Sevgiliyle yaş problemi

Merhaba, ben 22 yaşındayım sevgilim 20 yaşında ben tanıştığımız zaman bi yalan söyledim ama amacım ona yalan söylemek değildi sadece kompleks yaptım ve 20 yaşındayım dedim? Sizce gerçeği ona açıklamalı mıyım ne tepki verir?
Bastan soyle zaman gectikce dahada buyuyecek ve tepkiside artacaktir. Yalana degil bunca zaman soylemedigine bile kizabilir

Ne kadardır sevgilisiniz yani ne zamandır yalan söylüyorsunuz? Bence bu önemli

Şöyle bi temizinden 6 7 ayı varsa ilişkinin ben asla affetmezdim. O kadar süredir aptal yerine konuyorum diye düşünürdüm

Merhaba, ben 22 yaşındayım sevgilim 20 yaşında ben tanıştığımız zaman bi yalan söyledim ama amacım ona yalan söylemek değildi sadece kompleks yaptım ve 20 yaşındayım dedim? Sizce gerçeği ona açıklamalı mıyım ne tepki verir?
Kadının 3 yaş büyük olması değil sorun yalan söylemiş olmanız.

Bence yol yakınken söyleyin. Abarttığınız kadar önemli bir şey değil. Ama yıllar sonra öğrenirse ufacık bir sorun olur sana ayrılık sebebi. Sen bana yalan söyledin falan der.
Kısaca hemen söyleyin derim 🙂

yalanı kapatmanın bir diğer yoluda daha büyük bir yalan olur sizin durumunuzda. aslında 2000 doğumlu oldugunuzu fakat evde doğduğunuzu kimliğe geç yazdırıldığınızı söyleyin. kimlik yaşım 2002 olduğu için sana öyle söyledim ve şimdi yaş tespit davası sürüyordu o sonuçlandı yani 2000li olarak yeni kimliğimi aldım de. niye hiç bahsetmedin derse ilk yaşı konuştuğumuzda boşluğuma gelmişti kimlik yaşım 2002 oldugu icin alışmışım 2002liyim demeye dersin. sonrasında unuttum şimdi dava sonuclanınca aklıma geldi paylaşmak istedim de.

X