• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgiliyi harita üzerinden takip etme...

Cadillac

Sende Özledin Değilmi ?
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2012
270
-17
318
İstanbul
Merhaba kızlar ;

Yakın zaman önce sözlendim Ve şuan herşey yolunda gibi gözüküyor tabi bir sorun haricinde.
Akıllı telefonlar sayesinde artık herşeyi yapabiliyoruz.

Sözlümün bugün izin günü bana farklı bir yerde olduğunu söyledi
Ama şuan baktığımda hiç alakasız bir yerde olduğunu gördüm
1 kaç hafta öncede buna benzer bir olay yaşadık.
Ve bir şekilde ortaya çıkardım
Geçerli bir sebebi olduğu için affettim
Defalarca özür diledi bir daha asla böyle birşey ile karşına gelmeyeceğim dedi.
Ama bugünde aynısını yaptı, yapıyor.
Sizce ne yapmalıyım ?

Son düzenleyen: Moderatör:
O nasıl şey öyle yahu, bir ben mi bilmiyorum yoksa.

Merhaba kızlar ;

Yakın zaman önce sözlendim Ve şuan herşey yolunda gibi gözüküyor tabi bir sorun haricinde.

Sizce ne yapmalıyım ?

mesajını okuyunca yüzümde bir tebessüm oluştu nedense

rahat bıraksakmı acaba erkekleri biraz..

bak onca yıllık evli biri olarak sana tavsiyem,

şüphelerin varsa ve bu şüpheler sonunda nişanlından ayrılacaksan takip et,

ha yok ben affederim onu diyorsan,sadece hayatı kendine zehir edersin..

latitude'denmı takıp edıyorsunuz

bızdde o program var , bende arada esıme bakıyorum 3 vardıya calısıyor ıste ona gore salatyı vs hazırlıyorum ama cogu zaman alakasız yerlerde onceden gıttıgı yerlerde dondugunu dusunuyorum cunku adam 5 dk sonra eve gelıyor

guncel calıstıgından emınımısın?

o nasıl bir şeymiş ya......teknolojı ilerledıkce her şeyın suyu çıkıyor.......insan bu sekılde hıc rahat olamaz ki.......şahsen ben bana yapılmasını istemezdim....:19::19:

latitude'denmı takıp edıyorsunuz

bızdde o program var , bende arada esıme bakıyorum 3 vardıya calısıyor ıste ona gore salatyı vs hazırlıyorum ama cogu zaman alakasız yerlerde onceden gıttıgı yerlerde dondugunu dusunuyorum cunku adam 5 dk sonra eve gelıyor

guncel calıstıgından emınımısın?

Güncel evet şuan olduğu sokağa kadar görebiliyorum Yanındayken bile defalarca denedim :)

Güncel evet şuan olduğu sokağa kadar görebiliyorum Yanındayken bile defalarca denedim :)

bende denıyorum bazen oluyor bazen olmuyor meselabenım esım suanda evımızde ve uyuyor
ıstersen bırde ben bakayım nerede cıkıcak veya evdemı cıkıcak?

pekı sabıtmı yuruyormu? bulundugu mesafeden cokmu uzak

benım kuzenımde erkek arkadasını tkaıp eıdyor ama cocugun haberı yok bır keresınde onu bılmem ne parkında gordu (ucumzude yanı ıs yerınde calısıyoruz) cocuk sabah ıse gec kaldı kıyametlerı kopardı yok senı ruyamda gorudm bılmem ne parkında ıcmıs ıcmıs sızmıssın dıye (megersem cocuk evde uyuya kalmıs) yanı her zaman emın ol dogruyu vermıyor
hem ısterse aranmayı kapatabılır v eya kendını olmadıgı bır yerde gosterebılırz yanı evde ısaretler harıtayı anasının gozune gıder sen bakarsın evde oldugunu gorursun :25:

tırstım şu an ya eşim arıyor nerdesin diye otobüsteyim diyorum,oysaki yalan o sırada kabinde elbise deniyorum..

yok ya bu kadar müdahalede fazla be..

Bu nedır ya pes vallahı
nedır bu ınsanları takıp etme olayı anlamıs degılım
guvenmıyorsan bıtır
karsı taraf ıcın onur kırıcı bır durum
hayatı kendınıze zehır etmekten baska bır ıse yaramaz
yapacak ınsan bır sekılde yıne yapar
takıp edıldıgını ogrenınce bu sefer daha kontrollu davranacak yalana basvuracak
bana yapılmasını asla ıstemezdım:19::19::19::19::19::19:

bende denıyorum bazen oluyor bazen olmuyor meselabenım esım suanda evımızde ve uyuyor
ıstersen bırde ben bakayım nerede cıkıcak veya evdemı cıkıcak?

pekı sabıtmı yuruyormu? bulundugu mesafeden cokmu uzak

benım kuzenımde erkek arkadasını tkaıp eıdyor ama cocugun haberı yok bır keresınde onu bılmem ne parkında gordu (ucumzude yanı ıs yerınde calısıyoruz) cocuk sabah ıse gec kaldı kıyametlerı kopardı yok senı ruyamda gorudm bılmem ne parkında ıcmıs ıcmıs sızmıssın dıye (megersem cocuk evde uyuya kalmıs) yanı her zaman emın ol dogruyu vermıyor
hem ısterse aranmayı kapatabılır v eya kendını olmadıgı bır yerde gosterebılırz yanı evde ısaretler harıtayı anasının gozune gıder sen bakarsın evde oldugunu gorursun :25:

Takip ettiğimi bilmiyor eğer bilseydi oda bana bakardı :)
Bunun farkında değil ve güncel olduğundan çok eminim
İşaretleme gibi bir şansı yok mutlaka neredeyse orada gösteriyor

Takip ettiğimi bilmiyor eğer bilseydi oda bana bakardı :)
Bunun farkında değil ve güncel olduğundan çok eminim
İşaretleme gibi bir şansı yok mutlaka neredeyse orada gösteriyor

bende esıme baktım oda evde gozukuyor :)

valla bılemedım bu takıp etmek degıl bende ara sıra bakarım asdece onu degıl arkadaslarımada bakarım :55:

Merhaba kızlar ;

Sizce ne yapmalıyım ?

sen sözlenmişsin ama zerre kadar güvenmiyorsun bu adama,ha zamanında güvenini sarsacak birşey yapmıs olabilir ama o zaman neden sözlendin diye sorarlar insana

veh , ablacım sen naptın ya.. :37:

adamı izleme zaten , bi yere gidiyorum der vazgeçer yolu değişir , işi çıkar bilmem nolur..

mesela dün atm ye gidicez dedim sevgilime ,param varmış vazgeçtim başka yere gittim , an be an da haber vermedim ne gerek var , sorsan atmye kadar gittim biliyodur..

Şimdi ortaya çıkarsan yine geçerli bi sebebi vardır zaten..Bu kadar güvenmemeye, takip etmeye gerek yok ki..

sen sözlenmişsin ama zerre kadar güvenmiyorsun bu adama,ha zamanında güvenini sarsacak birşey yapmıs olabilir ama o zaman neden sözlendin diye sorarlar insana

Siz eşinize güveniyorsunuzda neden bu başlık ilginizi çekti merak ettim açıkcası :1:
Nasıl yapılır öğrenmek içinmi yoksa takip ediliyormuyum acaba diyemi ???

Back
X