- 1 Eylül 2023
- 253
- 338
- 23
- 29
Merhaba kızlar, yakında 30 olmak üzereyim. İyi bir işim var, hayatım yoğun ve dolu geçiyor. Her gün sporumu yapıyorum, sosyal hayatımı aksatmıyorum. Tatillere gidiyorum yurt dışına çıkıyorum. Hobilerim var. Mutfağı seviyorum vb. işte… Ancak sevilme, ilişki yaşama isteğimi asla bastıramıyorum. Bir buçuk yıl önce Hakaret ve tehdit sebebiyle mahkemede biten 3 yıllık ilişkim sonrası iyice delirmiş gibiyim. Yıpranmış haldeydim ama toparladım. 5-6 kişiyle tanıştım, biri hayatımda ve arada yokluyor duygumuz yok, diğerleriyle ikinci buluşma bile olmadı. Ya ben beğenmedim ya onlar. Geçtiğimiz aralık ayında bir tanesi Lovebombing yaptı neredeyse, ondan aşırı etkilenmiştim. Görür görmez elektrik aldık birbirimizden. Bu sefer olacak dedim umutlandım. Uzak mesafeydi, bir hafta sonra telefonlarımı açmamaya başladı. Sonra engelledi. Epey bunalıma girdim.
Neyse uzatmak istemiyorum, her dakika “neden sevilmiyorum, neden kimse benimle ilgilenmiyor” diye kendi kendimi yiyorum. İnternette özellikle bu tarz konuları okuyorum. Videolar izliyorum. Yaptığım her aktivitede bu lanet düşünceler aklımda ve çıkmıyor. Kendimi değersiz de hissetmiyorum bu arada. Profesyonel yardım da aldım. İşin içinden çıkamıyorum. İçimden ağlamak bile gelmiyor. Kendimi donuk hissediyorum. Evet hayatıma devam ediyorum ama takıntılarım beynimi ele geçirmiş durumda. Astroloji yorumları okumaya bile başladım. İnanmazdım normalde.
Gerçekten çıldırmak üzereyim. Belki yalnızlık daha iyidir diye kendimi avutamıyorum bile. Ne yapmalıyım sizce?
Neyse uzatmak istemiyorum, her dakika “neden sevilmiyorum, neden kimse benimle ilgilenmiyor” diye kendi kendimi yiyorum. İnternette özellikle bu tarz konuları okuyorum. Videolar izliyorum. Yaptığım her aktivitede bu lanet düşünceler aklımda ve çıkmıyor. Kendimi değersiz de hissetmiyorum bu arada. Profesyonel yardım da aldım. İşin içinden çıkamıyorum. İçimden ağlamak bile gelmiyor. Kendimi donuk hissediyorum. Evet hayatıma devam ediyorum ama takıntılarım beynimi ele geçirmiş durumda. Astroloji yorumları okumaya bile başladım. İnanmazdım normalde.
Gerçekten çıldırmak üzereyim. Belki yalnızlık daha iyidir diye kendimi avutamıyorum bile. Ne yapmalıyım sizce?