Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben öyle birsey demedim suan iftira atıyorsunEvet dedin. Bunun için kapandığını söyledin. Beğenmedimlere istediğin kadar boğabilirsin rainy. Paylaşımlarını silemiyorsun git bi oku yazdıklarını inan sen bile kendinden soğur uzaklaşırsın. Acı gerçeği kabullenip kendine çeki düzen vermekte bi seçenek.
Cidden gerçek seni kabul etmiyorsan konu açmayıver bi zahmet.Cidden yapıcı yorum yapmicaksaniz yapmayin
yaş kaç?Hastayım o yuzden canim sıkkın. Yani birine karşı birseyler hissetmek istiyorum ama kimse yok. Kimsede hoşlanmıyor benden gerçek hayattan flortum bile olmadı. Neden boyle sizce surekli aklıma takiliyor bu konu. Bu arada kendimi de guzel bulmuyorum artik ?
Sizce? al bu açtığın konu sözde '' beğenmezler mi? '' diye sorduğun ama kapalılığın amacından sapan biri olduğunun farkında olmayan birisin. Yorumlar da bunu düşünen tek ben değildim her ne kadar sadece bana sinir olsan da doğruları söylüyorum. Bi adım atıyorsun ve hepsinin ortak amacı '' ERKEK ''Ne alakası var acaba? Ben öyle bir şey mi dedim
Tamamda benim kapaliligimin bu yorumlarla ne ilgisi var. Kapanma sebebim neden erkek olsun erkekler kapali kızlardan mi hoşlanıyor açık kızlara daha çok ilgi gösterir bence öyle bir düşüncem olsa acilirim değil miSizce? al bu açtığın konu sözde '' beğenmezler mi? '' diye sorduğun ama kapalılığın amacından sapan biri olduğunun farkında olmayan birisin. Yorumlar da bunu düşünen tek ben değildim her ne kadar sadece bana sinir olsan da doğruları söylüyorum. Bi adım atıyorsun ve hepsinin ortak amacı '' ERKEK ''
Açtığın konuyu baştan sona bi oku. Açık giyinen kızlara çamur atıp sonra '' bon oylo bo şoy domodom '' diye kıvırıyorsun. Üşenmeyen girsin konularına baksın. Allah yanında bulunan herkese sabır versin diyip çekiliyorum :)Eki Görüntüle 3477418 Eki Görüntüle 3477408
Eki Görüntüle 3477412
Eki Görüntüle 3477413
Abla kendini güzel bulacaksın önce kendinii. Kendine güveneceksin. Bu zarttirizort erkeklerden kime hayır gelmiş? Sonra dag ayısı birini bulup daha çok depresyona gireceksin al sana döngü. Erkek sevdası da değil seninki ilgi sevdası.Hastayım o yuzden canim sıkkın. Yani birine karşı birseyler hissetmek istiyorum ama kimse yok. Kimsede hoşlanmıyor benden gerçek hayattan flortum bile olmadı. Neden boyle sizce surekli aklıma takiliyor bu konu. Bu arada kendimi de guzel bulmuyorum artik ?
Hala açık kızlara daha fazla ilgi gösterir diyorsunuz bunun kapalılık ve açıklıkla alakası yok kişinin kendini sevmesiyle alakası var. Siz kendinizi zerre sevmiyorsunuz karşı tarafa da bu enerji gidiyor ve size yaklaşmak bile istemiyorlar. İkinci olarak neyi çok istersen ve beklersen o şeyi kendinden itersin. Sen hiç bir şeyi oluruna bırakmıyorsun akışa güvenmiyorsun ille de olsun ne zaman olacak hep sitem dolu cümlelerin var önce kendi düşüncelerini düzeltmekle başla.Tamamda benim kapaliligimin bu yorumlarla ne ilgisi var. Kapanma sebebim neden erkek olsun erkekler kapali kızlardan mi hoşlanıyor açık kızlara daha çok ilgi gösterir bence öyle bir düşüncem olsa acilirim değil mi
Hastayım o yuzden canim sıkkın. Yani birine karşı birseyler hissetmek istiyorum ama kimse yok. Kimsede hoşlanmıyor benden gerçek hayattan flortum bile olmadı. Neden boyle sizce surekli aklıma takiliyor bu konu. Bu arada kendimi de guzel bulmuyorum artik ?