• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevinc ve hzn bir arada.. Bylesine bir arada Hem de...

KadirEla59

Bebişlerimi Çok Sefiom <3
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2009
187
0
96
Tekirdağ
11 Temmuzda hamile oldugumu ögrendim dünyalar benim oldu.
Ne bir annem var arayip haber edecek nede bir kardesim. Esim vardi oda uzagimdaydi bir aydir.
Simdi kavustuk ve 12 Agustosta bebegimizin karnimda kalbinin durdugunu ögrendik. Beni apartopar "ameliyata" aldilar ve böylece o güzel tatli huzur dolu rüya bitti.

Kader demeli. Allahima sükürler olsun ki saglikliyiz neticede. Ama bu öyle birsey ki Allahim kimseye vermesin.

Esim sagolsun cok destek oluyor bana ama sizde biliyorsunuzdur, kadin olmak bambaska.
Bir erkek asla anlayamaz icinizdeki aciyi. Istesede tam olmaz iste.
Ne yapacagimi sastim ve sizinle paylasmak istedim.
Ölmek bile istedim ya :sm_confused:

Olay kisaca su:

yaklasik 2 ay once hamile oldugumu icimde yepyeni bir bedenin canlandigini ögrendim ve tam bir ay sonrasida onun artik olmadigini ögrendim.
Anlasaniz bir siz anlarsiniz. Allahim kimseye tattirmasin böyle acilar.

Simdi siz karar verin sevinsem mi üzülsem mi?

Hayirlisi diyelim.

Dinlediginiz icin tesekkürler arkadaslar.
Öyle yalnizim ki....

kadere birşey denmiyor,yaşadığınız çok üzücü gerçekten,çok zorlanıyorsunuzdur eminim...
çok geçmiş olsun...:teselli:
moralinizi bozmayın,ne güzel eşiniz yanınızda...
ileride inşallah güzel haberlerinizi alırız...

Evet canım, kader işte. Takdir Allahtan. Çok zorlanıyorum evet, gerçekten çok zor bir durum Allahım kimseye vermesin, aynı durumu yasayanlarada sabırlar versin.

ınsallah güzel haberlerimi vereceğim size kısa zamanda. Hayırlısı olsun yeterki.

Güzel dileklerin için teşekkür ederim canım, sende bekleyenlerdensen darısı sanada olsun ınşallah...

Burada derdimizi sevincimizi paylaşacak arkadaşlar olması ne güzel...

Canım geçmiş olsun yaşadıkların derinden sarsıyor ama şunu düşünki;sağlıksız olup onunla hergün öleceğine sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip eder canım..

Geçmiş olsun canım ....
her şerde bir hayır vardır ....
yaşadıkların gerçekten çok zor şeyler....
Rabbim eşine ve sana sağlık versin .....
sağlıklı sıhhatli bir evladın olur inşaallah.....

canım oncelıkle cok uzuldum.. :çok üzgünüm: Allah sabır versın dıyeyım gercektende zor bı durum olsa gerek.. :teselli: ben anne olamadım henuz anne olupda kaybetmenın acısını tam olarak bılemem senın gıbı yasamadıgım ıcın.. :gitme: ama Rabbım kımseye yasatmasın bu acıyı tabııkı zordur buna emınım.. :çok üzgünüm: hereyde bı hayır vardır canım boyle dusunmek gerek.. CADIARZU sızın hayır bıldıklerınızde ser ser bıldıklerınızde hayırlar gızlıdır demıs Rabbım.. :Saruboceq: Mevlam ne eylerse guzel eyler.. :Saruboceq: acını anlıyorum senınle paylasıyorum Rabbım ınsallah yenıden anne olmayı nasıp eder.. :Saruboceq:

çok geçmiş olsun
sizi anlayabilyorum
mutlaka bir hayır vardır
demekki hakkınızda hayırlısı buymuş
şimdi sağlıklısınız
inşallah yine olur bebeğiniz
önemli olan sağlık...

çok gecmiş olsun tatlım.hayırlısı olur inşallah.vardır bir bildiği,inşallah en kısa zamnada kucağın dolar,evin şenlenir,eşinede sanada sağlık versin,güc versin .:çok üzgünüm:

Canım geçmiş olsun yaşadıkların derinden sarsıyor ama şunu düşünki;sağlıksız olup onunla hergün öleceğine sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip eder canım..

Saol canım haklısın bende öyle düşünüp teselli ediyorum kendimi
Allah cümlemize sağlıklı evlatlar nasip etsin İnşallah :Saruboceq:

Geçmiş olsun canım ....
her şerde bir hayır vardır ....
yaşadıkların gerçekten çok zor şeyler....
Rabbim eşine ve sana sağlık versin .....
sağlıklı sıhhatli bir evladın olur inşaallah.....

Saol canım evet herşeyde bir hayır olduğu gibi bundada vardır elbet bir hayır diyorum
Allah cümlemize sağlık sıhhat vede sağlıklı hayırlı evlatlar versin İnşallah :Saruboceq:

canım oncelıkle cok uzuldum.. :çok üzgünüm: Allah sabır versın dıyeyım gercektende zor bı durum olsa gerek.. :teselli: ben anne olamadım henuz anne olupda kaybetmenın acısını tam olarak bılemem senın gıbı yasamadıgım ıcın.. :gitme: ama Rabbım kımseye yasatmasın bu acıyı tabııkı zordur buna emınım.. :çok üzgünüm: hereyde bı hayır vardır canım boyle dusunmek gerek.. CADIARZU sızın hayır bıldıklerınızde ser ser bıldıklerınızde hayırlar gızlıdır demıs Rabbım.. :Saruboceq: Mevlam ne eylerse guzel eyler.. :Saruboceq: acını anlıyorum senınle paylasıyorum Rabbım ınsallah yenıden anne olmayı nasıp eder.. :Saruboceq:

Haklısın canım çok saol evet Görelim Mevlam Neyler Neylerse Güzel Eyler
Bu güzel Ayet-i Kerimeyi bizimle paylaştığın içinde ayrıca teşekkür ederim sana
Allahım ne böyle bir acı yaşatsın kimseye nede hissettirsin acısını başka bi sekilde
Ama yinede herşeyde bi hayır vardır demek düşer bize, vede şükretmek zira Dua ve Sabır Müminin en büyük sılahıdır demişler
Allahım Herkese Sağlık vede Sağlıklı Bebişler Versin İnşallah :Saruboceq:

çok geçmiş olsun
sizi anlayabilyorum
mutlaka bir hayır vardır
demekki hakkınızda hayırlısı buymuş
şimdi sağlıklısınız
inşallah yine olur bebeğiniz
önemli olan sağlık...

Teşekkür ederim canım evet bende öyle düşünüyorum Yeterki Rabbimiz hayırlısını versin buda geçer oda olur İnşallah
Önemli olan sağlıklı olmamız o olduktan sonra oda olur
İnşallah bu imtihanları kazanırız Allahın izniyle bizlerde anne oluruz İnşallah tekrar

allah sabır versın canım...ınsallah allah tekrar sana mutlulugunu yasatr ve kucagına nasıp eder

Teşekkür ederim canım amin cümlemize İnşallah cimlemize sabır versin Allahım.. Vede sağlık

çok gecmiş olsun tatlım.hayırlısı olur inşallah.vardır bir bildiği,inşallah en kısa zamnada kucağın dolar,evin şenlenir,eşinede sanada sağlık versin,güc versin .:çok üzgünüm:

Teşekkür ederim canım amin İnşallah hayırlısı olsun eminimki herşeyde olduğu gibi bundada bi hayır var
Sizlerinde desteğiyle bu zor günleri el ele verip daha kolay atlatacağımıza inanıyorum Allahın İzniyle
Rabbim evvela herkese bizlere ve eşlerimize sağlık sıhhat versin sonrada sağlıklı bebişler İnşallah :Saruboceq:

çok geçmiş olsun gerçekten zor bir durum allah kimseye yaşatmasın allahın izniyle yeniden olur kendinizi üzmeyin

çok geçmiş olsun gerçekten zor bir durum allah kimseye yaşatmasın allahın izniyle yeniden olur kendinizi üzmeyin

Teşekkür ederim canım evet gerçekten çok zor bir durum Rabbim kimselere vermesin
İnşallah yeniden olur yeterkş hayırlı sağlıklı olsunlar Cümlemizin bebişleri sağlıklı olsun İnşallah :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

üzülme cnm...takdir böyleymiş...gençsin sen daha yine bebeğin olur...Allah her şeyin hayırlısını versin...çoğu zaman özürü olan bebekleri doğa elimine ediyormuş bu şekilde...dualarını eksik etme...derdin olursa burada yazabilirsin...her zaman yardımcı olunacaktır emin ol...

her şerde bir hayır olduğunu unutmamalı bence karamsarlığa kapılmamalısın.
allah yardımcın olsun.

üzülme cnm...takdir böyleymiş...gençsin sen daha yine bebeğin olur...Allah her şeyin hayırlısını versin...çoğu zaman özürü olan bebekleri doğa elimine ediyormuş bu şekilde...dualarını eksik etme...derdin olursa burada yazabilirsin...her zaman yardımcı olunacaktır emin ol...

tesekkur ederım canım haklısın doktorda oyle soyledı vede dusukten sonra cok arastırdım kaanat ettı kalbım
demekkı bundada bı hayır varmıs kı boyle olmus herseyde bı hayır oldugu gıbı bundada vardır elbet dedım ve Allaha tevekkul ettım Allahım kımselere vermesın boyle acı acısı hıc gıtmıyor ınsanın ıcınden
Saol canım destegın ıcın

allah sabır versin size...demek böyle hayırlıymış...

Amin canım cumlemıze evet hayırlısı buymus demekkı Allahım herzaman en hayırlısını versın herseyın

her şerde bir hayır olduğunu unutmamalı bence karamsarlığa kapılmamalısın.
allah yardımcın olsun.

Amin cumlemızın canım Allah herkese sabır versın
Desteklerınız ıcın tesekkur ederım hepınıze

çok üzüldümsenağlamasenağlamasenağlama

allah tan herşeyin hayırlısını dilemek gerek.. bence bunun sebebini araştırın derim.. bir arkadaşımın başına gelmişti. sizinki gibi 2 sefer:çok üzgünüm: ama öğrendikki annede pıhtılaşma bozukluğu varmış bütün sebep buymuş. şimdi sorunsuz hamile.

darısı size...

Back