Sevgiliye hediye..

Socialworker

...
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2017
77
48
3
Merhabalar, aynı konuyu burda da açmak istedim 4 senelik bir ilişkim var tabi güzel olan üzücü olan günlerimiz var bizimde. Iki ay sonra yıldönümümüz ve sevgilime güzel bir hediye hazırlamak istiyorum. Biraz zaman ve emek verecegim birşey istiyorum ama pek fikif gelmedi aklıma bende buraya yazıp sizlerin fikirlerini almak istedim. Bana yardımcı olur musunuz ?

Bu arada ben 24 o 25 yaşında.

Şimdiden teşekkür ederim.

Valla bizimde 2 ay sonra 4sene bitiyor. Ben bu zamana kadar ayakkabı,mont,hırka,kazak,gömlek,pantolon,saat,sevgiliye özel kurabiyeler, özel kutular, tıraş takımı , kişisel bakım setleri almıştım belki sana fikir olur banada fikir verir misiniz?

Bence yeni yılın en alternatif hediyesi Viski Taşı. Her erkeğin delireceği bir hediye. İnternet sitelerinde satılan Çin malı ürünlerin kargo süresi ve kalitesi için bir şey diyemeyeceğim ama instagramdan sstış yapan Cube & Cold viski taşı için çok şey söyleyebilirim. Gerek kargo süresi (2gün), gerek malzeme ve çeşitliliği, gerek ilk yerli üretim olması, gerekse mükemmel kutusu ve paketlenişi sizi bu ürünü almaya iten nedenler arasında olabilir. Eşinize, kardeşinize, babanıza, patronunuza alabileceğiniz çok şık bir hediye.
Not: Viski taşı nedir? İçkinizi sulandırmadan soğutarak daha keyifli bir içim sağlayan doğal aparat.

Ne kadar gerekli bir şey, bu düşünceniz için sizi kutlarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…