sevgiye verilen emek ve karşıığı....

bicirkiz

Canıma can katan canımsın...
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2008
1.418
19
683
Bu son mesajım sana,artık son rahatsızlık verişim olacak… hayatında belliki yokum artık,bana yer kalmamış açıkca ortada..
Biliyormusun beni çok kırdın ilkkez çok acıttın canımı..bunu sana anlatmak çok zor..eğer ki sevdiğim insan olsaydın beni anlardın..o sabahlara kadar uyumayan..öğlen aralarından fedakarlık yapan..acaba ararmıyım diye sabahlara kadar uyandıkça tlf bakan..ve benimle sırf bu yüzden tartışan..kışlar geçecek..bunlar bitecek birbirimize güvenelim ve bırakmayalım diyen..her iş çıkışı haber veren..beni teselli eden..ne kadarda hoşuma giderdi beni sevmen…ama o çok seven insan yok artık..
Yerine başka biri var..tanıyamadığım….benim koştuğum..geceleri sabah eden..saatlerce değil artık günlerce haftalarca…çektiğim msjlara cevap bekleyen..gelmeyen her msj sabahını gözyaşıyla karşılayan…kendine ezik…yüreğine ezik…güvenine ezik..sevgisine ezik…benimde hiç tanıyamadığım bir ben oldum….
Hayatında kaçak oldum hırsız oldum…senden izin almadan girdiğim hayatında artık nöbet tutar oldum..sen yoksun..sen yoktun..kapılar arkasında kaldın…beni kapılar ardında bıraktın..
Sana bekle diyemedim..sabret diyemedim…diyemem…seni beklerdim ben değil 1 yıl,,yıllarca beklerdim eğer benim o çok güvendiğim ümidimi kırmasaydın…yapabilirdim bunları…
Her tanışma gününün dönümünde seni şaşırtabilmenin yollarını aradım günler boyu uykusuz kaldım..her detayı mükemmel yapabilmek için..haftalar öncesinden…hep bir heyecanla uyandım hergüne..çünkü sen vardın..herzaman yanımda olacaktın..beni bırakmayacaktın…bana güç veriyordun..yıkılmayışınla..engellere ragmen…direnmenle…beni sevmenle..beni hiç bırakma deyişinle…bukadar sahte bir sevgi ortamında değil gerçek hayatta sanal hayatta bana bu kadar sağlam bir sevgi duymanla..gurur duydum ben…seninle gurur duydum..senden,sevginden bahsederken gözlerim daha bir başka parladı..çünkü sen farklıydın…beni seviyordun..ben seni emin ol çok daha fazla seviyordum…
Başkalarının arkadaşlıklarına baktıkça sana daha fazla bağlandım…kısacası ben seni sevdim ve sadece kendime sakladım…
Zaman geçtikçe araya o soğukluk girdi..günler boyu uykusuz kaldım..çok düşündüm ve sevgiye emek vermek ne demek böyle öğrendim..olumsuzluklar arttıkça bu defa seni teselli eden ben oldum…hiç bıkmadım usanmadım..çünkü öğrendim sevgi emek isterdi…
Ben başka kızlar gibi değilim mutlaka kusurum var..sana mükemmel bir hayat yaşatamazdım ama mükemmel bir sevgi yaşatırdım..artık bu hayaller çok uzakta kaldı benden çok uzakta…hiç böyle çaresiz hissetmedim kendimi…. böylesine istenmeyen..böylesine dışlanmış hissetmedim..ama isyan etmeyeceğim allaha..ben böylesi bir şey yaşamadım..aşkın içinde çaresiz kalmadım..tek kalmadım..sen nerdeydin sevgilim..benim zannettiğim o mükemmel sevgin neredeydi…ben seni hayatımın merkezine koymuş yüreğimde taşıyorken…sen beni nerelere attın..nerelerde bıraktın…
Yorulduğumu tükenmek üzere olduğumu hissettiğim anda çevreme baktım..ordaki sahte sevgiler beni dahada güçlendirdi..böylesine gerçek ve değerli bir aşkım vardı ve ben çok şanslıydım..daha çok emek vermeliydim..senden yana soğukluk artsada hiç aldırmadım kalbimi ferah tuttum ve dua ettim ..ilkkez ikimiz için…bana yardım et allahım bu çıkmazdan kurtarmamı sağla dedim…
Ama belli süre hep tek başıma mücadele ettim yanımda sen yoktun..ve benim bunları paylaşabileceğim…anlatıp çözüm bulmaya çalışabileceğim sen araya mesafe koymuştun..
Tektim artık ve sana ulaşamadım…hergün sayısını hatırlayamadığım kadar çok gelen mesajların artık..2 yi geçmiyordu..yada hiç gelmiyordu…beni hergün merak eden sen…sormuyordun…ben tek kalmıştım..ve sen benden kopuyordun..o kadar açıktıki bu…ve yenilmeyi düşünmeden yapamadım…cevabı gelmeyen mesajların yerini cevabı gelmeyen çağrılar aldı ve ben her cevap gelmeyişinin sabahında ayrılığı yaşadım..günlerce….senin hiç haberin olmadı..çünkü belliydi..benden kopmuştun…bu büyük sevgi artık çatırdamaya başlamıştı..ben yetişemiyorum kimseye anlatamıyorum…hiç kimseye ….
Seni artık kaybediyordum sana ulaşamıyordum….içimden gelen bir şey avuçlarımın ortasını patlatacak gibi oluyordu günlerdir….bununla bu duygularla..yaşadım…sensizliği yaşadım….ayrılığı yaşadım….ve ben bu ayrılığı kimselere anlatamadım..çünkü seni ve güvenini öylesine büyük anlatmıştım ki…nasıl anlatabilirdim..şiddetle meydan okurken bunun için hayata..şimdi ortada kaldım..o çok büyük zannettiğim..o sağlam duvarlar yıkılmıştı….aklımdaki o mükemmel ilişkiyi sahteleştirdim ve çevremde bu böyle devam etti…böyle anlattım sende çoktan biten..bende mükemmel olan o aşkım kusursuz devam ediyordu
Sen nerdeydin….ne yapıyordun..nerelerde gülüyordun..ben burada dakikaları geçiremezken…senden haber gelecek olan tlf denen o makinya bağlanmışken..sen neredeydin…o büyük sevgin..beni sürükleyen sevgin..neredeydi….
Hergünü zor geçirdim…senden hep bir haber bekledim…sen benim sevgilimdin ama ben sana yaklaşamıyordum…telefonuna çağrı bırakmaya..mesaj atmaya ilkkez çok korkuyordum…sen benim sevgilimdin,,hayatımın tümündeydin..kapılarım sana sonuna kadar açıkken..ben senden çok çekindim..hayatına giremedim…sana ulaşamadım…konuşamadım…çünkü sen yoktun…senin tatilinden çalamazdım..o tatili en huzurlu şekilde geçirmeliydin…
Bu avuç yanmalarım ne zaman geçecek sevgilim..ne zaman bu yalnızlıktan kurtulacağım..sen yoksun..beni bıraktın…ben sana gel diyemem..sen doğru olanı seçtin…ben yanlışlarda kaldım…sana gel diyemem sen seni mutlu edeni seçeceksin bir gün…sana hesap soramam..neden diyemem…hani derledi ya sevgi emek ister diye…ben şimdi en büyük emeği veriyorum..seni severek,,o sevgi dolu dünyandan ayrılacağım bu yabancı kişi sen değilsin....bana başka seçenek kalmıyor…seni asla rahatsız etmeyeceğim ne tlf ne mail ne de başka bir yoldan..böyle bir şey yapmayacağımı da biliyorsun…bugün yine bir arkadaşım var gözlerimden sınırsız sayıda dökülen ve bana nice sabaha kadar eşlik edecek olan…beni aramanı …buradayım geldim..nerdesin gel..demeni…bana sürpriz yapmanı bekledim günlerce…ilkez seni sıcak havalardan terlememen için en yakın rahat edebileceğin bir yer aradım bu şehirde....bu müthiş bir mutluluktu günlerce senle dolaşabilecek olmanın hayalini kurdum..seninle konuşacaklarımın…her şeyin en güzelini hazırlayacaktım..çünkü sen gelecektin….oysa çok görüldü bana bu…meğerse yine hayal kurmuşum..ben hayalde yaşamış..yalanlarla avutmuşum kendimi..bana çok güzel bir sürpriz yaptın sevgilim…yavaş yavaş beni hayatından çıkardın..ben sadece hayal kurtabilirmişim oysa…bana yaşattığın o gerçek sevginin sonundaki şey koca bir hayal….
Sen nerde gülersin …sen nerde gezer….nerde eğlenirsin…ne görebildim..ne dokunabildim..nede hesap sorabildim…seni sensiz yaşadım…hep uzakta kaldım..hep uzaktan sevdim…her şeyimdin benim…dünyamı dolduran tek aşkımdın..ama ben gidiyorum..başka seçenek bırakmadın bana sen git demedin…sana sormayacağım nedenini….neden bana çok gördün demeyeceğim…benim için mücadele et demeyeceğim…layık görülmediğim o hayatında neden yerim olmadı demeyeceğim…sana ne emek verdim bilmiyorum ama hepsi helal olsun..sana çok temiz bir sevgi vermeye çalıştım…sonu hep hayaldi biliyorum ve ben hayallerin de çok güzel olduğunu sende öğrendim…seninle hayalde yaşamak bile güzeldi çok güzeldi..çok güzeldi…yanında olamasam da çok güzeldi..ne diyeyim artık..sana en güzel duayı ben yaparım seven bir insan olarak sana en güzel mutluluğu ben dileyebilirim..benim aşkımdın..bana aşkı yaşattın nasıl bir duygu olduğunu anlattın..senin adın aşk kaldı bende..ve hep öyle olacaksın…sen mutlu ol…başka bir şey dilemem allahtan…şimdi tek bir soru var aklımda sadece tek bir soru..BENİM İÇİMDE ACIYAN BU ŞEYİN ADI SEVGİYE ADADIĞIM EMEK Mİ?:nazar:

Bi sevgi anca bu kdr anlatılır emegine saglık canım her satırını her kelimeni okudum cokta duygulandım cok güzeldi saol paylaşım için

Back