• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgiliye hediye fikri (zor biri)

Eğer takı kullanıyorsa bütçeye göre gümüş veya altın bir şey alabilirsin. Uzun süre kullanır.

Erkeğe altın ne hediye alınabilir bulamadım.

Evlilik teklifi yaparken kadına çeyrek altın takan adam karikatürü geldi aklıma.
Sevgililer gününde çeyrek alan Sami abi var bir de. ( Hatırlamayanlar netten arasın , karikatür koymanın telifi 32 bin tl imiş )

Sevgiliye ne hediye alabilirim doğum gününe( postayla göndermelik). Daha önce cüzdan,parfüm, forma, kıayfet, ayakkbı, saat, maç bileti, birlikte olduğumuz anı albümü vs aldım. Hiçbir eksiğide yok, herşeyi fazlasıyla var. Birlikte yapabileceğimiz bir aktivite olmaz. Çünki yokum ben o dönemde, ayrı olacağız oyüzden postayla göndereceğim ona. Fikirlerinizi bekliyorum

Unutamayacağı ama klasis olmayan bi hediye olabilir
Çeyrek al konu sahibi , hem akarı kokarı yok hem de akılda kalan bir hediye olur. 😎

Biz hediye isini biraktik esimle 3 senedir falan.Ozel gunlerde tatil ayarliyoruz ortak.Kizin dogum gunleriini de ozel kutlama vs yapmayip tatile cikiyoruz.1 yasini kutladik sadece.Ben olsam o zmanda yaninda olamayacaksam 1 hafta 10 gun oncesine bi tur vs ayarlarim.Enguzel hediye.

Tamamen bütçeye ve karşınızdakinin kişiliğine bağlı ama bu. Mesela romantik hediye mi sever yoksa direkt kullanışlı olması mı önemli onun için? Bütçe min-max değeri kaç?
Romantik, kullanışlılığı geçiyorum. Bütçede yüksek aslında..

B***** int sitesinde ünlü markalarda güzel indirim var ben bugün ayakkabı aldım baya yerli marka fiyatına
Sevgiliye ne hediye alabilirim doğum gününe( postayla göndermelik). Daha önce cüzdan,parfüm, forma, kıayfet, ayakkbı, saat, maç bileti, birlikte olduğumuz anı albümü vs aldım. Hiçbir eksiğide yok, herşeyi fazlasıyla var. Birlikte yapabileceğimiz bir aktivite olmaz. Çünki yokum ben o dönemde, ayrı olacağız oyüzden postayla göndereceğim ona. Fikirlerinizi bekliyorum

Unutamayacağı ama klasis olmayan bi hediye olabilir

Bu dogumgunumde konuştuğum çocuk mektup yazıp ikimizin ortak geçirdiği keyifli bir ani var, onu çizip 6 sayfalık bir kitap haline getirmişti ^^ hayatımda aldığım en güzel hediyelerden biriydi. Üç gün ağzımda gulumsemeyle gezdim.
Başka diyardan olduğu için ve kiraladığım posta kutusunun boyutu küçük olduğu icin mektupla gonderilecek bir şey denemiş ve bunu yapmış.

Madem amacın bu, bunu öneririm ^^ fikir olsun istersen benimkinden bir parça örnek atabilirim
Onun dışında eski bir sevgilim en sevdiğim çocuk kitabının (küçük çaplı) koleksiyonunu yapıyorum, ama Arapçasıni bulamamıştım. Kendi çevirip yazıp bir de resimlemisti. Ayrılalı 8 sene oldu o kitap hala kitaplığımin nadide bir parçası . Bir koleksiyonu varsa , ya da biriktirdiği şeyler onlara elemegi ekleme yapabilirsin
Onun dışında ben eski sevgilimin birine kupaya onu ve üç kedimizi cizdirmistim. Çok benzemisti- özellikle keidler:) üstüne de kedi babası diye ismini yazdırmıştım. Benden olaylı ayrıldı ama bence kupasını atmiyordur hala,çünkü gerçekten çok duygulanmisti alınca.
Onun disinda bana anılarımizi çizen çocuğa ben tamamen kendi ellerimle gözlük kılıfı dikmistim,bir de onu anlatan bir hayvan var, kanaviçe ile onu işlemiştim. Aslında o hayvan olduğunu anlamamış bile 😂😂 sonradan ben soyleyince ve o gözle bakınca gördü ama olsun. Sonuçta kullanisli bir hediye:) hem ilk defa dikiş makinası kullandığım için ona özel olmuştu. Ha bir de aynı cocuk çok soğuk bir ülkede yaşıyor. O yüzden elime sis ve yün alıp ona devasa bir şapka örmüştüm Noel hediyesi diye:) hiç zor değil, elişine yatkın olmamama Ragmen YouTube videosu izleyip bir buçuk günde bitirdim. Bu da şirin olabilir.
Şimdilik ilk aklıma gelenler bunlar. İnsan istesin binlerce hediye fikri bulur ya, bence bir Pinterest aç, hediye yaz, karşına çıkan sayfalardan gönlünce şeyler bulabilrisi
Ay bana atar mısınız? Fikir çok hoşuma gitti.

Back