Sevgimi saygimi....???

ibet

ağır işçi
Kayıtlı Üye
17 Haziran 2008
784
1
52
Arkadaşlar....sever insan ağza geleni der 5 dakka sonra özür dile unutulur...bumu
saygida kusur etmez ama sevgisinide belli etmez.......bumu.....

Merak ettim valla...konuşalim bakalim burada......haydiyiniz.......

İkiside birbirinin tamamlayıcısıdır.

Biri olmadan diğeri olmaz ki,olsada tam olmaz.

Saygı çoğu zaman beraberinde sevgiyi getirir zaten.

İlk önce kendimize saygı duymamız lazım ki,karşımızdaki insanlara da gösterelim bunu.

Sizin bahsettiğiniz karı-koca ilişkisi sanırım;

Ağzına geleni söyler 5 dk'da ama saygıda kusur etmez demişsiniz.

Bana göre bu durum çelişkidir.

Saygıda kusur etmesin tabi ama kullanacağı kelimeleride düşünüp tartıp öyle söylesin.

kesinlikle 2side olmalı bence :1closedeyes:
ama birini seçmek gerekirse
bence saygı daha önemlidir ...
hem insan sevdiği birine saygıda gösterir zaten ki
sevip de saygı duymamak çok mantıklı gelmiyor bana :uhm:

Karsindaki insana saygisi olmayan insan istedigi kadar seviyorum desin bir sey ifade etmez..saygi sevgiyi getirir

sayginin olduğu yerde sevgide önemlidir.. Hadi diyelimki hayatimizda biri var ve bizi çok seviyor ama saygisi yok ne yapayim ben bu sevgiyi biyerden sonra saygida dahada önemli oluyor özellikle aile ortaminda ve kavga esnalarindaa tamam sevgide tabiki önemli ama saygi daha önemlidir bence.. Sayginin olduğu yerde herşey olurrr

İkiside birbirinin tamamlayıcısıdır.

Biri olmadan diğeri olmaz ki,olsada tam olmaz.

Saygı çoğu zaman beraberinde sevgiyi getirir zaten.

İlk önce kendimize saygı duymamız lazım ki,karşımızdaki insanlara da gösterelim bunu.

Sizin bahsettiğiniz karı-koca ilişkisi sanırım;

Ağzına geleni söyler 5 dk'da ama saygıda kusur etmez demişsiniz.

Bana göre bu durum çelişkidir.

Saygıda kusur etmesin tabi ama kullanacağı kelimeleride düşünüp tartıp öyle söylesin.

her cümlene katılıyorum Şeniz

ikiside çok önemli ama öncelik saygıda tabiki.
saygının olmadığı yerde sevgi de olmaz diye düşünüyorum.saygısızlık sevgiyi köreltir,bitirir.tahammülsüzlük getirir beraberinde..

Saygı duymadığın birini nasıl sevebilirsin ki? Ya da size saygı duymayan biri sizi nasıl sevebilir? Saygı duymadığı kişiyi sevdiğini söyleyen yalan söyler bence.

Yorum yapmıştım ama arada gitti galiba.

Ben önce saygı diyorum. Yaşamın her alanında insanlar birbirinini sevemeyebilir ama herkes birbirine saygı duymalıdır...

ikili ilişkilerde her zaman öncelik saygı olmalıdır.
insan saygı duyduğu insanı sever...
saygı olmadan ne sevgi olur,ne de mutluluk...
sevgiler...

2sıde ayrılmaz bence.saygı duymadıgın bır ınsanı sevemezsın.sevdıgın ınsna saygı duymuyosanda zaten yurumez........

Ben buna katilmiyorum...yani sevmek karşindakinin kirilacağini düşünmektir..sevmek saygisizliği getirmemeli hiçbir zaman biz ise saygsizsliği hep sevdiğimiz insanlara yapariz neden çünkü seviyoruz oda bizi seviyor ve vereceği tepki biliyoruz ya ondan ama tanimadiğimiz sevmediğimiz insanla konuşurken tartişirken nasilda dikkatli ve seviyeli oluruz değil mi..çünkü vereceği tepkiyi bilmiyoruz....vallaha ben saydiğim her insani severim ama sevdiğim her insani her insani saymam

Saygı olmazsa sevgi olmaz bence zaten...
Saygı çok ama çok önemli...
Charmingede katılıyorum kaydirigubbakcemile5

X