- Konu Sahibi KadirEla59
-
Canım geçmiş olsun yaşadıkların derinden sarsıyor ama şunu düşünki;sağlıksız olup onunla hergün öleceğine sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip eder canım..
Geçmiş olsun canım ....
her şerde bir hayır vardır ....
yaşadıkların gerçekten çok zor şeyler....
Rabbim eşine ve sana sağlık versin .....
sağlıklı sıhhatli bir evladın olur inşaallah.....
canım oncelıkle cok uzuldum.. :çok üzgünüm: Allah sabır versın dıyeyım gercektende zor bı durum olsa gerek.. :teselli: ben anne olamadım henuz anne olupda kaybetmenın acısını tam olarak bılemem senın gıbı yasamadıgım ıcın.. :gitme: ama Rabbım kımseye yasatmasın bu acıyı tabııkı zordur buna emınım.. :çok üzgünüm: hereyde bı hayır vardır canım boyle dusunmek gerek.. CADIARZU sızın hayır bıldıklerınızde ser ser bıldıklerınızde hayırlar gızlıdır demıs Rabbım.. :Saruboceq: Mevlam ne eylerse guzel eyler.. :Saruboceq: acını anlıyorum senınle paylasıyorum Rabbım ınsallah yenıden anne olmayı nasıp eder.. :Saruboceq:
çok geçmiş olsun
sizi anlayabilyorum
mutlaka bir hayır vardır
demekki hakkınızda hayırlısı buymuş
şimdi sağlıklısınız
inşallah yine olur bebeğiniz
önemli olan sağlık...
allah sabır versın canım...ınsallah allah tekrar sana mutlulugunu yasatr ve kucagına nasıp eder
çok gecmiş olsun tatlım.hayırlısı olur inşallah.vardır bir bildiği,inşallah en kısa zamnada kucağın dolar,evin şenlenir,eşinede sanada sağlık versin,güc versin .:çok üzgünüm:
çok geçmiş olsun gerçekten zor bir durum allah kimseye yaşatmasın allahın izniyle yeniden olur kendinizi üzmeyin
üzülme cnm...takdir böyleymiş...gençsin sen daha yine bebeğin olur...Allah her şeyin hayırlısını versin...çoğu zaman özürü olan bebekleri doğa elimine ediyormuş bu şekilde...dualarını eksik etme...derdin olursa burada yazabilirsin...her zaman yardımcı olunacaktır emin ol...
allah sabır versin size...demek böyle hayırlıymış...
her şerde bir hayır olduğunu unutmamalı bence karamsarlığa kapılmamalısın.
allah yardımcın olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?