Sevgiliye hediye fikri (zor biri)

kozelo

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2022
33
54
3
Sevgiliye ne hediye alabilirim doğum gününe( postayla göndermelik). Daha önce cüzdan,parfüm, forma, kıayfet, ayakkbı, saat, maç bileti, birlikte olduğumuz anı albümü vs aldım. Hiçbir eksiğide yok, herşeyi fazlasıyla var. Birlikte yapabileceğimiz bir aktivite olmaz. Çünki yokum ben o dönemde, ayrı olacağız oyüzden postayla göndereceğim ona. Fikirlerinizi bekliyorum

Unutamayacağı ama klasis olmayan bi hediye olabilir

Ben sevgilime yurt dışından çocukluk yastığına benzer bir şey sipariş etmiştim. Bu biraz duygusal bir hediye ama sonrasında çok güzel bir markadan deri gümüş karışımı bir bileklik aldım. Saat, güneş gözlüğü falan da aldım. Bunlar fikir olabilir. Gömlek çanta aldığım da oldu spor ayakkabı da.

Bunların hepsini daha önce aldım

Hani şu çevrenizin beğenmediği sevgilinize mi alacaksınız şimdi her şeyi olan birine ürün almanın çok bir mantığı yok daha çok onun değer verdiği şeylere odaklanın unutamadığınız bir anınızı hatırlatacak şeyler, veya bi koleksiyonu varsa onun için bir şey alınabilir, herkesin bin tane de olsa doymayacağı şeyler vardır onlardan olabilir, son zamanlarda kırdığı bozduğu kaybettiği ve bu sebeple üzüldüğü kafasına taktığı bişey olabilir. Biraz son zamanlarda yaşadığı üzüntülerini bir gözden geçirin o üzüntüsünü geçirecek bir fikir olabilir oralarda. Arkadaşlarıyla gidebileceği katılabileceği tatil maç konser bileti olabilir ya da beraber olacağınız gün için bir organizasyon yapar onu arar o gün giyeceği şeyleri hediye alırsınız vs

Saydıklarınız güzel fikir ama ben arkadaşıyla anısı değil benimle olsun istiyorum. Cidden ne alacağımı şaşırdım

Ay ne güldüm ama değer ona..
Şu konuda bahsettiğiniz kişi değil mi?
Gerçekten ne hissettiğiniz konusunda çelişkileriniz var …. Ona verebileceğiniz en büyük ve güzel hediye net bir duruşunuz olması olur.

ben nisanlima herhalde 10 tane ayakkabi almisimdir bu zamana kadar. bir kez alinan hediye bir daha alinmaz diye bir sey yok bence. giyeceginden emin oldugunuz bir seyi alin gonderin su devirde kiyafet almak baya mantikli. mesela tarzina gore ya kaliteli bir polo yaka ya da direkt les benjamins tshirt alin. nike sweatpantlere bakabilirsiniz.

Bu dogumgunumde konuştuğum çocuk mektup yazıp ikimizin ortak geçirdiği keyifli bir ani var, onu çizip 6 sayfalık bir kitap haline getirmişti ^^ hayatımda aldığım en güzel hediyelerden biriydi. Üç gün ağzımda gulumsemeyle gezdim.
Başka diyardan olduğu için ve kiraladığım posta kutusunun boyutu küçük olduğu icin mektupla gonderilecek bir şey denemiş ve bunu yapmış.
Unutamayacağı ama klasis olmayan bi hediye olabilir
Madem amacın bu, bunu öneririm ^^ fikir olsun istersen benimkinden bir parça örnek atabilirim
Onun dışında eski bir sevgilim en sevdiğim çocuk kitabının (küçük çaplı) koleksiyonunu yapıyorum, ama Arapçasıni bulamamıştım. Kendi çevirip yazıp bir de resimlemisti. Ayrılalı 8 sene oldu o kitap hala kitaplığımin nadide bir parçası . Bir koleksiyonu varsa , ya da biriktirdiği şeyler onlara elemegi ekleme yapabilirsin
Onun dışında ben eski sevgilimin birine kupaya onu ve üç kedimizi cizdirmistim. Çok benzemisti- özellikle keidler:) üstüne de kedi babası diye ismini yazdırmıştım. Benden olaylı ayrıldı ama bence kupasını atmiyordur hala,çünkü gerçekten çok duygulanmisti alınca.
Onun disinda bana anılarımizi çizen çocuğa ben tamamen kendi ellerimle gözlük kılıfı dikmistim,bir de onu anlatan bir hayvan var, kanaviçe ile onu işlemiştim. Aslında o hayvan olduğunu anlamamış bile sonradan ben soyleyince ve o gözle bakınca gördü ama olsun. Sonuçta kullanisli bir hediye:) hem ilk defa dikiş makinası kullandığım için ona özel olmuştu. Ha bir de aynı cocuk çok soğuk bir ülkede yaşıyor. O yüzden elime sis ve yün alıp ona devasa bir şapka örmüştüm Noel hediyesi diye:) hiç zor değil, elişine yatkın olmamama Ragmen YouTube videosu izleyip bir buçuk günde bitirdim. Bu da şirin olabilir.
Şimdilik ilk aklıma gelenler bunlar. İnsan istesin binlerce hediye fikri bulur ya, bence bir Pinterest aç, hediye yaz, karşına çıkan sayfalardan gönlünce şeyler bulabilrisin

Kaç yaşındasın bilmiyorum ama hiçbir erkek bu kadar şeye değmez . Kendini çok bir şey zanneder . Kendini bulunmaz Bursa kumaşı zanneder . Sonrasında da yeterli gelmez ne yaparsan yap . Hamama gidin beraber bence . Kese attırın , aromatik yağlarla masaj yaptırın . Ohh mis gibi olur .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…