Bu dogumgunumde konuştuğum çocuk mektup yazıp ikimizin ortak geçirdiği keyifli bir ani var, onu çizip 6 sayfalık bir kitap haline getirmişti ^^ hayatımda aldığım en güzel hediyelerden biriydi. Üç gün ağzımda gulumsemeyle gezdim.
Başka diyardan olduğu için ve kiraladığım posta kutusunun boyutu küçük olduğu icin mektupla gonderilecek bir şey denemiş ve bunu yapmış.
Madem amacın bu, bunu öneririm ^^ fikir olsun istersen benimkinden bir parça örnek atabilirim
Onun dışında eski bir sevgilim en sevdiğim çocuk kitabının (küçük çaplı) koleksiyonunu yapıyorum, ama Arapçasıni bulamamıştım. Kendi çevirip yazıp bir de resimlemisti. Ayrılalı 8 sene oldu o kitap hala kitaplığımin nadide bir parçası . Bir koleksiyonu varsa , ya da biriktirdiği şeyler onlara elemegi ekleme yapabilirsin
Onun dışında ben eski sevgilimin birine kupaya onu ve üç kedimizi cizdirmistim. Çok benzemisti- özellikle keidler:) üstüne de kedi babası diye ismini yazdırmıştım. Benden olaylı ayrıldı ama bence kupasını atmiyordur hala,çünkü gerçekten çok duygulanmisti alınca.
Onun disinda bana anılarımizi çizen çocuğa ben tamamen kendi ellerimle gözlük kılıfı dikmistim,bir de onu anlatan bir hayvan var, kanaviçe ile onu işlemiştim. Aslında o hayvan olduğunu anlamamış bile
sonradan ben soyleyince ve o gözle bakınca gördü ama olsun. Sonuçta kullanisli bir hediye:) hem ilk defa dikiş makinası kullandığım için ona özel olmuştu. Ha bir de aynı cocuk çok soğuk bir ülkede yaşıyor. O yüzden elime sis ve yün alıp ona devasa bir şapka örmüştüm Noel hediyesi diye:) hiç zor değil, elişine yatkın olmamama Ragmen YouTube videosu izleyip bir buçuk günde bitirdim. Bu da şirin olabilir.
Şimdilik ilk aklıma gelenler bunlar. İnsan istesin binlerce hediye fikri bulur ya, bence bir Pinterest aç, hediye yaz, karşına çıkan sayfalardan gönlünce şeyler bulabilrisin