkadaşlarım hatırlar.ben geçen yıl ve ondan önceki yıl 10. ve 12. haftalarda iki kez bebeklerimi kalp durmadı nedeniyle kaybettim.büyük bir yıkımdı tabiki çok hasar bıraktı ben de tahliller pıhtıaşma testleri derken birçok test yaptırdım sonuçta bir problem çıkmadı ama doktorum önlem olarak pıhtılaşma iğnesi verdi 5 aydır yumurtlama dönemlerimde bu iğneyi kullanıyorum bu ay yani bundan 2-3 gün önce gebelik testi çıktı ve çift çizgiyi gördüm inanın ben ne yapıcam diye ağladım hem çok sevindim hem çok etkilendim.Bugün beta hcg yaptırdım 148,6 çıktı son adet tarihim 25 nisan ordaki doktor o kadar moralimi bozdu ki çok düşük bir değer dedi dünyam başıma yıkıldı ağla ağla kızlar ben de hamileyim ama mutlumuyum bilemiyorum hiç moralim iyi değil sizce değerim düşük mü?[/QU
canım benim üzülme nolur senin yerinde olmak isteyen ömrümde bi kez olsun çift çizgi göreyim diyen çok kişi var inşallah üzme belki geç döllenme olmuştur e kat kat artacaktır değer yine kan testi yaptır artışa bak ona göre bak duruma daha üzülmen için çok erken bence Allah herşeyi herkesten daha iyi bilir sen Rabbimize sığın O'na güven benim içime bebeğin tutunacak diye doğuyo