- Konu Sahibi KadirEla59
11 Temmuzda hamile oldugumu ögrendim dünyalar benim oldu.
Ne bir annem var arayip haber edecek nede bir kardesim. Esim vardi oda uzagimdaydi bir aydir.
Simdi kavustuk ve 12 Agustosta bebegimizin karnimda kalbinin durdugunu ögrendik. Beni apartopar "ameliyata" aldilar ve böylece o güzel tatli huzur dolu rüya bitti.
Kader demeli. Allahima sükürler olsun ki saglikliyiz neticede. Ama bu öyle birsey ki Allahim kimseye vermesin.
Esim sagolsun cok destek oluyor bana ama sizde biliyorsunuzdur, kadin olmak bambaska.
Bir erkek asla anlayamaz icinizdeki aciyi. Istesede tam olmaz iste.
Ne yapacagimi sastim ve sizinle paylasmak istedim.
Ölmek bile istedim ya :sm_confused:
Olay kisaca su:
yaklasik 2 ay once hamile oldugumu icimde yepyeni bir bedenin canlandigini ögrendim ve tam bir ay sonrasida onun artik olmadigini ögrendim.
Anlasaniz bir siz anlarsiniz. Allahim kimseye tattirmasin böyle acilar.
Simdi siz karar verin sevinsem mi üzülsem mi?
Hayirlisi diyelim.
Dinlediginiz icin tesekkürler arkadaslar.
Öyle yalnizim ki....
Ne bir annem var arayip haber edecek nede bir kardesim. Esim vardi oda uzagimdaydi bir aydir.
Simdi kavustuk ve 12 Agustosta bebegimizin karnimda kalbinin durdugunu ögrendik. Beni apartopar "ameliyata" aldilar ve böylece o güzel tatli huzur dolu rüya bitti.
Kader demeli. Allahima sükürler olsun ki saglikliyiz neticede. Ama bu öyle birsey ki Allahim kimseye vermesin.
Esim sagolsun cok destek oluyor bana ama sizde biliyorsunuzdur, kadin olmak bambaska.
Bir erkek asla anlayamaz icinizdeki aciyi. Istesede tam olmaz iste.
Ne yapacagimi sastim ve sizinle paylasmak istedim.
Ölmek bile istedim ya :sm_confused:
Olay kisaca su:
yaklasik 2 ay once hamile oldugumu icimde yepyeni bir bedenin canlandigini ögrendim ve tam bir ay sonrasida onun artik olmadigini ögrendim.
Anlasaniz bir siz anlarsiniz. Allahim kimseye tattirmasin böyle acilar.
Simdi siz karar verin sevinsem mi üzülsem mi?
Hayirlisi diyelim.
Dinlediginiz icin tesekkürler arkadaslar.
Öyle yalnizim ki....