Sevincinizi paylaşırken lütfen dikkatli olalım

allah yardımcınız olsun arkadaşlar sabır sabııır mübarek günlerde dualarım sizlerle

Çok sağolun arkadaşlar

arkadaşlar lütfen tüm gebe kalan arkadaşlarım üstüne alınmasın
çok büyük bi olayda olmadı belki ben çok ince düşünüyorum
ben sadece biraz dikkat demek istiyorum
çünkü burada çok farklı farklı haleti ruhiyette arkadaşlarımız olabilir
kimsenin gönlü kırılmasın
zaten kimsede ard niyet olduğunu da kesinlikle düşünmüyorum
sadece belki o mutlulukla boş bulunuyoruz belki
sevgiler herkesezemuszemusopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanzemuszemus

Canım Allah hepimizin tez zamanda gönlünün muradını verir inşallah
Allah razı olsun senden

rabbım sana da nsıp etsın ınsallah tum kalbımle dua edıyorum :Saruboceq:

pembepamuk

boşversen yaaaa bizimde olacak inşallah şekerim takma kafana

kırıldıysan eğer emin ol o arkadaş da birilerini kırmak için öyle yazmamıştır düşünsene nasıl mutlu sevincini paylaşmak istemiş bizde hamile kalınca belki mutluluktan bizde yazıcaz topiclerde bazı şeyler ben hamile arkadaşların sevincini anlayabiliyorum rabbim inşallah yakında bize de tatırsın o mutluluğu ama inan kimse birilerinin kırılacağını düşünerek yazmamıştır tatlım

Son düzenleme:
canım hassasiyetini anlıyorum.bende anne olmak isteyenlerdenim...
ama bu konuda katılmıyorum sana.ben şahsen hiçbir zaman böyle düşünmedim ve kırıcı bir laf söyleyenede rastlamadım(hamilelerden)aksine hamileyimmmmmmmmmmmmm diye bas bas bagırdıklarında tüylerim diken diken oluyor eminim sende seviniyorsun.anlatmak istedigini de çok iyi anlıyorum..hani diyorsun ki alınanlar olabilir.bir bakıma haklısın ama alınan varsada gereksiz yere alınıyor bence...sakın yanlış anlama bu konuyu kendin alındıgın için açtıgını düşünmedim hiç okurken.bizlerin ruh halini düşünerek ince düşünerek yazmışsın sagolasın.inşallah birgün senin benim hepimizin olacak Allahın iziniyle.
yazarken dikkat edelim demişsin,hamile olan tüm arkadaslarımız sevincini paylaşıp Allah sizede nasip etsin diyor...bu çok önemli sürekli birbirimize dua ediyoruz.
bence sen fazla derin ve ince düşünüyorsun canım.tabii senin görüşün saygı duyarım.Allah tüm evlat sahibi olmak isteyenlere hayırlısıyla,saglıklı,akıllı evlatlar nasip etsin:Saruboceq:

ben başlığı açan arkadaşa katılıyorum...arkasında art niyet olmamasına rağmen düşüncesizce sarf edilen sözler oldukça kırıcı olabiliyor...mesela benim bir arkadaşım bana hamile olduğunu söylerken beni o kadar üzdü ki...niyeti halis, sözler masumumane ama sonuç iyi değil...hamile kalmaya uğraştığımız bu süreçte moralimizin yüksek olması ve mümkün mertebe saki olmamız gerekiyor...ama bu tarz sözler insanı üstesinden zor gelinecek bir gerginliğe sürüklüyor...
http://www.kadinlarkulubu.com/arkadas-cevresi/288173-b246yle-demeyin.html

mevlam çocuk sahibi olmak ısteyenlere, inşallah bu mutluluğu tattırır. şuan hamılelıgı düşünmüyorum fakat hergun sızlerı ızlıyorum,, okuyorum. gercekten sızlerın yaşadıgı zorlukları duyunca üzülyorum. aynen sevıncınızı duyuncada canı gönulden sevınıyoum. rabbim inşallah hepinize bu mutlulugu tattırır. :1hug:

benden mi bahsediyon kıs yoksa:kedi: kaydirigubbakcemile3

Ben hamile kalma sürecinde hamileyim diye yazanlara hiç kırılmadım.yani yazılarında hiçbirşeye kırılmadım.

Gerçek hayatta yaşadım ben kırılmayı.
Kaynanam birinden bahsederken oda sizin gibi tedavi görüyordu deyince üzülmüştüm.

Birde ben çocuk için uğraşırken görümcem 1. çocuktan sonra fazla ara vermeden 2. çocuğa hamile olduğu haberi gelince çoooookkk kırılmıştım.Kıskançlık değil bu başka bir duyguydu.Çok kötü olmuştum.Sanki bana misilleme yapılıyo gibi hissetmiştim.Öyle birşey yoktu halbüki.Görümcem öyle biri değildir çünkü.

Birde annem eşimi üzmüştü sigara kolayı çok içiyorsun ondan çocuğunuz olmuyo diyere:gitme::gitme:

Olabiliyor böyle şeyler malesef.

Sanalda kimseyi üzmemişimdir inşallah bu konuda.

Allah herkese tez zamanda hayırlı evlat versin kızlar.

Son düzenleme:
yazıları okuyunca uzuldum
ben baska turlu adım cıkmıs kısıra ama of neyse
yengem abım denıyolar hala cocukları olmadı
bızbıkere bıle sormuyoruz aman kırılmasın aman yanlısanlamasın dıye
sanalda dahad dıkkatlı olmak gerek klavye bu neyone cekersen oyone gıder
rabbım bu mubarek ramazan ayında coocu kısteyen herkese cocuk versın ıns amın
bız bırbırımıze destek olmucazda kım olcak hep destek tam destek kadın dayanısması ..

sağolasın canım inşallah

pamugum beni özelden aydınlattıgın için teşekkür ederim.
sanırım ben biraz yanlış anlamışım.
ben hamilelik haberlerini verirkenki sevinçleri hakkında böyle düşündügünü sandım gülüm.
amannn herkesin canı sagolsun be canım.çok takma kafana.öpüyorum seni.opuyorumnanaktan

hayır kastettiğim buı değil...
sonucu negatif çıkan herkes son şansını kullanıyor demek değilki, defalarca denemiş ve asla tedavi şansı olmayan birileri değil bunu yazanlar mesela... belki dondurulmuşları var tüp bebek denemeye devam edecek , belki maddi imkanı yetmeyecek bir daha deneyemeyecek ama verilen cevap şuna benziyor : " Ne diye bu kadar üzülüyorsunuz , isyan edecek başka şey mi yok bu dünyada, olmuyosa çocuğun olmjuyor ne yapalım, git köprü altından evsiz barksız çocuk evlat edin bir hayır işlemiş olursun .." Şimdi burda önerilen temenni elbette çok hayırlı ve sevabı da çok büyük bir öneri.. ama o durumda testine bakıp ağlayan insanlara da bu kadar çabuk kalk toparlan, boşuna da zırıldama gibi cevaplar verilmesin diyorum ben.. İnan bana bu kadar abuk cevaplar verenler var gerçekten...

anlatabildim mi bu sefer bilemiyorum..yerimseniben

kızlar allah büyük.işte buda bizim sınavımız yoksa rabbimin bize vermeye gücü yetmeyecekmi.allah hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin..sınav dünyası ne yaparsın kimlerine veriyor ya cami kapısına bırakıyor ya çöpe atıyor.kimisi o masum yavruları kürtaj olarak aldırıyor..onlarda öyle sınav ediliyor..sabrımızla sınavı kazanacaz işallah..

Çok güzel yazmışsın canım, inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…