merhaba benim gebeliğim ilk karın ağrısıyla başladı acile gittik gebelik olduğunu söylediler k.doğumcuya git dediler.ertesi gün gittim.kan tahlili yapıldı.az artmıştı.sancım olduğu için bana hep düşük riski ,dış gebelik, olabilir dediler.iki günde bir kan tahlili yaptır dediler.
iki günde bir kan vermek dahilinde tam 2 hafta boyunca kan tahlili yaptırdım.
1000i buldu dış gebelik olabilir kan değerlerin ağır ilerlemiş dediler.başka dr. a gittim alttan ultrasonla bakalım emin olalım dedi dr. kese göründü.dış gebelik değil ama boş gebelik olabilir dedi.içinde hiçbirşey görünmüyordu.on gün sonra gel bakalım gene dedi.ama ben başka bi şehirde başka bi dr. a gittim.orada da içinde bebek göründü ama kalp atışı yoktu.7+2 olmuştum artık kalp atışı görünmeliydi.
iki gün sonra gel tekrar bakalım dedi son gittiğim dr. iki gün bekledim gittim.baktı kalp atışı vardı.ama ağrılardan dolayı hala düşük riskim vardı.
görünen bebeğin gelişimine kalp atımına bakarken diğer bebeğimi gördü. dr. aynen şöyle dedi "aha wallahi ikiz" hiç unutamıyorum ve diğer bebeğimin kalp atışları ve gelişimi de vardı.
kurban olduğum rabbim kan değerlerimin ağır artmasına rağmen o kadar olumsuz şeyler söylenmesine rağmen iki can taşıyordum ve gayet sağlıklılardı.inşallah rabbim ikisini de bana bağışlar inşallah çok istiyorum çünkü evlatlarımı kucağıma almayı.
şimdi beş aylık olduk bile.
aslında daha çok detay var ama ben en önemlilerini anlattım.çünkü beni yıpratan bu anlattıklarımdı.
2 hafta boyunca iki günde bir kan verdim.sonra kan değerlerim 1000 i buldu ve kese göründü.
o yüzden herşey rabbimizin elinde rabbimden dileğim seninde olacak.üzüldüğüne değmicek.ben boşuna üzülmüşüm söylenenlere ama sanırım dr. lar şikayetlere göre en başta en kötüye hazırlıyorlar.
inşallah hayırlı haberlerle gelirsin. habersiz bırakma olur mu ?
gene soracağın sorular olursa cvplamaya hazırım.