• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevilmek için

Ona bile gelen yok 2 aydır yalnızım
Yav bir durun ne bu acele? Su akar yolunu bulur yeni ortamlara girin sosyalleşin arkadaşlarınızın arkadaşlarıyla tanışın ama bunları yaparken de bakımlı güleryüzlü pozitif olun kendinize değer verin olduğunuz gibi davranın kimse için fazla adım atmayın kendinizden ödün vermeyin. Zamanla elbet olur.

Kendini sevmeyen, kendine değer vermeyen insan başkalarına da "ben sevilmeye layık değilim, değersizim" mesajı verir farkında olmadan.
Kendimi sevsem bile kendimi hep ilişkisi olan güzel sevilenlerle kıyaslıyorum arkadaşım evlenme teklifi aldı benim neden yok diye düşünüyorum

Yalnız kaldım ama herkes evli çevremde benim daha hiç kimse yok
bakis aciniz cok sagliksiz. "biri olsun da kim olursa olsun. maksat cevremden geri kalmayayim" gibi bir sey. sizi bulan da "yasim geldi iyi kotu birini bulayi. da evleneyim" diyen biri olur. evlenir mutsuz bir hayat yaşarsınız.
bulursunuz yakinda uzulmeyin. nasilsa kriteriniz yok. cevrenize yayin varsa bir bekar tanışın görüşün

Herkes evde kaldın diyor Cidden nasıl ciddi bi ilişki yapamıyorum neden karşıma evlenecek biri çıkmıyor anlamıyorum ömür boyu öyle mi olcam

bakis aciniz cok sagliksiz. "biri olsun da kim olursa olsun. maksat cevremden geri kalmayayim" gibi bir sey. sizi bulan da "yasim geldi iyi kotu birini bulayi. da evleneyim" diyen biri olur. evlenir mutsuz bir hayat yaşarsınız.
bulursunuz yakinda uzulmeyin. nasilsa kriteriniz yok. cevrenize yayin varsa bir bekar tanışın görüşün
Kriter koyup nasıl bulacam her şeye razıyken bile yok işi gücü tipi olanlar zaten kapılmış

Ona bile gelen yok 2 aydır yalnızım
Benim kuzenim var çok yakışıklı, uzun boylu, vücutlu falan gören bir daha bakar yani dönüp. Ama işsiz, işe girse de maximum 2 ay duruyor, isterseniz tanıştırayım. Kötü alışkanlığı hiç yok, evi aşırı sever. Sizin gidişinizle bunlara bile okey olacaksınız...

Allah aşkına haftada bir konu açıyorsunuz yalnızım da yalnızım diye. Kalmadınız evde merak etmeyin...

Ay öldünüz evlenmedim diye. İllallah yani. Sanki 50 yaşındasın. Hayattaki tek gayen erkek mi ya. Bir dünyaya bakin insanlar neler yaşıyor ne dertleri var. Bisey soyleyeyim mi arayan mevlasini da bulur belasını da demisler. Siz bu gidişle belanızı bulacaksınız bir kendinize gelin

Ay öldünüz evlenmedim diye. İllallah yani. Sanki 50 yaşındasın. Hayattaki tek gayen erkek mi ya. Bir dünyaya bakin insanlar neler yaşıyor ne dertleri var. Bisey soyleyeyim mi arayan mevlasini da bulur belasını da demisler. Siz bu gidişle belanızı bulacaksınız bir kendinize gelin
Kabullenmek mi lazım

Back