allah yardımcınız olsun arkadaşlar sabır sabııır mübarek günlerde dualarım sizlerle
cekılen her sıkıntının bir bedeliolduğuna inanıyorum. herkesın farklı dertlerı var. arkadaslar hiçbirseye alınmayın üüzlmeyin.pozitif olmaya calısın tanıdıgım tanımadıgım herkese bebek için dua edıyorum.bend emelegıme cok zor kavustum am aoldu ıste..insaalah sızde bu duyguyu en kısa zamnada tadarsınız
canım benim insan bu durumda çok hassas oluyo ama bazen karşındaki senin yerinde olmadığı için bu hassasiyetini anlamıyo ben 1 senelik evliyim bi düşük yaptım 9 aydır bebek sahibi olamıyoruz her ay yeni bi umut besliyoruz ama rabbim sana layık gördü ise mutlaka olur bu mübarek ayda dularım seninle olcak ve diğerleriyle bu sadece bu sitedeki arkadaşlarla ilgili bi durum değil çevredede var bide benim ne sözler duyduğumu bi bilseniz ama kimse için moralini bozmaya değmez
:1closedeyes:2 yıldır ohooo ben neler gördüm bu sitedeee hamile kalmak için zırlayıp dert yananlarrr hamile kaldıktan sonra yüzümüze bile bakmıyor bakıncada hiç hoş olmayan nasihatlar veriyorrlar gıcık oluyorumm...:1closedeyes:
benden mi bahsediyon kıs yoksa:kedi: kaydirigubbakcemile3:1closedeyes:2 yıldır ohooo ben neler gördüm bu sitedeee hamile kalmak için zırlayıp dert yananlarrr hamile kaldıktan sonra yüzümüze bile bakmıyor bakıncada hiç hoş olmayan nasihatlar veriyorrlar gıcık oluyorumm...:1closedeyes:
mevlam çocuk sahibi olmak ısteyenlere, inşallah bu mutluluğu tattırır. şuan hamılelıgı düşünmüyorum fakat hergun sızlerı ızlıyorum,, okuyorum. gercekten sızlerın yaşadıgı zorlukları duyunca üzülyorum. aynen sevıncınızı duyuncada canı gönulden sevınıyoum. rabbim inşallah hepinize bu mutlulugu tattırır. :1hug:
teselli başka nasıl edilirki ama.
negatif çıkmış testin,yapacak bişeyinde kalmamış bu dünyada.
niye yaşıyonki hala.çocuksuz olmak dünyanın sonumu desin millet.
tabiki beterin beteri var şükretmek lazım herzaman diye teselli edilir insan.
o testi yaptıramayanlarda var biliyormusunuz.
çünkü hiç ümidi yok.çünkü tıpta çaresi yok.
tekrar deneme şansı olanlar şanslı bence.
kızlar allah büyük.işte buda bizim sınavımız yoksa rabbimin bize vermeye gücü yetmeyecekmi.allah hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin..sınav dünyası ne yaparsın kimlerine veriyor ya cami kapısına bırakıyor ya çöpe atıyor.kimisi o masum yavruları kürtaj olarak aldırıyor..onlarda öyle sınav ediliyor..sabrımızla sınavı kazanacaz işallah..
hepinize hayırlı ramazanlar, allahım herkesin duasını kabul etsin inşallah ...
benden mi bahsediyon kıs yoksa:kedi: kaydirigubbakcemile3
Balsurat orda mısın