Su adamların ruh halini çözün artık. Adamların öyle romantizimle filan ilgisi yok. Evlenince elinin altında bir hatun var canı isteyince seks yapar. Ama gider is yerinde, tanıdığı hatunlar ile hafif cilvelesir kur yapar. Bu aldatma olmadığı içinde romantizm duygusunu böyle giderir. Evdeki kadına ne kur yapacak ki. Kadın sevgi vermiyor diye trip atarsa adam bu soğuk nevale kur mu yapacam deyip araya duvar örer ve iletişim kopar. Kadın ne kadar Cilveli İsveli olursa adam da istediğini verir. Prof.dr.nevzat Tarhan "erkekler Sex ister aşk verir. Kadınlar aşk ister Sex verir"
Odun erkeklerin avukati misiniz?
Guzel teoriniz dogru, yanlis diyemem. Lakin bu teorinizde paylasma, muhabbet, ask, yakinlik, mahremiyet yok. Mekaniklik, hissizlik, ruhsuzluk var. Evlenmek almak , vermek, karsi tarafi kacirmamak; erkekler ruhsuz sadece seks isteyen, ic dunyasi olmayan, sevemeyen sevilmeye ihtiyac duymayan varliklar, kadinlar da sadece cinsellik sunan, baska islevi ya da derinligi olmayan varliklar olarak anlatmissiniz. Yani affiniza siginiyorum ama evlilik bir vagina ustune mi kurulu? Arada ask, paylasim, dostluk, yoldaslik yoksa evlilik safi mesru cinsellik mi? Birlikte yasamak, yaslanmak ,buyumek, zorluklara beraber dayanmak, birbirine destek olmak anlamina gelen bir kurumu nasil buna indirgersiniz?
Adam sadece vagina pesindeyse bu herkeste var, o zaman evlendigi kadinin da gozunde bir degeri yok, oo piti piti yapip bir tane .m seciversin iste , olmazsa baskalarina yonelsin degil mi?
Yazis biciminiz de, yazdiklariniz da gercekten cok igrenc ve insan cinsine hakaret. Bu mu evlilik anlayisiniz, yeahhhhh adam isterse oteye beriye mavi boncuk dagitir , ama eve gelince adami elinde tutmak icin seksi gecelik giy. ??!??
Hayat 50-50. Birlikte mutlu olmak istiyorsak tabi ki ben adama ilgimi vericem, o da bana. Benim ilgimi istemiyorsa, kendisi de bana ilgi vermek istemiyorsa o zaman benimle niye evlenmis, cehenneme gitsin.
Neden hakkim olan ilgiyi almak icin ekstra caba sarf edeyim, arti adam benim icin ekstra caba sarf etme derdinde mi? Ben neden adama ilgi icin yalvarayim? Gozu disarda mi, o zaman gule gule arkasindan su dokerim. Beni sevmeyen herife yaranmak icin evlilik terapistine gitmem, 50-50 olmasi gereken iliskide kimseye ask icin yalvarmam.
Siz, kadinlar erkeklerin pesinden kossun demissiniz. Ben de bu foruma 50 kere yazdim, bosuna erkeklere ici bos ozguven pompaliyor kadinlarimiz ve toplumumuz. Yapmayin, etmeyin , karsinizdaki erkek ne kadar degerliyse canim kardesim, sen de en az o kadar degerlisin. Siz seksi gecelik giy, dondurma yala gibi akillar dagitacaginiza, insanlara kendi degerlerinin farkina varmayi, insanca iletisim kurmayi tavsiye edin.
Eger ki kadinlar kendilerinin de degerli oldugu bilincine varip, erkeklere kendilerinden fazla deger vermeseydi, aman evliligim bitmesin diye kendilerini paspas etmeselerdi, zaten adam da karsisindakinin degerini anlayip kaybetme korkusu duyardi ve gereken ilgiyi gosterirdi. Erkekler kendilerini sehzade saniyor, evlilikte ne yaparlarsa yapsinlar kadinin pesine paspas olacagini biliyor ve hakli, eeee neden caba sarf etsin ki kadin zaten asla terk etmeyecek? Aldatsa, baskasiyla flort etse bile sucu kendisinde arayacak bir salakla oldugunu biliyorsa bir adam neden evlilik icin caba sarf etsin?
Siz akil vermeyin bence kimseye. Zira yazdiginiz evlilik degil murdarlik.