Sevincinizi paylaşırken lütfen dikkatli olalım

Hayırlı Ramazanlar heeeeerkese
Allah bu mübarek günlerde dualarımız kabul etsin inşallah

allahım isteyen herkese hayırlısıyla sağlıkla versin inşallah..

amin heerkezin ramazanı mübarek olsun dilerim mevlam bu güzel ayda bizleri duaları kabul olanlardan eyleslin sevgiler...

bebeği olmayanlardan biride benim belkide bu sitenin en eski bebeği olmayan üyesiyim.dile kolay 16 yıldır mücadele ediyorum..ben bu sitede çok fazla kırılmadım.zaten eskisi kadar bu konuylada ilgilenmiyorum.çünkü bu konuyu kafamdan çıkarıp atmak istiyorum.buradaki bebek bekliyorum başlıklı yazıları artık hiç okumuyorum.orada benim gibi arkadaşları kıracak bir cümle olmasa bile bizler zamanzaman çok fazla alıngan olabiliyoruz.bebek bekleyen arkadaşlarda an az bizim kadar duygu karmaşası yaşıyorlar.Allah çıktığımız bu yolda hepimize kolaylıklar versin.mübarek günlerin hürmetine hakkımızda hayırlısı ne ise bizlere onu nasip eylesin

ben ilk çocuğumu 6 sene sonra kavuştum bir düşük bir boş gebelikten sonra şu an 4 yaşında bir oğlum var evlendim o 6 sene sabahlara kadar ağlardım neden çocuğum olmuyo diye çok üzülürdüm sizlerin ne hissettiğinizi okadar iyi anlıyorum ki bana doğum yaparken çocuğu olmayanların isimlerini söyleyip dua et demişlerdi normal doğum yaptığım için hepsinin ismini söyledim o an çok içten dua ettim heralde hepsi benden 10 ay sonra doğum yaptı biri hariç oda bu sene tüp bebek sahibi oldu şu an yine hamileyim aşılama yöntemiyle inşallah gene normal doğum yaparım burdaki herkes için dua edicem o acıyı sizde yaşayın ki bebeyinizin yüzünü gördüğünüzde iyki bukadar beklemişim diyin ben oğluma baktıkça iyki 6 sene beklemişim diyorum.

benimde ençok sinir olduğum şey okadar çok herşey paylaşıyorsun bi bakıyosun o arkadaş seni tınlamıyor bile sonrada üzülme senin de olur takma bak ben takmadım hamile kaldım diyorlarya karşıdakini anlayın ya hiç birşey yazmasanız daha makbule geçecek allah allah yaa artık gebelik bölümüne bile girmiyorum çok nadir oda ilgimi çeken konu olursa yani böyle konular hamileyim diyenleri artık okumuyorum artık 5sene yi doldurdum hiç düşükte yaşamadım hiç birşey yok artık ağlamaktan gözlerim acıyor isyan da etmiyorum arkadaşın yazdığı gibi bizde öyle acı çekeriz ama tatlı acı bizimkisi

Son düzenleme:
X