Merhaba Hanımlar
Arkadaşımın yaşadıklarını anlatıyorum.
Yazdıklarınız bizim için çok önemli
Arkadaşım küçük bir ilçede öğretmen ve ailesiyle yaşıyor.
Sessiz sakin kendi halinde bir kız.
4 aydır görüştüğü biri var. Çocuk okulunu uzatmış stajyer avukatlığını bu yıl bitirdi ancak şu an işsiz 30 yaşında.Adı x olsun
Arkadaşımdan daha önce 10.000 ₺ para almış.Durumum çok sıkışık babamdan harçlık istememiyorum diyerek. Bugune kadar gittikleri her mekanda arkadaşım Ödemiş hep hesapları.
Hep arkadaşım almış hediye vs.
Hatta x in bir arkadaşının düğününe giderken arkadaşıma çeyrek altın aldırmış.
Kızı da götürmemiş düğüne.Erkekler var vs diyerek susturmuş. Zaten tuhaf biri bana göre.Arkadaşımın instagram hesabında takip ettiklerinden tutunda giyimine gülüşüne makyajına yasaklar koymuş birisi.
Yaşanılan yer küçük olduğu için arkadaşım yeni insanlarla tanışamayacağını düşünüyor vazgeçemiyor x ten.
Yıllardır kendi kriterlerine uygun birisi çıkmadı karşısına evlenmeyi çok istediği için x in yanlışlarına sesini çıkarmıyor.
Şimdi soru şu arkadaşım x e ben artık evlenmek istiyorum demiş. X te askerliğim var evlenemem ama bedelli için kredi çekersen askerlikten sonra nişanlanırız demiş.
Bence x arkadaşımı kullanıyor.
Ancak arkadaşım o kadar para verdim. Başka kimseyle mesajlaşmıyorum.Doğru düzgün de birisi yok.Döndüğünde evlenir benimle nasıl olsa avukat bir şekilde çalışır evimizi kurarız diye düşünüyor.
Ailesiyle ya da çevresiyle tanıştırma vs de yok.
Biz de size soruyoruz ve cevapları beraber okuyacağız.
Krediyi çeksin mi?
Edit:
Arkadaşlar dünden beri yazdıklarınızı beraber okuduk. Şu an o evinde bana uzun wp mesajları atmış.
-X i seviyormuş.Onun için her şeye katlanmaya razıymış
-Krediyi çekecekmiş.
-Ben buraya bu konuyu sırf onun yüzüne diyemediklerimi dedirtmek için açmışım(ki kendisi istemişti yorum alalım diye)
-Onun ilişkisini yıpratmaya çalışmışım.Hatta benim herhangi bir ilişkim olmadığı için onu kıskandığımı ima eden saçma sapan mesajlarına maruz kaldım.
-Kadın hissedermiş sevildiğini ben bu duyguyu yaşamamışım o yüzden onu anlayamamam normalmiş
-Yardımıma ihtiyacı yokmuş.
Bir de bir gün gerçekten beni seven birisi olursa ancak o zaman ona hak verirmişim.
Durduk yere kıskanç ara bozmaya çalışan biri konumuna düştüm.
Yazıklar olsun.Kaç yıldır arkadaşlığımızı bu şekilde bozmuş olduk.
Bilseydim ne konu açardım ne de karışırdım.
Hepiniz haklısınız böyle bir arkadaşlık sadece bana zarar veriyor.
Son ricası var benden davetiyesini seneye buradan paylaşacakmışım.
Hepimiz görecekmişiz.
Değerli yorumlarınız için teşekkür ediyorum.
Arkadaşımın yaşadıklarını anlatıyorum.
Yazdıklarınız bizim için çok önemli
Arkadaşım küçük bir ilçede öğretmen ve ailesiyle yaşıyor.
Sessiz sakin kendi halinde bir kız.
4 aydır görüştüğü biri var. Çocuk okulunu uzatmış stajyer avukatlığını bu yıl bitirdi ancak şu an işsiz 30 yaşında.Adı x olsun
Arkadaşımdan daha önce 10.000 ₺ para almış.Durumum çok sıkışık babamdan harçlık istememiyorum diyerek. Bugune kadar gittikleri her mekanda arkadaşım Ödemiş hep hesapları.
Hep arkadaşım almış hediye vs.
Hatta x in bir arkadaşının düğününe giderken arkadaşıma çeyrek altın aldırmış.
Kızı da götürmemiş düğüne.Erkekler var vs diyerek susturmuş. Zaten tuhaf biri bana göre.Arkadaşımın instagram hesabında takip ettiklerinden tutunda giyimine gülüşüne makyajına yasaklar koymuş birisi.
Yaşanılan yer küçük olduğu için arkadaşım yeni insanlarla tanışamayacağını düşünüyor vazgeçemiyor x ten.
Yıllardır kendi kriterlerine uygun birisi çıkmadı karşısına evlenmeyi çok istediği için x in yanlışlarına sesini çıkarmıyor.
Şimdi soru şu arkadaşım x e ben artık evlenmek istiyorum demiş. X te askerliğim var evlenemem ama bedelli için kredi çekersen askerlikten sonra nişanlanırız demiş.
Bence x arkadaşımı kullanıyor.
Ancak arkadaşım o kadar para verdim. Başka kimseyle mesajlaşmıyorum.Doğru düzgün de birisi yok.Döndüğünde evlenir benimle nasıl olsa avukat bir şekilde çalışır evimizi kurarız diye düşünüyor.
Ailesiyle ya da çevresiyle tanıştırma vs de yok.
Biz de size soruyoruz ve cevapları beraber okuyacağız.
Krediyi çeksin mi?
Edit:
Arkadaşlar dünden beri yazdıklarınızı beraber okuduk. Şu an o evinde bana uzun wp mesajları atmış.
-X i seviyormuş.Onun için her şeye katlanmaya razıymış
-Krediyi çekecekmiş.
-Ben buraya bu konuyu sırf onun yüzüne diyemediklerimi dedirtmek için açmışım(ki kendisi istemişti yorum alalım diye)
-Onun ilişkisini yıpratmaya çalışmışım.Hatta benim herhangi bir ilişkim olmadığı için onu kıskandığımı ima eden saçma sapan mesajlarına maruz kaldım.
-Kadın hissedermiş sevildiğini ben bu duyguyu yaşamamışım o yüzden onu anlayamamam normalmiş
-Yardımıma ihtiyacı yokmuş.
Bir de bir gün gerçekten beni seven birisi olursa ancak o zaman ona hak verirmişim.
Durduk yere kıskanç ara bozmaya çalışan biri konumuna düştüm.
Yazıklar olsun.Kaç yıldır arkadaşlığımızı bu şekilde bozmuş olduk.
Bilseydim ne konu açardım ne de karışırdım.
Hepiniz haklısınız böyle bir arkadaşlık sadece bana zarar veriyor.
Son ricası var benden davetiyesini seneye buradan paylaşacakmışım.
Hepimiz görecekmişiz.
Değerli yorumlarınız için teşekkür ediyorum.
Son düzenleme: