Sevgim bitti ve artik cok yoruldum yardim

Ascaru

Üye
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2016
7
5
6
31
Merhaba arkadaşlar tecrübelerinizi ihtiyacım var. Ben 23 yaşındayım 2 yıllık evliyim ve 6 aylik bir erkek bebek annesiyim. Eşime olan sevgim doğumdan sonra bitti bir türlü mutlu olamadık hep tartışma kavga gürültü yoruldum. Eşim vurdum duymaz birisi ben bağırıp çağırsam da takmayan "ya tamam ne yapalım şimdi" diyip her tartışmada konu kapatan çözüm bulmayan birisi. Ve ben eşimin ikinci evliliğinin ilk eşi kaçmış aldatmis. Yaşı 35 Sürekli uyuklar her ortamda misafirlikte annemler de her olduğu yerde ve ben evlenmeden önce bakımlı son derece kendine özen gösteren biriydim ve hala da öyleyim. Ve hayatını her anını dolu dolu yaşayan çok mutlu bir insandım ama bu adam beni cokturdu. Oğlumu bile sevmeyi bilmiyor saçma sapan şeyler söylüyor. Ya ailesi de beni hep disladi eşim köylü ben de şehir de doğum büyüdüm aile kültürü çok farklı ama ben egolu birisi değilim. Bu yüzden eşimi kalbini sevdim ve evlendim ama bu benim tanıdığım adam değil 50 yaşında biri ile evli gibiyim. Etrafımdaki herkes bana fiziğine gorunusume imrenerek bakıyor ve evlenmeden önce ajans ile çalışıyor idim manken fotomodel ve figüran dım şimdi ise ne haldeyim bana yardı edin. Artık bu evlilikten bıktım tek servetim oğlum. O benim ruhuma hayat veren tek varlık. Ama eşim benim için bitti aynı yatakta bile uyumak istemiyor oldum artık ne yapacağım ben .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…