sevinmek mi üzülmek mi?

thales952

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2009
44
0
86
42
Burdur
merhabalar
burda kendimden bahsetmiştim.belki bazı arkadaşlarım hatırlar.ben geçen yıl ve ondan önceki yıl 10. ve 12. haftalarda iki kez bebeklerimi kalp durmadı nedeniyle kaybettim.büyük bir yıkımdı tabiki çok hasar bıraktı ben de tahliller pıhtıaşma testleri derken birçok test yaptırdım sonuçta bir problem çıkmadı ama doktorum önlem olarak pıhtılaşma iğnesi verdi 5 aydır yumurtlama dönemlerimde bu iğneyi kullanıyorum bu ay yani bundan 2-3 gün önce gebelik testi çıktı ve çift çizgiyi gördüm inanın ben ne yapıcam diye ağladım hem çok sevindim hem çok etkilendim.Bugün beta hcg yaptırdım 148,6 çıktı son adet tarihim 25 nisan ordaki doktor o kadar moralimi bozdu ki çok düşük bir değer dedi dünyam başıma yıkıldı ağla ağla kızlar ben de hamileyim ama mutlumuyum bilemiyorum hiç moralim iyi değil sizce değerim düşük mü?

doktorlara bakma:) hamilesin sevin ve moralini yüksek tut ki bebişin tutunsun. ne kadar üzülürsen bebişinde üzülür unutma.hayırlı olsun:)

canım tıp fakültesinde mtfhr,antitrombin,aca,faktör leiden,faktör v bütün pıhtılaşma testlerini yaptırdık tıp faükltesinde bir doçente git ve ikinci düşüğüm de zaten onlar yapılabilecek tüm testleri yazıyorlar hayırlısı canım bu arada çok teşekkür ediyorum cevabın için

bende teşekkür ederim testlerin isimleri bile çok frklıymış bende anlarım sandım ama anlamadım banda haftaya protein cve s testi yapılacakmış kan pıhtısı ile ilgiliymiş.. ben1 tane düşük yaptım rabbim 2.sinden korusun 3 ay korunmamaız gerekiyomuş ama önce yapsam nolurki diyorum illaki 3 ay beklemek zorundamıyım diyorum Rabbim yanımızda ve yardımcımız olsun

benim de reglim 1 hafta geçti kan testi yaptırdım 196,8 çıktı dr geç döllenme dedi. halen bebişim 1 hafta geriden geliyo. demek istediğim geç döllenmedir seninki de RABBıM hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin.

tebrik ederim canim.hic uzme kendini unutmaki bebisinde etkileniyo yasadiklarindan.gec dollenme olmustur bi 10 gun sonra git doktora keseni gorursun nasipse a.s.

cANIM bence hıc kafana takma benım de 5 gun adetım gectıgınde beta hcg 15 cıkmıstı bana da doktor hamılesın dıyemeyız buyuk ıhtımalle saglıklı bı gebelık degıl demıstı ...bebek ıstemeden hamıle kalmama ragmen cok uzulmustum .baska doktora gıttım beta hcg 2 gunde bır katlanarak arttı ve normal gebelık dendı büyük stresle basladım hamileligime suan 16. haftamdayım oglusum olacak ıns..o doktorun yuzunde .kendıne bıraz zaman tanı benım gıbı de 2 gunde bır yaptırma kollarım delık desık olmustu .emınım degerım artacaktır rahat ol..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…