- 23 Temmuz 2019
- 14.633
- 46.631
- 548
- 40
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Karşımda pişman biri vardı, diye yazmıştım ama okumamışsınız galiba. Pişman olanı affetmek büyüklüktür, evet belki kibirlenip, yılların intikamını almak için boşanmak boşanmak daha kolaydı; ama 13 senemi verdiğim, benim için ağlayan, pişman birinden daha beni çok seven bir adamı bi daha bulabilecek miydim? Hayatta ben her yaşadığımdan ders çıkarır, aklımın bi kenarına koyarım, dersimi aldım, en son belirttiğim gibi şu an çok mutluyuz, yaşandı, geçti, geçmişi karıştırmak bize ancak mutsuzluk getirirKarşımda pişman bir insan vardı yazmıştım, galiba pkumadınız.
Karşımda pişman biri vardı, diye yazmıştım ama okumamışsınız galiba. Pişman olanı affetmek büyüklüktür, evet belki kibirlenip, yılların intikamını almak için boşanmak boşanmak daha kolaydı; ama 13 senemi verdiğim, benim için ağlayan, pişman birinden daha beni çok seven bir adamı bi daha bulabilecek miydim? Hayatta ben her yaşadığımdan ders çıkarır, aklımın bi kenarına koyarım, dersimi aldım, en son belirttiğim gibi şu an çok mutluyuz, yaşandı, geçti, geçmişi karıştırmak bize ancak mutsuzluk getirir
Yoo şu an inanın içimde en ufak kırgınlık, kızgınlık yok eşime karşı. Sadece pişmanlık var yaşadıklarımdan dolayı, şimdi olsa elini elime değdirmezdim. Eşim de çok pişman başkalarıyla yaşadıklarından, gurur duymuyor birçok erkeğin aksine, gençlik hatası diyor. Bana yaptıklarından da çok pişman, ben ne kazma adamım ki sen bana katlandın yıllarca demişti bir keresinde. Böyle diyen adama bir şey diyemem ben...Allah beni ve onu zaaflarımızla sınadı diye düşünüyorum. Ben eskileri kaşıyıp mutlu yuvamı yıkacak değilim. Biz o defterleri kapattık, Allah affetsin. Ben burda yaram olduğu için değil, belki bi kişi okur, faydam olur diye yazdım. Farkındaysanız başlık açıp yazmadım, arkadaşın nişanlısıyla cinsellik yaşama kararsızlığı karşısında yazdım.Evet ama hala unutamadınız değil mi yaşadığınız travmaları, unutamazsınız da.. yaşadıklarınızdaki çaresizliği ben yazdıklarınızdan hissettim. Size hem üzüldüm, hem kızdım. Ayrıca eşiniz kusura bakmayın ama 2 yüzlülük yapmış.
Kendisi yaşarken iyi herşeyi.. ama siz başkasıyla yaşasaydınız dünyanın en kötüsü olurmuşsunuz..
Tabii o da size gerçekten inanmışsa..
Yoo şu an inanın içimde en ufak kırgınlık, kızgınlık yok eşime karşı. Sadece pişmanlık var yaşadıklarımdan dolayı, şimdi olsa elini elime değdirmezdim. Eşim de çok pişman başkalarıyla yaşadıklarından, gurur duymuyor birçok erkeğin aksine, gençlik hatası diyor. Bana yaptıklarından da çok pişman, ben ne kazma adamım ki sen bana katlandın yıllarca demişti bir keresinde. Böyle diyen adama bir şey diyemem ben...Allah beni ve onu zaaflarımızla sınadı diye düşünüyorum. Ben eskileri kaşıyıp mutlu yuvamı yıkacak değilim. Biz o defterleri kapattık, Allah affetsin. Ben burda yaram olduğu için değil, belki bi kişi okur, faydam olur diye yazdım. Farkındaysanız başlık açıp yazmadım, arkadaşın nişanlısıyla cinsellik yaşama kararsızlığı karşısında yazdım.