Sevgiliye yazmayi unutmak.

Gicik oluyorum yahu. Bana isim var dediginde hic rahatsiz bile etmem ama saatlerce yazmadi megerse fitnessa girmis sac kestirmis yemek yemis ustune arkadasa ziyarete gitmis. Gelmis birde yazmayi unuttum diyor. Haber vermeyi gectim. Insan sevgilisine yazmayi unuturmu ya bana cok tuhaf geliyor. 7 24 konussam bana yetmez acaba bende mi bi sorun var cok bunaltmiyorumda

Bende çok sinir oluyorum ona aynı durum bende de var ve artık çok sıkıldım

Gündüz mesai saati unutabilir yoğunluktan.

Ama gece olup eve gelince yazmalı bence. Uzun zaman yazamayacaksa da haber vermeli.

Bende de var buna benzer bir tane. Sözde whatsapp'ta yazışıyoruz. Muhabbetin ortasında kayboluyor, 3 dk geçiyor yok, 5 dk geçiyor yok. 20 dk geçiyor yok. Bu arada ben elimde telefon bekliyorum!
En sonunda ben yatıyorum yazıyorum. Ya da şu işi yapmam lazım, çıkıyorum yazıyorum.
5-10 dk sonra yazıyor. Kusura bakma, üstümü değiştirdim, duşa girdim vs. Be mübarek adam, giderken haber versene, beni elimde telefon bekletiyorsun.
Daha önceden yazmıştım yine, ben bilmemne yapıcam çıkıyorum, en azından birimiz haber versin di mi diye. Ama nato kafa nato mermer. Gene değişen bişey yok.

Biletini kesiyor yavaş yavaş, haberi yok

ozellikle geceleri uykuluyken mesaji okuyorum sonra kafamdan bi cevap olusturup telefonu birakip daliyorum.sonra gorunce de ama ben sunu sunu yazmistim diyorum yazmamisim megerse, ya da gonder tuuna basilmamis oluyo,ya da mesaji okuyorum sonra yazamadan araya bi is giriyo biri bisry soyluyo sonra unutuyorum bu niye yazmadi diye bakarken hatirliyorum yazamadigimi olabileek seyler bunlar

Tuhhh kusura bakmayın begendiremedm mi. Bidahakine kız kardesim kocamla kaçtı beraber annemi dövdüler diye konu açarım begenirsn inşallah. Hay allahım ya bos laf bekcisisinz yemin ederim.
bos isler bekcisi sensin bence cok belli burada seninle tartısmayacağım alıntı yapma bidaha nerden biliyorsun dediğin tarzda konulara yorum yaptığımı takip ettiğimi.

Tuhhh kusura bakmayın begendiremedm mi. Bidahakine kız kardesim kocamla kaçtı beraber annemi dövdüler diye konu açarım begenirsn inşallah. Hay allahım ya bos laf bekcisisinz yemin ederim.
ayrıca gelip senin kimseye burada bos bekcicisisiniz diye hakaret etmeye hakkın yok nereden görüyorsun insanlara hakaret etme hakkını kendinde burada bdv konularını okuyan herkes bosbekcisi ozaman ayrıca bosbekcisi ne demek ya ne anlamsız bir kelime.yorumumda hakaret iceren asağılayan bir icerik yoktu farkındaysan,bukadarından da hemen rahatsız olup hakaret edeceksen konu acmayacaksın ozaman.madem biz bosbekcisiyiz o da ne demekse artık senin ne isin var ozaman bosbekcilerinin icinde

Ben unutmam da o unutuyor... Bence saçma unutması düşünsenize ben mesaj atıyorum benim mesajımı okuyor ama bana cevap yazmayı unutuyor mantıksız açıkçası.

Her dakika mıç mıç konuşmak hiç iyi değil.
Unutulabilir tabi doğal her dakika yazmak zorunda değil kimse..
ben de ilişkimde sürekli konuşmuyorum.

Tabikii hele de iş yoğunluğu başından eksik olmayınca.Merak ediyor insan ama sonra geri dönüş yaptığında sorun kalmıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…