sevgiliyle ne konuşulur, sizler ne konuşuyorsunuz :)

_sessizce_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2012
509
38
68
arkadaşlar benim uzun süredir bir erkek arkadaşım var fakat muhabbet edecek konu bulamıyorum:( napıyorsun, nasılsın seni çok özledim dışında konuşacak bir konu bulamıyorum. O yaz tatilinde inşaatta çalışıyor ben de tüm gün evdeyim desem ki günlük neler yaptığımızı konuşsak onlar da kısıtlı :( sizler ne yapıyorsunuz neler konuşuyorsunuz nasıl muhabbet kuruyorsunuz :26::26:

evde otururken de illaki bişiler yapıosundur ne biliim annenle konustukların tv de izlediin bişi gazetede okudugun bi hbr günlük seylerden bahsederken konu konuyu açar işte konusursunuz..sevgilin de mi konusacak konu bulamıo?

evde otururken de illaki bişiler yapıosundur ne biliim annenle konustukların tv de izlediin bişi gazetede okudugun bi hbr günlük seylerden bahsederken konu konuyu açar işte konusursunuz..sevgilin de mi konusacak konu bulamıo?

sanırım ikimizde bu konuda çok beceriksiziz :( ama haklısın bundan sonra günlük olaylara daha çok ağırlık verebilirim teşekkürler :)

günlük olaylardan farklı konulara geçiliyor istemesen bile:) ama konusmak içinde zorlama. tartışmaya kadar gidiyor muhabbet. erkek arkadaşım özellikle yorgunken çok yaşadım bu sıkıntıları

günlük olaylardan farklı konulara geçiliyor istemesen bile:) ama konusmak içinde zorlama. tartışmaya kadar gidiyor muhabbet. erkek arkadaşım özellikle yorgunken çok yaşadım bu sıkıntıları

yazın bu sıcağında sabahtan akşama kadar inşaatta çalışıyor kazandığı parayla da kışın okul masraflarını karşılıyor ailesinden pek destek almıyor yıllarca hep böyle olmuş:) onunla gurur duyuyorum bir yandan üstüne gitmek istemiyorum bir yandan da iletişimsizlik yüzünden ilişkimizde problem olsun istemiyorum :16::16: sanırım dediğiniz gibi günlük olaylardan konuşmalıyım fakat üstüne fazla gitmemeliyim zamanla şartlar daha iyi hale gelir :16::16:

çok haber okurum ben, aklımda kalan haberleri anlatırım.
erkekler siyaset sever, ben de seviyorum siyasi konuları oturur onları konuşuruz.
memleket meseleleri, bahçemdeki sokak kedilerim.
arabaları çok sever sevgilim, oturur saatlerce ilerde hangi arabayı alacağımızı
hangisini kaç sene kullanacağımızı, nerelerde tatil yapacağımızı konuşabiliriz.
ailemizde evde konuşulan bazı mevzuları, iş yerinde olan olayları, okuldaki olanları......
canım o kadar çok konuşacak şey var ki.
bazen hava bugün ne kadar sıcak cümlesinden bile bi bakıyor insan konu nerelere gitmiş.
sevgilinin konuşmaktan hoşlandığı şeyleri öğrenirsen daha kolay olacaktır:34:

bizde günün haberlerinden konuşuruz bu ara kadın ve erkek ilişkide ne ister ilişki düzgün olması için ne gerekir bunu konuşuyoruz asker olduğu için günü hep aynı ne yedin ne içtin konuşuyoruz ben evdeki olayları anlatırım.askerden sonra ne olcağını konuşuruz.valla laf lafı açıyo sürekli farklı şeyler çıkıyo ortaya..bazen bizde kitleniyoruz ee ee demeye başlıyoruz :) sonra yine gelecekle ilgili konu açıyoruz falan böyle

çok haber okurum ben, aklımda kalan haberleri anlatırım.
erkekler siyaset sever, ben de seviyorum siyasi konuları oturur onları konuşuruz.
memleket meseleleri, bahçemdeki sokak kedilerim.
arabaları çok sever sevgilim, oturur saatlerce ilerde hangi arabayı alacağımızı
hangisini kaç sene kullanacağımızı, nerelerde tatil yapacağımızı konuşabiliriz.
ailemizde evde konuşulan bazı mevzuları, iş yerinde olan olayları, okuldaki olanları......
canım o kadar çok konuşacak şey var ki.
bazen hava bugün ne kadar sıcak cümlesinden bile bi bakıyor insan konu nerelere gitmiş.
sevgilinin konuşmaktan hoşlandığı şeyleri öğrenirsen daha kolay olacaktır:34:

süper :52::52: Allah muhabbetinizi arttırsın :16::16:

Ben sevgilimle herseyi konusuyorum, hatta kiz arkadaslarimdan daha cok sey anlatiyorum ona. Sac/makyaj/giyimden tutunda siyaset/okul/is...
Bence kendini kasma, aklina geleni söyle. (Aklina kötü seyler geitrmeden :P)
Belki basta biraz zorlanirsiniz ama sonra ortak konular belirir zaten.

bizde günün haberlerinden konuşuruz bu ara kadın ve erkek ilişkide ne ister ilişki düzgün olması için ne gerekir bunu konuşuyoruz asker olduğu için günü hep aynı ne yedin ne içtin konuşuyoruz ben evdeki olayları anlatırım.askerden sonra ne olcağını konuşuruz.valla laf lafı açıyo sürekli farklı şeyler çıkıyo ortaya..bazen bizde kitleniyoruz ee ee demeye başlıyoruz :) sonra yine gelecekle ilgili konu açıyoruz falan böyle

ilişkiler üzerine konuşmak çok güzel bence de:16: siz yazdıkça aslında konuşacak ne çok şey olduğunu fakat sadece küçük başlangıçlar gerektiğini fark ettim çok çok teşekkürler:21::21:

Ben sevgilimle herseyi konusuyorum, hatta kiz arkadaslarimdan daha cok sey anlatiyorum ona. Sac/makyaj/giyimden tutunda siyaset/okul/is...
Bence kendini kasma, aklina geleni söyle. (Aklina kötü seyler geitrmeden :P)
Belki basta biraz zorlanirsiniz ama sonra ortak konular belirir zaten.

aynen aynen saç makyaj konuşurum hep saçımı ne renk boyatsam diye bile konuşurum öneride bulunur :) bende kız arkadaşlarımdan daha çok şey anlatıyorum :) ona ne yakışıyo bana ne yakışıyo . bazen dedikodu bilem yapıyorum :D

benim o kadar çenem düşüktür ki illa konuşucak bişiler bulurum:9:
kızmadıysam tabi eğer karşımda kine kızdıysam bir susarım pir susarım susuyorsam ters giden bişiler var demektir anlayana:)

Son düzenleme:
ilişkiler üzerine konuşmak çok güzel bence de:16: siz yazdıkça aslında konuşacak ne çok şey olduğunu fakat sadece küçük başlangıçlar gerektiğini fark ettim çok çok teşekkürler:21::21:

bu sitede kaçan kovalanırmı erkek ne ister diye bi çok konu okudum bu yüzden merak ediyorum gerçekten onun ne düşündüğünü dan diye ne düşünüyosun diyemiyorum tabi :) ilişki hakkında konuşmak güzel çünki ona göre yanlış yaptığın yerleri belirliyosun sonra aynı düşüncedemisin veya zıtmı düşünüyosun belirliyosun onun istedği şeylerigörüyosun tavsiye ederim.

genel olarak uzun süreli ilişkilerde bu sorun çok yaşanır .. sevgilimle çoğu zaman laf lafı açar öyle konuşuruz her telden muhabbetimiz vardır saç makyaj siyaset geleceğimizle ilgili hayal kurarız bazen sanki evliymiş gibi hadi aşkım oturup film izleyelim cips ve kolayı ben hazırlarım v.s tarzında muhabbetler çok renk ve heyecan katıyor ilişkiye:34:

Son düzenleme:
aynen aynen saç makyaj konuşurum hep saçımı ne renk boyatsam diye bile konuşurum öneride bulunur :) bende kız arkadaşlarımdan daha çok şey anlatıyorum :) ona ne yakışıyo bana ne yakışıyo . bazen dedikodu bilem yapıyorum :D

dedikodunun alasını yaparım :1:
hem erkekler kızlardan daha iyi dinleyici vallahi....
ee sevgilin sonuçta seni çekememezlik de yapmıyor...

bence konu sahibi arkadaşım bu önemli bir konu..
sonra adam sus pus sıkılır vallahi...
Sende kendini kötü hissedersin..

yeterince tavsiyeler verilmiş zaten, bende katılıyorum arkadaşlara :1:

saçından tut yediğin yemeğe kadar.. sonra aa yemek demişken de sevdiği yemeklerle ilgili konuş...
konuşurken camdan bakıyor ol uçak geçerse uçağa da binmek nasip olmadı de :) (bindiysen de uçak da ne iyi bir araç, vallahi kuş misali de :1: :1: )

yani konu konuyu illa ha ki açar..
kendini sürekli ne konuşacağız yaa diye şartlama, bir yandan aklından konu bulmak geçmesin...

akışına bırak ve çekinme bence :34:

ben vallahi o kadar çok konuşurum ki arada nefes al istersen diye susturulurum :17:

saçından tut yediğin yemeğe kadar.. sonra aa yemek demişken de sevdiği yemeklerle ilgili konuş...
konuşurken camdan bakıyor ol uçak geçerse uçağa da binmek nasip olmadı de :) (bindiysen de uçak da ne iyi bir araç, vallahi kuş misali de :1: :1: )

kendini sürekli ne konuşacağız yaa diye şartlama, bir yandan aklından konu bulmak geçmesin...

ben vallahi o kadar çok konuşurum ki arada nefes al istersen diye susturulurum :17:

gece gece güldürdün beni çok yaşa ya :) benim çevremde kim ne yapmış kim ne demiş kim kime bakmış kim evlenmiş hepsini bilir kimi sevmem kime uyuz olurum falan :D:D çok güzel dinliyoda azcıkta katılsa :D:D bazen onlarda dedikodu yapıyo amaaa :D:D bayıldım sana ya :)

Sanırım bu konu bulamama sorunu sesli konuşmadan çok mesajlaşırken ortaya çıkıyor. Daha doğrusu bizde kendisini daha çok yazışırken gösteriyor. İkimiz de tıkanıyoruz. "Anladım", "peki", ":)" lar havada uçuşuyor. Deli oluyorum deliii.

çok güzel ya :) denedikten sonra sonuçlarını yazarım :):4:

Back
X