Sevgiye açım...

Kiraz_Mevsimi_54

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2014
415
115
Başlıkta yazdığım gibi eşim sevgisini göstermiyor... Sorduğumda ben böyleyim diyor...sevgiliylen neşer yapmadı benim için ama artık evlilik yıldönümüne bile özen göstermiyor... Eskiden farklıydın diyorum eskiden sevgiliydik şimdi evliyiz karım olarak sana sevgim farklı diyor... Kafam karışıklk sevgiye açım doymuyorum... Ev işlerinde bana yardım eder hertürlü problemde beni dinler ama güzel söz demez iltifat etmez sarılmaz öpmez kendiliğinden... Ne bilim kafam karışık... Herşey düzende işden eve evden işe... Hep beraberiz ama bu durum can sıkıcı oldu artık... Beklentim mi hayal kırıklığına sürüklüyor beni ki acaba????

Erkekler uyarılmak ister. Eminim sevgiliyken sende farklıydın. Bu çift taraflı bir değişim. Sen birden kocana sarılsan tutkulu opsen adam sana sevginin kralıni verir. Adamların sevgiyle işi yok. Onlar Sex ister. Tavsiyem internetten erotik kıyafetler al. Vücut çorapları, göğüs kapaticilari vs bir dünya hoş şeyler var. Paketler gizli geliyor. Içinde ki ürün belli olmuyor yani. Sonra bir iki mum yak müzik aç. Eline bir dondurma al adamı çağır dondurmayi yalat, op sev. Dans Et. Adam varya seni sevmezse ölür o gece. Çok fantazik oldu be

Şu erkekler evlenince nasıl değişiyorlar anlamıyorum.
Insan evlenince daha çok rahatlar bence.
Daha çok Öpüp koklaması gerek.

Nasıl ya?
Kadın sıcak öpücük istiyor, Şömine başı fantezisi değil.
Ne Demiş ünlü düşünür Semiha Yankı;
"Sevmek bir Ömür Sürer, sevişmek bir dakika!!!"

Nasıl ya?
Kadın sıcak öpücük istiyor, Şömine başı fantezisi değil.
Ne Demiş ünlü düşünür Semiha Yankı;
"Sevmek bir Ömür Sürer, sevişmek bir dakika!!!"
Su adamların ruh halini çözün artık. Adamların öyle romantizimle filan ilgisi yok. Evlenince elinin altında bir hatun var canı isteyince seks yapar. Ama gider is yerinde, tanıdığı hatunlar ile hafif cilvelesir kur yapar. Bu aldatma olmadığı içinde romantizm duygusunu böyle giderir. Evdeki kadına ne kur yapacak ki. Kadın sevgi vermiyor diye trip atarsa adam bu soğuk nevale kur mu yapacam deyip araya duvar örer ve iletişim kopar. Kadın ne kadar Cilveli İsveli olursa adam da istediğini verir. Prof.dr.nevzat Tarhan "erkekler Sex ister aşk verir. Kadınlar aşk ister Sex verir"

Bence herkes kendi adamının ruh halini çözse kâfi.
Çok şükür ki öyle benim dışımda başka bir kadına kur yapan, ben nazlanınca araya duvar ören bir adamla evli değilim.
Tabii herkes kendi mutluluğuna göre yazıyor.

Onlarca kadının derdini dinliyorum . Hep aynı mevzu. Ki burda da genelde ilgisizlik problem . Bu kadar kadın bu kadar adam neden aynı sıkıntıyı yaşıyor. Istisnalar elbette olur. Ama genel durum bu. Nevzat hocanın evlilik psikolojisi kitabını lütfen okuyun. Aşk terapi de var. Adamın yazdıkları insanların genel sorunları işte.

öyle adami kim ne yapsin? neden bu kadar erkekler simartilir anlamiyorum gercekten. Eger iyi gunumde kotu gunumde yanimda olmayacaksa, sefkatini sevgisini hissetmeyeceksem ne diye koynuna gireyim ki?

Nevzat Tarhan demiyor değil mi " gider is yerinde kur yapar" diye. Bunu kabullenmek ne demektir? Neden kabul edeyim. Adam olsun esinden baskasina kur yapmasin. Kadin yapsa adi baska biseye cikicak.
Umarim Nevzat hocanin sözü değildir. Kendisini severdim zira oyle bi cumlesi varsa artik takdir etmem. Birakin da en azindan erkekler kendilerini savunsun. Azicik suclu hissetsin. Bu dusunceler kadinlarda oldukca ooo adam elimi sallasam ellisi modunsa takilir.

Kitap tavsiyesi için teşekkürler.
Ben almayayım, alana da mani olmayayım.
Evliliğimdeki sorunları konuşarak çözmeyi tercih ederim dondurma yalatarak değil.

Hep ayni sorun bende nisanlimin ilgisizliğinden dolayı ayrıldım umrunda değildim sanki....bir omur boyle sevgisiz ve ilgisiz geçmezdi hep ben verici olamazdım içim aciyor yüreğim yyanıyor caresizim ne yapcagimi bilmiyorum.,.

Seviyorsa illa ki bi şekilde belli eder. Yani sen dizilerdeki aşk cümlelerinden, bakışlardan falan bekliyorsan hiç bekleme, olmaz. Beklentini az tutarsan mutlu olursun, tabi bu da sevgisinden eminsen olur. Bazen kadınlar da ilgiye, sevgiye doymuyor ya bunun örneğini de gördüm ben.

Nevzat hocanın sözünü tırnak içinde yazdım. Bu sadece bir tahmin. Böyle yapabilir diye. Adam eşine kur yapmiyorsa birilerine yapacaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…