Akıllı saati varAkıllı saat alabilirsiniz
Bunların hepsini daha önce aldımBen sevgilime yurt dışından çocukluk yastığına benzer bir şey sipariş etmiştim. Bu biraz duygusal bir hediye ama sonrasında çok güzel bir markadan deri gümüş karışımı bir bileklik aldım. Saat, güneş gözlüğü falan da aldım. Bunlar fikir olabilir. Gömlek çanta aldığım da oldu spor ayakkabı da.
ne yazsalar almışsınız.merak ettim bu sevgili kaç yıldan beri hayatınızda?Bunların hepsini daha önce aldım
Saydıklarınız güzel fikir ama ben arkadaşıyla anısı değil benimle olsun istiyorum. Cidden ne alacağımı şaşırdımHani şu çevrenizin beğenmediği sevgilinize mi alacaksınızşimdi her şeyi olan birine ürün almanın çok bir mantığı yok daha çok onun değer verdiği şeylere odaklanın unutamadığınız bir anınızı hatırlatacak şeyler, veya bi koleksiyonu varsa onun için bir şey alınabilir, herkesin bin tane de olsa doymayacağı şeyler vardır onlardan olabilir, son zamanlarda kırdığı bozduğu kaybettiği ve bu sebeple üzüldüğü kafasına taktığı bişey olabilir. Biraz son zamanlarda yaşadığı üzüntülerini bir gözden geçirin o üzüntüsünü geçirecek bir fikir olabilir oralarda. Arkadaşlarıyla gidebileceği katılabileceği tatil maç konser bileti olabilir ya da beraber olacağınız gün için bir organizasyon yapar onu arar o gün giyeceği şeyleri hediye alırsınız vs
Sadece doğum gününde değil, normal günlerdede sık sık alırız birbirimizene yazsalar almışsınız.merak ettim bu sevgili kaç yıldan beri hayatınızda?
Ay ne güldümBu kadar şeyi 15 yıllık kocama almadım . Biraz fazla olmuş bence . Çorap al daha da para harcama .
Ay ne güldümama değer ona..
Ay ne güldümama değer ona..
Şu konuda bahsettiğiniz kişi değil mi?Merhaba, uzun bi suredir iliskim var. Cok guzel geciyordu. Ta ki, ailem ve arkadaslarimla tanistirana kadar. Hickimse bizi yakistirmiyor. Okadar olumsuz kotu yorum aldim ki.. halbuki baya mutluydum onunla. Ama artik ondan suphe duyuyorum sanirim.. haklilarmi? yakismiyormuyuz? Buarada karakter olarak degil tip olarak yakistirmiyolar bizi. Konu sadece bundan ibaret..
Yerimde olsaniz ne yapardiniz? En dogru karari almak istiyorum, acele karar vermek istemiyorum. Nasil anlarim kendi hislerimi...
Madem amacın bu, bunu öneririm ^^ fikir olsun istersen benimkinden bir parça örnek atabilirimUnutamayacağı ama klasis olmayan bi hediye olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?