Demek ki ders çalışmak yerine birbirinizle çok konuşuyorsunuzMerhaba, sevgilimle 15 aydır süren bir ilişkim var 19 yaşındayız ileriyi beraber yani ciddi düşünüyoruz, birbirimize çok bağlandık ve her zaman her sıkıntıda birbirimizin yanında olduk. Geçen yıl lisemiz bitti fakat biz şuan tekrardan YKS için hazırlanıyoruz ve 3 ay kaldı bu yüzdende erkek arkadaşım sınava kadar ara verelim görüşmeyelim çünkü çalışamıyoruz benim odağım sana kayıyor sen beni mental olarak çok rahatlatıyorsun o yüzden stres zorunluluk baskı hissetmiyorum ve haliyle çalışmıyorum rahat takılıyorum daha iyi bi gelecek geleceğimiz için şuan bunu yapmak zorundayız dedi. siz ne düşünüyorsunuz mantıklı mı sizce bu?
kendisinin ilk hedefi pmyö ve ardından pöh yani sınavdan sonraki süreç bizim için çok daha zor olacak gibi gözüküyorKesinlikle çok mantıklı canım sende kendini 3ay derslere ver aynı yeri kazanırsınız belki
Pmyo için mi çok çalışması gerekiyormuşkendisinin ilk hedefi pmyö ve ardından pöh yani sınavdan sonraki süreç bizim için çok daha zor olacak gibi gözüküyor
pmyö için bir sıkıntı çıkarsa diye 4 yıllık bir bölümde kazanmaıs gerekiyor yani kendisini garantiye alabilmek içinPmyo için mi çok çalışması gerekiyormuş
Ben de tıp falan hedefliyor sandım.
Şu mesajı görene kadar çok kasmayın, zaten üniversitede ayrı yerlere gidince ikiniz de yeni limanlara yelken açacaksınız diyecektim ama vazgeçtim.
Valla gerçekten ders çalışıyorsa helal olsun çocuğa gerçekten mantıklı bir hareketMerhaba, sevgilimle 15 aydır süren bir ilişkim var 19 yaşındayız ileriyi beraber yani ciddi düşünüyoruz, birbirimize çok bağlandık ve her zaman her sıkıntıda birbirimizin yanında olduk. Geçen yıl lisemiz bitti fakat biz şuan tekrardan YKS için hazırlanıyoruz ve 3 ay kaldı bu yüzdende erkek arkadaşım sınava kadar ara verelim görüşmeyelim çünkü çalışamıyoruz benim odağım sana kayıyor sen beni mental olarak çok rahatlatıyorsun o yüzden stres zorunluluk baskı hissetmiyorum ve haliyle çalışmıyorum rahat takılıyorum daha iyi bi gelecek geleceğimiz için şuan bunu yapmak zorundayız dedi. siz ne düşünüyorsunuz mantıklı mı sizce bu?
Şu sınavlara çalışcam bahanesi ile ara veren kim varsa istediği okulu kazanamadı, ve başkaları ile evliler.Pmyo için mi çok çalışması gerekiyormuş
Ben de tıp falan hedefliyor sandım.
Şu mesajı görene kadar çok kasmayın, zaten üniversitede ayrı yerlere gidince ikiniz de yeni limanlara yelken açacaksınız diyecektim ama vazgeçtim.
Bahane sunmayanlar da evlenemedi zatenŞu sınavlara çalışcam bahanesi ile ara veren kim varsa istediği okulu kazanamadı, ve başkaları ile evliler.
Yok onların bir kısmı evlendi. Bahane sunanları hiç göremedik bir daha yan yana.Bahane sunmayanlar da evlenemedi zaten
Polis Meslek Yüksek Okulupmyö ne ?
ben o işlerden çıkalı 19 sene falan oldu, biri açıklasın..
benim lisedeki sevgilim de tıp hedefliyorum, derslerime odaklanmam lazım demişti.
gerçi o çok iyi bir okul kazandı ve tanınan da bir doktor oldu ama başkasıyla evlendi :)
geçenlerde boşanmış, ekledi instgramdan o ayrı bir mevzu. ama o zaman bu bahane ile ara verilmesine çok üzülmüştüm.
Polis meslek yüksek okulu yanlış hatırlamıyorsam. Oha bu arada, adam nasıl boşta kaldıysa fi tarifinden kalma eski sevgiliyi eklemiş.pmyö ne ?
ben o işlerden çıkalı 19 sene falan oldu, biri açıklasın..
benim lisedeki sevgilim de tıp hedefliyorum, derslerime odaklanmam lazım demişti.
gerçi o çok iyi bir okul kazandı ve tanınan da bir doktor oldu ama başkasıyla evlendi :)
geçenlerde boşanmış, ekledi instgramdan o ayrı bir mevzu. ama o zaman bu bahane ile ara verilmesine çok üzülmüştüm.
Polis meslek yüksek okulu yanlış hatırlamıyorsam. Oha bu arada, adam nasıl boşta kaldıysa fi tarifinden kalma eski sevgiliyi eklemiş.
Bu herifler neden böyle yav, 20 yıl geçmiş nerdeyse. İnsan düşünür belki evlendı kadın, belki çocuğu var. Belki hanzo bir kocası var, benim eklemem arıza çıkartır diye.aslında çok tatlı bir ergenlik aşkıydı. sınav dönemine kadar mesela beni arar - ki o zaman cep telefonları yoktu - ev telefonunda gitar çalar şarkı söylerdi.
ama tabi lise son, o dönem öss stresleri derken konu değişti :)
Bu herifler neden böyle yav, 20 yıl geçmiş nerdeyse. İnsan düşünür belki evlendı kadın, belki çocuğu var. Belki hanzo bir kocası var, benim eklemem arıza çıkartır diye.